Jinak uz jsem se tu na to ptal - ale zkusim to znova. Fakt nikdo nevíte jakej je system rankování pri online hraní ?? Podle počtu vitezství to taky neni, fakt nevim jak ty ranky naskakujou.
Company of Heroes: Opposing Fronts
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já vim, ze pro porovnaní karet se to nehodí ... ale pro človeka co tuhle hru chce hrát, je to plne dostačující i s tim vsyncem - aspon vidí ze 90 procent času to jede na maximum a kdyz uz to padne, tak to predpokladam padlo, ze to čekalo na data z HDD
Jinak uz jsem se tu na to ptal - ale zkusim to znova. Fakt nikdo nevíte jakej je system rankování pri online hraní ?? Podle počtu vitezství to taky neni, fakt nevim jak ty ranky naskakujou.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
2SpeedyGT: ta 8800gts tusim bezala s vsync... bo ked som mal este x1950gt tak OC-ed 8800GTS 640MB bola 2xrychlejsia...
Inak uz som to pisal X-krat.... hra, hlavne skirmish je dost narocny na CPU...
2Senteced: ja si myslim, ze ten rank je za hodnoteny match ... autohra ... minuly tyzden som skusal a hraje sa napr 1v1 (podla toho co si navolis) na 500 Victory points ... co som hral 3 matche, ani jeden som neprehral:)
Inak uz som to pisal X-krat.... hra, hlavne skirmish je dost narocny na CPU...
2Senteced: ja si myslim, ze ten rank je za hodnoteny match ... autohra ... minuly tyzden som skusal a hraje sa napr 1v1 (podla toho co si navolis) na 500 Victory points ... co som hral 3 matche, ani jeden som neprehral:)
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Podle matched games se to určite neurčuje, ja hraju vicemene jen "basic match" (proste hry, ktery hostuju nebo kde se k nekomu prihlasim) a z tech hraju jeste tak 2/3 comp stomp (proti AI) zápasů a mam rank. 9, takze to je asi fakt podle počtu vitezství.
Tezko rict, ve FAQ jsem to nikde nenašel.
Tezko rict, ve FAQ jsem to nikde nenašel.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- PetrB
- Začátečník

zdravím, mám problém s Relic Online. buď je ta služba naprosto příšerná, nebo je problém u mě. skoro nikdy se mi nepodaří přihlásit, respektive podařilo se mi to jednou, jinak se se nestane vůbec nic a chce DVD, nebo se objeví přihlašovací obrazovka a pak řekne že jsou servery nedostupné. firewall jsem zkusil i úplně vypnout a nic, včera jsem udělal novou instalaci win (vista32) a stav stejný. jen mě zajímá jestli je to běžné, nebo je chyba na mé straně. díky
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- PetrB
- Začátečník

problém je, že se nepřihlásím i když mi net normálně jede. router to být může, je to krám za pár šupů, ale není na něm nastaveno nic zvláštního...a všechno ostatní funguje (třeba steam, jiné online hry). jediné co mě napadá, že můj ISP blokuje nějaký port, který to potřebuje, jinak nevím...
ale zvláštní je, že updaty to stáhlo. když to spustím s diskem a potom se zkusím přihlásit píše že navazaje spojení, ale pak se ani neobjeví ta přihlašovací obrazovka...
zas tak moc mě to nepálí, poněvadž online stejně hrát nechci, ale je to opruz s DVD, navíc se hra načte za 5 vteřin, pak se půl minuty pokouší automativky přihlásit a pak po mně stejně chce disk.
myslíte že by krabicová verze šla aktivovat přes steam?
ale zvláštní je, že updaty to stáhlo. když to spustím s diskem a potom se zkusím přihlásit píše že navazaje spojení, ale pak se ani neobjeví ta přihlašovací obrazovka...
zas tak moc mě to nepálí, poněvadž online stejně hrát nechci, ale je to opruz s DVD, navíc se hra načte za 5 vteřin, pak se půl minuty pokouší automativky přihlásit a pak po mně stejně chce disk.
myslíte že by krabicová verze šla aktivovat přes steam?
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Včera a hlavne dnes taky pozoruju vypadky spojení ... je to celkem běžný a podle stížností lidí na netu i bohužel dost častý.
Nejvíc me vytáčí, kdyz človek rozehraje bitvu, je spocenej jak pes, už soupeře tlačí a tesne před zničením základny to vyhodí connection lost, s tim že net jede v pohode ale proste jim zahapruje server, to by jeden vraždil
Jinak je treba mit povoleny určity porty, ale jestli si uplne vypnul firewall, tak by to jít melo. Nemáš pod tim puštenej Win firewall ?
EDIT: Jinak napriklad ted uz se nemůžu pripojit dve hodiny, proste nedele vecer, zlo ...
Nejvíc me vytáčí, kdyz človek rozehraje bitvu, je spocenej jak pes, už soupeře tlačí a tesne před zničením základny to vyhodí connection lost, s tim že net jede v pohode ale proste jim zahapruje server, to by jeden vraždil
Jinak je treba mit povoleny určity porty, ale jestli si uplne vypnul firewall, tak by to jít melo. Nemáš pod tim puštenej Win firewall ?
EDIT: Jinak napriklad ted uz se nemůžu pripojit dve hodiny, proste nedele vecer, zlo ...
- Mailen
- Začátečník

