Lipsak píše:Zdar myslite ze by se to vyplatilo za ty prachy? Parametry vypadaj dobre, ma i DVI
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X0271R4FW9
co vy na to
Moderátor: maXXmilian

Lipsak píše:Zdar myslite ze by se to vyplatilo za ty prachy? Parametry vypadaj dobre, ma i DVI
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X0271R4FW9

som na tom podobne ako ty. Asus je ako zrkadlo, Samsung je loteria s panelmi(+leskly panel aj okraje).durod píše:dle specifikaci je rozdil v barve , WA-WN ma navyse HDMI(to mi je fuk, na filmy mam TV) a otocni podstavec(je to plus,ale ja to nepotrebuji, jine by to bylo pri pivotu).Lukfi píše:jaký je vůbec rozdíl mezi těma dvěma LG (WTQ a WA-WN)?
WTQ-SF ma kontrast 3000:1, ale od zari, rijna 2007 se vyrabeji jenom 5000:1, takze nyni v shopech sezenes jenom 5000:1
Procetl jsem hafo for, panel je stejny, nekto rika, ze WA ma lepsi barvy,ale to je relativni, zadny test neni- v porovnani proti wtq
myslim, ze kavlitou je wtq -SF/PF a WA-WN nastejne urovni- stoji +- stejne...
227WT-PF, ktery stoji o litr a pul vice a papirove je lepsi, vysel hure jako wtq PF
2232WB me odrazuje prave kvalita panelu, kdyz nedostanes S je to v haji-obrazova kvalita je nizsi...zjistit se to da jenom kdyz zapnes LCD
Asi koupim wtq pf, nebot WA-WN v te kombinaci bilo cerne je hruza, videl jsem to nazivo....bile je hrozne moc a postupne zezloutne

Samsung 2232BW a LG WTQ-PF, WA-WN ma leskly ram +matny displayroman2 píše:, Samsung je loteria s panelmi(+leskly panel aj okraje).
tiez rozmyslam nad kupou LCD LG Flatron L226WTQ-PF (ma cierne- matne okraje a matnu obrazovku hej?)
btw, da sa v internetovych obchodoch(napr alza) vratit LCD koli chybnym pixelom(v ramci nejakej zakonnej lehoty ktora sa vztahuje na internetove obchody?)

WA-WN ma bily stojan, ktery pocase zezloutne, udajne jsou panely stejne, veliksot bodu je rovnaka-maji to tam spatne napsane+ HDMI+ otocni stojanroman2 píše:este jedna otazka. na stranke jedneho shopu som videl LG L226WA-WN cierne telo a sedy(strieborny) stojan.
aky je rozdiel medzi LG L226WA-WN a LG Flatron L226WTQ-PF? je obrazovka taka ista? lebo napr alza uvadza inu velkost bodu. alebo je rozdiel iba v spotrebe a vstupoch?

Můžu jen potvrdit mám tento monitor (L226WTQ-SF) od 21.12.2007 a nemám s ním žádné problémy. I když kdybych se rozmýšlel jestli bych si ho koupil znovu tak už asi ne. Na 22" už je poznat že je to TNko a stačí se kouknout jinak než z prostředku a kolmo tak je poznat že barvy už "utíkají". Dál mi vadí minimální náklon dolů. :-/ Bohužel právě pohled zespodu je ten nejhorší. AL jinak jsem spokojen. Ten přechod z 17" CRT byl úžasný.durod píše:s novym firmware uz nemusisLukfi píše: akorát se prý musí do servisního menu a tam přenastavit, aby to nedělalo duchy.....

Dnes nebo zítra mě má přijít tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39545 .....tak dám vědět.....Lipsak píše:A nevadi ze ten viewsonic nema DVI? Jakej je rozdil mezi D-Sub a DVI? Bude me to nejak omezovat?

na nejmenovanym foru psali ze tohle taky neni TNLukfi píše:o tom už se tu mluvilo, je to jediný 22" panel, který není TN... sice má papírovou odezvu dobrou, ale těžko říct, jak to je s inputlagem a jaká je odezva doopravdy. Já bych na "3D akční hry" tenhle nebral, jednak TNka mívají lepší odezvu, jednak na rozlišení 1920x1200 potřebuješ hodně silný grafický subsystém a pokud nemáš, budeš mít buď slideshow nebo patlanici

Tak co jsem tak letmo zapařil, zdá se mi odezva dost tragická. Jezdil jsem LFS a když jsem si zobrazil jména nad auty a někdo projel ani ne moc rychle kolem, tak i to obrovský písmo se rozmázlo tak, že jsem to nepřečet. Mám samo 60FPS. A diablo je sice přirozeně rozmázlý kvůli rozl. 800x600, ale při pohybu mě skoro rozboleli oči, i když diablo má tendenci chodit trochu trhaně. Zdá se mi, že i filmy se v pohybu rozmazávaj. Jestli je to jen moje zdání, tak mě vyveďte z omylu.shadowman píše:Zdravím,nemáte někdo s timto monitorem skušenosti,hlavně jestli je vhodný na 3D akční hry. http://www.alza.cz/lcd-monitor-ibm-leno ... d83269.htm.
Mohl bys pls hodit link? DikHolda píše:Tak na OC foru jsou uz vysledky sondy pro L220x a dopadl tak vselijak. Sice opravdu siroky gamut, ale docela velka odchylka od dE i po kalibraci. Nicmene LCD ma HW regulaci podsvetleni, coz je dalsi +
Takze kdyz to tak shrnu - kdo chce mit dost pracovniho mista, FullHD, filmy, obcasne hry a uprava foto, zaroven nechce 24", cena kolem 10k Kč, tak asi neni co resit