No hlavně opět nesmyslné výsledky pro X2, ta karta opravdu takové výsledky nepředvádí a navíc tam kde by ATI určitě prohrála, tak tam pro jistotu ani nezapli AA trapáci. Ale jako reklama na prodejnost karty to jistě svůj účel má, to že to pak v reálu je úplně něco jiného je věc druhá. Za druhé tam chyby výsledky min.fps kde ATI taky dostává na prdel.jrk píše:Přehnaně oslavná recenze X2-ky... těším se spíš na test na extrahardware.cz
ATi Radeon HD3870 X2 (R680) - Info, testy, recenze
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
smir se prosim s tim, ze nejvykonejsi a nejlepsi karty poslednich let byly ATI az na lonsky rok a znovu to ATI budou
. Alespon pokud vezmeme uspesnou radu x1xxx, a nebo hd2xxx az na hd2900xt, ktera nesplnila svehcny pozadavky, ale napr 2600xt byla dozajista povedena, nyni cela rada hd3xxx jsou velmi povedene karty a high-end ted holt dobila hd3870X2 at chces nebo nechces
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
spajdr píše:No hlavně opět nesmyslné výsledky pro X2, ta karta opravdu takové výsledky nepředvádí a navíc tam kde by ATI určitě prohrála, tak tam pro jistotu ani nezapli AA trapáci. Ale jako reklama na prodejnost karty to jistě svůj účel má, to že to pak v reálu je úplně něco jiného je věc druhá. Za druhé tam chyby výsledky min.fps kde ATI taky dostává na prdel.jrk píše: Přehnaně oslavná recenze X2-ky... těším se spíš na test na extrahardware.cz
flanker - spajdrovi nerikej nic aby se smiroval ze Ati vede, on ji ma doma ... knedlo. Tohle dvouhlave monstrum nvidiacka GX2 rozdrti jak bramboru, a a stejne jen na chvili ... pak dorazi 9800GTx a je po prdeli ... a ATi bude zase dva roky cekat nez vymysli R700 a da dve na jedno PCB ...
PS. pockej si na testy u konkurence HWM a EXH - tam to bude objektivni, a hlavne tam bude asi milion her v testu - ja testuju jen v 9-ti jsem na to sam a nestiham udelat vic her ... tam se zase ukaze jak si DDebil vsechno vymyslel ...
- Yngwie
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Test s poslednim vypetim sil ... textu moc neni ale vysledku dost ... od 1280 po 2560x1600. Chybi bohuzel Gothic 3, ale nas programos ho doplni jakmile bude online (stala se nekde chybka).
http://hwmag.cz/clanek/hardware/radeon- ... na-vysluni
P.S. - Diky testu jsem ochutnal 30" LCD a ted do konce mesice asi nebudu mit na benzin
P.S. - Diky testu jsem ochutnal 30" LCD a ted do konce mesice asi nebudu mit na benzin
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
- Thellwin
- Administrátor

- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pěkné ale chybí mi tam min.fps taky.Yngwie píše:Test s poslednim vypetim sil ... textu moc neni ale vysledku dost ... od 1280 po 2560x1600. Chybi bohuzel Gothic 3, ale nas programos ho doplni jakmile bude online (stala se nekde chybka).
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já to prubnu o víkendu a postnu sem ty Lost Planet výsledky. Taky udělám porovnání jak se projeví dualcore a quadcore u Lost Planet, rozdíl by měl být znatelný.OBR píše:me zarazi ze co test na netu, tak kazdy vysledek jiny ... na jednom serveru je karta v jedne hre pomalejsi, jinde rychlejsi ... u me se treba v demu Lost Planet X2 hodne propada, u HWM ne ... je to +/- stejne s Ultra, a takovych hera a rozporuplnych vysledku je plny web ... divne
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sobo
- Středně pokročilý

