Fakt je na tom tahle deska takhle zle. Když se najde někdo kdo jí má s novým BIOSem ať napíše jaká je. A co pasivní chlazení pči OC? Jak je horký...tj. potřebuje zlepšit?
Moderátor: Eddward
Ja ju mam s najnovsim BIOSOM F7 a ani jeden z tebov spominanych problemov ta doska nema, nastavenia si pamata vzdy, nabehne vzdy, s pamatami nema ziaden problem.OBR píše:Bohuzel musim vas trochu zchladit ... mel jsem tuhle desku a byla vylozene spatna ... super OC, super stabilni ALE! Obcas nenajela, obcas si nepamatovala co jsem nastavil, mela problemy s pametma, obcas cyklovala ...
sice jsem ji uz nemel kdyz vysel posledni bios, ale predtim teda nic moc ...
koukam ze ji mas s ninjou, vesel by se misto toho pasivu na desce vedle ninje jeste nejakej hp cooler jak noctua nebo thermalright?mirkee píše: Zatial som s tou doskou celkovo spokojny, BIOS ma prikladny, vsetko na svojom mieste, moznost ulozit 9 profilov, takisto vyborne moznosti OC. Pasiv na chipsete hreje ale to asi na kazdom NF650SLi.
Ano Ninja rev.B tam vosla vpohode netrebalo nic ohynat.Pavlis píše:...
Me by mela zejtra prijit (nejdyl v pondeli ,zalezi na poste) ,tak pisnu svuj nazor(C2D E6750, 2x1GB 800Mhz GEIL CL4, GF7600GT extreme)adam555 píše:ja bych to na ten zdroj mozna i videl na 8800GTS se obecne doporucuje 500W zdroj, a 6 ventilatoru to uz je docela spotreba..
asi budu kupovat new PC a zvazuju toto a Asus P5N-E SLI, takze newim newim, mirkee ty si tuto desku mel a menil si za P5N-E ? a proc.... Diky
no ta tvoje sestavicka je sice pekna ale moh si usetrit na CPU a pridat na grafice, 7600GT neni nic mocSidi píše:Me by mela zejtra prijit (nejdyl v pondeli ,zalezi na poste) ,tak pisnu svuj nazor(C2D E6750, 2x1GB 800Mhz GEIL CL4, GF7600GT extreme)adam555 píše:ja bych to na ten zdroj mozna i videl na 8800GTS se obecne doporucuje 500W zdroj, a 6 ventilatoru to uz je docela spotreba..
asi budu kupovat new PC a zvazuju toto a Asus P5N-E SLI, takze newim newim, mirkee ty si tuto desku mel a menil si za P5N-E ? a proc.... Diky
Milan79 píše:Ahoj lidičky,nemáte pls tušení,proč se mi u téhle desky stává,že po přetočení procesoru nad 3MHz spadne spojení k internetu? Zkoušel jsem už i přeinstalovat win Xp,dávat jiný ovladače,ale jakmile na ně najedu a dám aktualizovat ovladač tak mi winy okamžitě zamrznou a pomáhá jen tvdej restartPokud ale nechám procík netaktovaný,jede vše v klidu...
Jakmile to ale nataktím,při prvním restartu vše najede dobře,ale pak když počítač vypnu a druhý den ho chci zapnout(nebo třeba i za chviličku) už sítovka nejde... Jediné co pomáhá,je v tom případě vytáhnout baterku z desky,nechat odležet nebo vybít,aby se vrátil bios na def. hodnoty a pak to zase jedeKdyž dám ale jen načíst defaul hodnoty bez vyndané baterie,nejde to stejně,prostě ta baterka musí ven,jinak nejde net
Nemá někdo tušení,co by mohlo bejt špatně?