Mám problém, že mi už asi půl roku blbne internet...
Mám bezdrátové připojení - venku za oknem hliníkovou anténu a vevnitř takovou krabičku s blikajícími světýlky... Od krabičky vede kabel k síťový karttě do PC a ještě přes nějaký ten adaptér je to zapojeno do zásuvky!
Jenže s emi stává, že dost často prostě přestane jít internet - WINDOWS ALE NORMÁLNĚ HLÁSÍ, ŽE SÍŤOVÝ KABEL JE NORMÁLNĚ PŘIPOJEN!
Pomůže pokud adaptér vytáhnu ze zásuvky a zapojím - DOLE MI PROBLIKNE, ŽE SÍŤOVÝ KABEL BYL ODPOJEN A PAK ŽE BYL PŘIPOJEN!
A internet jede, ale jen chvíli a pak musím postup opakovat!!!
Nevíte, čím to je? Je to prostě poskytovatelem? Nebo mě ještě napadlo, že by mohl být problém třeba v tý krabičce? Proto se chci zeptat ještě na jednu věc - bylo by možný, že bych si pujčila krabičku u sousedů a zkusila ji u mě? Nebo by to nešlo, protože tam musí být jedině ta moje krabička? Díky za rady...
Vypadávájíci internet?
Moderátor: Don
- tereza
- Začátečník

-
- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ta krabička bude router
Jinak, buď to blbne poskytovateli, což já cca půl roku, tak před rokem, zažíval na vlastní kůži (hold se v tom rýpali - ale za 10tinásobne zrychleni to stalo
), nebo je ta škatulka vadná a chtělo by ju to vyměnit 
Já myslím, že by bylo možné si u sousedu si půjčit škatulku
Bylo by ovšem záhodno seřvat poskytovatele, ať přijde, proměří, prozkouší, nahradí ap.
(předpokládám, že ta anténa (asi i se škatulkou) asi bude stále jeho).
Jinak, buď to blbne poskytovateli, což já cca půl roku, tak před rokem, zažíval na vlastní kůži (hold se v tom rýpali - ale za 10tinásobne zrychleni to stalo
Já myslím, že by bylo možné si u sousedu si půjčit škatulku
Bylo by ovšem záhodno seřvat poskytovatele, ať přijde, proměří, prozkouší, nahradí ap.
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home