Ano Stratosi, my vime.
V Lost Planet se karte moc nedari, oproti HD 2900XT jsem si pomohl rekneme z 50 na 70FPS avg. pri 1680*1050.
EDIT: Jo, jeste jsem se chtel zeptat - vsimli jste si toho, ze kdyz se v Crysis podivate pres dalekohled nebo teleskop na pusce, tak jde FPS z niceho nic asi o 50% dolu? Me to takhle dela, takze nepozivam dalekohled. Doufam, ze to opravi. Kdyz dam ALT+TAB a zase zpatky, tak se FPS vrati do normalu, dokud zase nenahodim teleskop.
V Lost Planet se karte moc nedari, oproti HD 2900XT jsem si pomohl rekneme z 50 na 70FPS avg. pri 1680*1050.
EDIT: Jo, jeste jsem se chtel zeptat - vsimli jste si toho, ze kdyz se v Crysis podivate pres dalekohled nebo teleskop na pusce, tak jde FPS z niceho nic asi o 50% dolu? Me to takhle dela, takze nepozivam dalekohled. Doufam, ze to opravi. Kdyz dam ALT+TAB a zase zpatky, tak se FPS vrati do normalu, dokud zase nenahodim teleskop.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
na HW mag dle ocekavani vizestvi a to stejne ocekavam u ExtraHW, uz Computer de vypovida o sile karty. Neberu ti, ze 9800GX2 bude vykonejsi, ale myslim, ze i tak ne vsude a to za cenu neskutecneho horka a spotreby.9800gtx na tom s prehrivanim a spotrebou nejspis nebude o nic lepe.U karet proste jednoznacne davam prednost ATI, prootze vetsina jejich karet byla povedenych v danych radach.Nebyt 8800 serii, tak u Nvidie pomerne bida, v 7rade snad jen 7600gs a 7300gt za neco staly konkurenceschopnosti a predtim 6600gt.OBR píše:spajdr píše: No hlavně opět nesmyslné výsledky pro X2, ta karta opravdu takové výsledky nepředvádí a navíc tam kde by ATI určitě prohrála, tak tam pro jistotu ani nezapli AA trapáci. Ale jako reklama na prodejnost karty to jistě svůj účel má, to že to pak v reálu je úplně něco jiného je věc druhá. Za druhé tam chyby výsledky min.fps kde ATI taky dostává na prdel.- lepe to rict neslo ...
flanker - spajdrovi nerikej nic aby se smiroval ze Ati vede, on ji ma doma ... knedlo. Tohle dvouhlave monstrum nvidiacka GX2 rozdrti jak bramboru, a a stejne jen na chvili ... pak dorazi 9800GTx a je po prdeli ... a ATi bude zase dva roky cekat nez vymysli R700 a da dve na jedno PCB ...
PS. pockej si na testy u konkurence HWM a EXH - tam to bude objektivni, a hlavne tam bude asi milion her v testu - ja testuju jen v 9-ti jsem na to sam a nestiham udelat vic her ... tam se zase ukaze jak si DDebil vsechno vymyslel ...
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- Sobo
- Středně pokročilý

- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Teď mě tak napadá, v demu Lost Planet? to se ani nedivím, plná verze přinesla plno optimalizací, včetně DX10 efektů, testovat demo teda je blbárna, už jsem to říkal kdysi Mirkovi od nás z EH, tak už používá plnou verzi.OBR píše:me zarazi ze co test na netu, tak kazdy vysledek jiny ... na jednom serveru je karta v jedne hre pomalejsi, jinde rychlejsi ... u me se treba v demu Lost Planet X2 hodne propada, u HWM ne ... je to +/- stejne s Ultra, a takovych hera a rozporuplnych vysledku je plny web ... divne
- Mira
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Někde se dá myslím najít i opatchovaný demo Lost Planet. Kvůli tomu sem ale nepíšu:
http://www.extrahardware.cz/sapphire-ra ... ch-testech
http://www.extrahardware.cz/sapphire-ra ... ch-testech
- Thellwin
- Administrátor

Díky za zařazení i legendy X1950Pro. Tohle je slabina mnoha testů, kdy se v testu objevují jen karty ze stejné kategorie. Podle mě by každý test měl obsahovat i nějakou méně výkonou (a pokud je testován třeba mainstream, tak i výkonější) grafiku, aby měl člověk porovnání, jak moc je ten rozdíl velký a zda už není čas udělat upgrade.
Goldnoob team proud member!
- Thellwin
- Administrátor

- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me zarazilo jak 8800ULTRA hrozne ztraci ve vyssich rozlisenich se zapnutym MSSA nekde i o 80% kdezto na HD3870X2 to klesne treba jenom o 20%.
treba v Serius Sam 2
http://www.extrahardware.cz/sapphire-ra ... age=0%2C19
ale je to obrazek u vetsiny her. Z toho kdo vyuziva rozliseni 1920x1200 a chce si zapnou AA+ANISO je HD3870X2 lepsi volba. Pro mensi monitory jako 19-20" je zase lepsi Nvidie.
treba v Serius Sam 2
http://www.extrahardware.cz/sapphire-ra ... age=0%2C19
ale je to obrazek u vetsiny her. Z toho kdo vyuziva rozliseni 1920x1200 a chce si zapnou AA+ANISO je HD3870X2 lepsi volba. Pro mensi monitory jako 19-20" je zase lepsi Nvidie.
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele: