S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

může se stát,že se mi nepodaři splnit nějaký ukol, hra mě nijak neupozorni, ja budu ještě dlouho hrát dál a pak zjistím že hra nejde dohrát kvuli questu který jsem kdysi nedokázal splnit?
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

co vim, tak na hlavni dejovou linii nemas zadne casove omezeni... ale muzu se mylit, hral jsem to jen jednou. :oops:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Myslím,že slaava má pravdu,vedlejší questy jsou časově omezeny,ale hlavní linie ne.Byla by to potom dost zásadní chyba,kdyby to nešlo dohrát....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

questy

Příspěvek od winter.ondra »

Ma naprostou pravdu..... :roll:
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jeden drobny problem

Příspěvek od TimTaylor »

ahoj lidi, mam takovy mensi problem.

Znova jsem zacal parit tuhle skvelou hru, mam ji opatchovanou na verzi 1.004 (+ cestina + nejaky ty mody). Nemuzu zaboha prijit na to, jak se přidat k frakci Duty ("povinnost"). Splnil jsem pro ne par drobnych misi, nejsme nepratele, normalne se s nima bavim, ale do sve zakladny me nechteji nechat jit (predpokladam, ze tam se k nim da pridat). Kdyz zkusim do jejich zakladny (v oblasti nedaleko "Baru" projit (proplizit se probehnout..) tak se hned do me pusti ze vsech stran.

Predem vsem diky za rady (predtim jsem hral za jinou frakci - za Svobodu). A jinak se mi to konecne jaktakz hybe na full detaily vcetne AA a je to pastva pro oci (+ je to modama pretexturované, realne pocasi, detaily, vozidla, zbrane....) - takovy zapad/vychod slunce je pastva pro oci...
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Nejsem si jistej,ale nebude to tím,že tam lezeš z vytasenou zbraní?Zkus jí schovat.Jsou jako neutrální nebo zpřátelený?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

zbrani to neni... musi splnit konkretni ukol a prijit si pro odmenu k veliteli te frakce. taky jsem onehda nad tim stravil spoustu casu :oops:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jak se pridat k povinnosti

Příspěvek od TimTaylor »

a jakej ukol musim splnit, abych se k nim mohl pridat?
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: jeden drobny problem

Příspěvek od durod »

TimTaylor píše:A jinak se mi to konecne jaktakz hybe na full detaily vcetne AA a je to pastva pro oci (+ je to modama pretexturované, realne pocasi, detaily, vozidla, zbrane....) - takovy zapad/vychod slunce je pastva pro oci...
Ktery je to mod/mody, staci scorpions mod, nebo nejaky dalsi?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Scorpions je pack obsahující hafo různých modů, jestli obsahuje výše zmíněné by mělo být uvedeno v readme toho modu.
Goldnoob team proud member!
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

durod

Příspěvek od TimTaylor »

mam tam vice modu, prevazne vetsina stazena ze stranek

http://stalker.scorpions.cz/modding/cla ... modifikace

mam tam urcite WEATHER OVERHAULED mod v.2 (asi 160MB)
pak SCORPIONS mod, dale SESTŘELITELNÉ VRÁNY, pak tusim Endurance mod (zvedla nosnost postavy na 85kg), + nejake dalsi (uz nevim presne nazvy - jine zvuky a realnejsi textury na zbrane a obleky). Stahoval jsem to vsude mozne, neco uz ted nemuzu najit, ale hre to pomohlo (graficky nejvic ale pomohly WEATHER OVERHAULED mod v.2 (asi 160MB)
a SCORPIONS mod
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Není hra po aplikaci toho WO modu víc náročná na HW ?
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Tak jsem zkusil stalkera na novém kompu. Jako hra fain, hm hm, dodělám první úkol a bum, hra spadne. Tak opatchuju, zjistím, že nejde naloadovat (což jsem čekal) a zkusím udělat znova první úkol... Bum, hra spadne, když jsem zrovna dostal tu flashku. Tak se naštvu a zkouším znova... Hra zase spadla po prvním úkolu. Patch mám 1.0005, nebo kolik je tam těch nul, verze anglická, Win Vista... Je to hrozná škoda, že mi to tak padá, ta hra vypadala velice nadějně
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Máš tam nějaké mody ? Pokud ano, tak s patchem 1.005 to padá hodně. Je nutné použít patch 1.004.

A nevím jak moc dobře jede hra na Win Vista ...
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Zkousel nekdo Oblivion Lost mod? Jestli ne tak vrele doporucuju. Z meho pohledu ponechal to nejlepsi z puvodni hry + pridal spoustu veci, ktery byly vyjmuty (vozidla, nepratele, zivejsi svet).
Musim rict, ze docela zasadne upravuje hratelnost a to smerem k realisicnosti, coz ale nijak neomezuje zabavu, prave naopak. Za nejzasadnejsi novinku povazuju "nocovejsi" noci - je opravdu tma, baterka je nutnost a to nejen pro vas, ale i pro ostatni.
Kdo nezazil prestrelku s nekolika vojaky za bourlive noci, ten jakoby STALKERa nehral 8)
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

ten kdo nezazil vodkovej blowout kdyz to venku blowoutuje :D ten jakoby stalkera nehral :) a jeste kdyz si s nim hraje controler :) (hlava se mota piska v sluchatkach a jeste je tak trochu bourka) celkem zajmava podivana
KDO mi odebral moji zlutou kartu
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Uz je nejakej co-op mod?
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

to Thellwin

Příspěvek od TimTaylor »

Thellwin píše:Není hra po aplikaci toho WO modu víc náročná na HW ?
nemužu moc porovnavat, na mém "obstarožním" železe to jede (1280*1024, vše na full, 4xAA) většinu času mezi 50-70fps, za bouřky (blesky atp.) to pada i na 30fps, stale je to ale v pohodě hratelne....
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Taky bych chtěl mít obstarožní železo jako ty :oops:

Asi si to vyzkouším sám holt.
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Pánové, tak jsem hře dal ještě jednu šanci, a docela mě chytla (dokonce mi ani jednou za půl hoďky hraní nespadla, úspěch). Chci se jen zeptat, hru mám koupenou někde v zahraničí, je to anglická verze a mě by se možná zamlouvala více verze česká... Musím to ale hrát odznova, nebo eng. savy půjdou i na cz hře (na stejném patchi, bez módů atp.)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“