udělej to znovu..
zřejmě to bude problém nějakého codec packu, který máš instalovaný. Mně se ten ten soubor pod Windows\System 32 už nevytváří a nepadá mi to.
edit: Teďka jsem projel disk a vytvořil se mi 2x pod Windows\LastGood.TMP., ale pod Windows\System 32 ne[/quote]
Zdarek OBckari. Vite, tenhle problem je nejakej hustej. Koupil jsem si aj origos,abych tam mohl nabusit ten uchvatnej OOO 1.31, Martigena a plno dalsich,ktere delaj s tohodle celkem v poho rpg mozna aj NEJVIC RPG (hned po diablu ;D) No jenze jsem to nainstaloval, dal jsem tam patch, cestinu a tyhle plug-iny a ze OB sem tam padne,to vi kazdej. ALe me to pada snad kazdy dve minuty. Zkousel jsem hledat info, mazal jsem kodeky,intaloval nove, prejmenoval ten mpeg2.data.ax asi tisickrat, vzdy se vytvoril za dve vteriny novej, bez pripony .old , zkousel jsem i jine pripony i pred mpeg dat _mpeg.. NIC. Jsem z toho krapet zoufalej, fakt nevim co s tim,neverim,ze to jde prejmenovat,aby se to vzapeti nevytvorilo znova,ani v nouzaku to nejde. Fakt peklo. Jeste jsem tu cetl,ze by mozna bodlo prepsat exe soubor co ho upravila cestina tim originalnim,bo mozna neaplikovat ten smradlavej patch na OB vyssi verzi. Ja uz fakt nevim, je to tezce na pytel,ze tu hru vydaj s takym BUGEM!!