Free web hosting

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Pes ma u freehostingu omezenou Mysql jen na 750 sql dotazu a 150 pripojeni. Jak je na tom konkurence, nevite ? Vyse uvedena cisla jsou na provoz phpbb jaksi malo .. clovek se chvili hrabe v administraci a kvotu hned vycerpa..
promecon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od promecon »

Butcherson píše:Tak dost..uz me to vytaci..Ne a ne se napojit.Rad bych znal nejaky odbornejsi vysvetleni.Takze ve skratce..Zaregistroval jsem se na atw.hu a pak se chtel pripojit pres ftp.Zkousel sem ruzny klienty FlashFXP, Total commander atd.Vypise to toho:

WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.7d 17 Mar 2004
[R] Connecting to ftp.atw.hu -> IP=62.112.194.12 PORT=21
[R] Connection failed (Connection timed out)
[R] Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1

S tim ze porty povoleny...pouzivam Barricade(viz podpis)

Ping 62.112.194 hlasi "vyprsel casovy limit zadosti" (odeslany pakety 4,prijate 0 a ztrata 4) a telnet 62.112.194.12 21 pripojeni se nezdarilo...Na jiny ftp se pojim normalne bez problemu..
jediny tvoj problem vtom je, ze to nie je ftp.atw.hu ale len atw.hu, tiez som to nevedel rozchodit, az raz som sa pomylil a zabudol som dad ftp.atw.hu a dal som atw.hu a zistil som ze ked chces aby to chodilo pouzivaj atw.hu(nedavaj predto ftp.)
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Traktorista píše:jediny tvoj problem vtom je, ze to nie je ftp.atw.hu ale len atw.hu, tiez som to nevedel rozchodit, az raz som sa pomylil a zabudol som dad ftp.atw.hu a dal som atw.hu a zistil som ze ked chces aby to chodilo pouzivaj atw.hu(nedavaj predto ftp.)

Kód: Vybrat vše

[R] Connected to ftp.atw.hu
[R] 220 Welcome to Pure-FTPd.
[R] USER johny128
[R] 331 Password required for johny128.
[R] PASS (hidden)
[R] 230 User johny128 logged in.
[R] SYST
[R] 215 UNIX Type: L8
[R] FEAT
[R] 211-Features:
[R]  MDTM
[R]  REST STREAM
[R]  SIZE
[R] 211 End
[R] PWD
[R] 257 "/" is current directory.
[R] TYPE A
[R] 200 Type set to A
[R] PASV
[R] 227 Entering Passive Mode (62,112,194,12,166,19).
[R] Opening data connection IP: 62.112.194.12 PORT: 42515
[R] LIST -al
[R] 150 Opening ASCII mode data connection for file list
[R] 226 Transfer complete.
[R] List Complete: 423 bytes in 0,91 seconds (0,5 KB/s)
ako kto :wink:
promecon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od promecon »

johny128 píše:
Traktorista píše:jediny tvoj problem vtom je, ze to nie je ftp.atw.hu ale len atw.hu, tiez som to nevedel rozchodit, az raz som sa pomylil a zabudol som dad ftp.atw.hu a dal som atw.hu a zistil som ze ked chces aby to chodilo pouzivaj atw.hu(nedavaj predto ftp.)

Kód: Vybrat vše

[R] Connected to ftp.atw.hu
[R] 220 Welcome to Pure-FTPd.
[R] USER johny128
[R] 331 Password required for johny128.
[R] PASS (hidden)
[R] 230 User johny128 logged in.
[R] SYST
[R] 215 UNIX Type: L8
[R] FEAT
[R] 211-Features:
[R]  MDTM
[R]  REST STREAM
[R]  SIZE
[R] 211 End
[R] PWD
[R] 257 "/" is current directory.
[R] TYPE A
[R] 200 Type set to A
[R] PASV
[R] 227 Entering Passive Mode (62,112,194,12,166,19).
[R] Opening data connection IP: 62.112.194.12 PORT: 42515
[R] LIST -al
[R] 150 Opening ASCII mode data connection for file list
[R] 226 Transfer complete.
[R] List Complete: 423 bytes in 0,91 seconds (0,5 KB/s)
ak kto

