nehraje mi 5.1 zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
pumpic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

nehraje mi 5.1 zvuk

Příspěvek od pumpic »

ahoj. Mam zvukovku Sound blaster audigy se bulk. Pripojil jsem do ni moje 5.1 reproduktory, ale kdyz pustim jakykoliv film nebo mp3. tak mi proste jde zvuk jen z prednich repraku, ale kdyz spustim v ovladacich zvukovy test tak hrajou vsechny reporoduktory. Myslim ze by to mozna vyresil nejaky kodek, ale fakt nevim, nevyznam se vubec v otazce audia, proto vas prosim o radu:) predem dekuji btw: operacni system mam windows xp
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Pokud chceš poslouchat zvuk 5.1 tak musíš přehrávat zvuk ve formátu 5.1 a to běžné MP3 nejsou a pokud film nemá prostorový zvuk AC3, DTS tak taky ne. Samozřejmě je možnost použít nějaký přehrávač který stereo zvuk namixuje do 5.1 ale výsledek rozhodně nebude plnohodnotný zvuk 5.1.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
pumpic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pumpic »

ale jakto ze mi to na stary integrovany zvukovce slo a taky sem to spravil jen nejakym kodekem.. no a prosimte nevis o nejakym tom prehravaci? ja to radsi budu poslouchat ze vsech beden neplnohodnotne hele:)
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Máš zapnuté CMSS v playcentru?
pumpic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pumpic »

tak to sem ted zapnul a hraje vsechno krome subwooferu.:-x

edit: tak ne uz to hraje uplne vsechno, ale jen ve winampu..
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“