ako kto :wink:
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Nemate fakt nejakej typ krom site.cz kterej bude uz placenej?
Jinak na registraci .net je asi jedno kde,co?
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

funguje ted to www.atw.hu ?? Ja kdyz se registruji tak vyplnim formular (v poradku) ale kdyz dam "odeslat" tak mi to odkaze na stranka nenalezeno (404) co s tim? Jde vam ta registrace??
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dominator píše:funguje ted to www.atw.hu ?? Ja kdyz se registruji tak vyplnim formular (v poradku) ale kdyz dam "odeslat" tak mi to odkaze na stranka nenalezeno (404) co s tim? Jde vam ta registrace??
Nejde.. :?
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak sem se regl na pipni,vse radne zaplatil a domu mi dosel vypis o zaplaceni.Ale domena je porad nedostupna a hlasi se jako volna!!!Psal sem jim,ale jenom odcekli,ze to resi registrator coz oni nejsou :o
promecon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od promecon »

Butcherson píše:Tak sem se regl na pipni,vse radne zaplatil a domu mi dosel vypis o zaplaceni.Ale domena je porad nedostupna a hlasi se jako volna!!!Psal sem jim,ale jenom odcekli,ze to resi registrator coz oni nejsou :o
ja preferujem www.psisco.com , mam tam domenu, je to super, mas k tomu aj zadara hosting, kde sice je MySQL, ale blbne tak casto, ze snou nepocitaj, ale pokial mas web bez MySQL alebo mas hosting inde tak to je bezva.
Samozrejme u platenych hostingoch u psisca to uz neblbne
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

no tak jsem jeste nasel www.siteburg.com v poho to tam jde regnout, ale nejak mi na webu nejede cestina :/ www.skodik.siteburg.com Zkuste nekdo neco vymyslet.. i kdyz ta reklama je tam taky dost napikacu..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

hoya. mohl by mi nekdo poradit jakej hosting (zadaco nebo za nakej opravdu malej poplatekú zridit? chci aby to umelo cesky a aby nebyl nejak hardcore problemovej. s ic.cz sem nespokojenej - sem se tam nemohl ani poradne prihlasit, FTP mi nevalilo.. zlo... muzete doporucit? neco na styl WZ, jen jestli nekdo poskytuje vetsi prostor...

//edit pls heelp :-(
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Skodik píše:no tak jsem jeste nasel www.siteburg.com v poho to tam jde regnout, ale nejak mi na webu nejede cestina :/ www.skodik.siteburg.com Zkuste nekdo neco vymyslet.. i kdyz ta reklama je tam taky dost napikacu..
to je problém na straně serveru - mají tam automatický překódování (naše servery používají např. saCzech). Zkus napsat na helpdesk. Něco je o tom na jakpsatweb.cz. Jinak já mám taky webhosting na adrese trinom.org, ale ještě jsem nerozběhal kompletně postfix a subdomény (pracuju na tom)...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
jarda.jar
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarda.jar »

Já preferuji http://85.70.197.132/ , ale mají tam dostupnost jen pár hodin denně :-D
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Dlouho se to tady zase neresilo, ale i tak radeji pouziju jen stary thread..

Nezmenilo se na nasem trhu neco.. nema nekdo nejaky novy tip, nez klasicke IC, WZ, KGB, ci FBI..?
Potrebuju urcite ftp, php a MySQL..
Kapacita nehraje roli, ale tak alespon tech 100MB by bylo dobry.. jinak samozrejme domenu ted neresim, takze musi bejt taky free..

Prozatim drzim u IC, nicmene ze bych byl zrovna nadsenej, to ne.. nenapada nekoho neco novyho.. dalsiho..?
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

www.hostuju.cz , muzes si vybrat z *.hostuju.cz, *.uvadi.cz, *.cholerik.cz atd...
Neomezený TRAFFIC
MySQL 5,
PHP 5,
FTP
a dobra dostupnost
(jo a prostor 1Gb)
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“