-
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
povodny samostatne nepojde...da sa spustit s OF...a to tak, ze pridas serial s povodnych COH do COH OF...ale s tym, ze prides o ucet v povodnom COHMailen píše:Ahoj, nainstaloval jsem OF na původní COH a teď mi nejde ten původní spustit, máte to taky tak?... nebo dělám někde chybu?...
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

ja jsem kombinaci Relic Online UPC internet nerozjel. pripojil jsem se na server, chvilku i videl hrace, ale casteji jen prazdnou obrazovku a disconnect.
nevim, jestli to bylo individualne u mne, nebo je to nejaky obecnejsi problem. no nevadi, originalku jsem pak aspon mohl s klidnym srdcem darovat, ale mrzelo mne to. CoH:OF jsem ovsem jiz nezakoupil.
nevim, jestli to bylo individualne u mne, nebo je to nejaky obecnejsi problem. no nevadi, originalku jsem pak aspon mohl s klidnym srdcem darovat, ale mrzelo mne to. CoH:OF jsem ovsem jiz nezakoupil.
---
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
ha, tohle jsem mel číst dřív ..
Pořád totiž premlouvam kamoše aby zakoupil OF a hral se mnou online, ale jede taky pres UPC. No tak uvidíme, verim, ze pri spravnym nastavení smerovaní portů to snad jet musí.
(i když osobne u sebe bez smerovaní a s nim nepozoruju temer rozdíly, ke spouste hračů se stejne nenakonektim)
Pořád totiž premlouvam kamoše aby zakoupil OF a hral se mnou online, ale jede taky pres UPC. No tak uvidíme, verim, ze pri spravnym nastavení smerovaní portů to snad jet musí.
(i když osobne u sebe bez smerovaní a s nim nepozoruju temer rozdíly, ke spouste hračů se stejne nenakonektim)
- J X P
- Středně pokročilý

jenze sente, ja mel pripojeni prime, bez routeru a vsechny porty vice mene pod kontrolou pouze meho FW. resil jsem to pomerne dlouho, ale nakonec to vzdal, protoze ono vlastne ani nebylo resit co. FW jsem vypnout samozrejme zkousel a nic. proto mi dej vedet, jak to slape kamosovi ... jsem sam moc zvedavy, jestli slo o nejaky problem na urcite vetvi UPC
.
---
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, tvá slova jen potvrzujou to, čeho se obavam .. vůbec nehraje roli, jak je človek připojenej (přímo nebo krz router) - s nekteryma hračema se vůbec nespojí.
Problem bude asi na straně relicu, protože se mi občas stane, že s kamošema, se kteryma jeden den hraju uplne v pohodě a bez laggů, se druhej den ani nespojim.
Otazka a poslední možnost co me napadá, je zřízení verejny IP, jestli to pomůže ...
Jinak je škoda, že ti to nejde, rad bych si zahral s nekym odsud, znam tam jinak snad jedinyho čecha, v chatu se tam moc nezdržuju, prijde mi, že ho okupujou 13ti lety smradi
Problem bude asi na straně relicu, protože se mi občas stane, že s kamošema, se kteryma jeden den hraju uplne v pohodě a bez laggů, se druhej den ani nespojim.
Otazka a poslední možnost co me napadá, je zřízení verejny IP, jestli to pomůže ...
Jinak je škoda, že ti to nejde, rad bych si zahral s nekym odsud, znam tam jinak snad jedinyho čecha, v chatu se tam moc nezdržuju, prijde mi, že ho okupujou 13ti lety smradi
- shadow
- Středně pokročilý

Já mám ASUS 8800 GT a k ní je OF bundlováno, před časem jsem to zkoušel nainstalovat a posléze spustit, ale nějak to chtělo stahovat nějakej patch hned při spuštění a ten downloding se vždy zastavil a tím to skončilo, tak to zatím letělo z disku, ale když tě tady vidím tak zoufalého, tak to ještě zkusím
, abych ve střednědobém horizontu ten MP s tebou mohl dát
.
Snad mně to bude bavit.. no.. je to přeci jen strategie, tedy ne úplně mé kafe
P.S. Původní CoH nemám ani jsem nikdy nehrál. Ale ten datadisk by měl být instalovatelný a hratelný samostatně ne?
Snad mně to bude bavit.. no.. je to přeci jen strategie, tedy ne úplně mé kafe
P.S. Původní CoH nemám ani jsem nikdy nehrál. Ale ten datadisk by měl být instalovatelný a hratelný samostatně ne?
show must go on..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No vyborne 
Instalací patchů se neboj - ta hra je "dělaná"tak, ze ihned pri instalaci stahuje patche a neni jich malo, muze to byt i 300MB. Je treba to vse pretrpet a udelat, aby mohl človek hrat po netu ... Stojí to za to, nemusíš mit CD v mechanice apod.
OF muzes hrat samostatne, mas jen jeden klíč, takze muzes hrat pouze za Brity a Panzer Elite. Doufam, ze budeš hrát za Brity
Osobne totiž hraju vicemene jen za spojence a za "axis" jsem odehral asi jen 3 zapasy, kdyz me kamoši premluvili, ted mi to tam akorat kazí statistiku, nemam rad tu zatracenou nemeckou armádu 
EDIT: Jinak vzhledem k tomu, ze bys byl uplnej novacek, tak i kdyz tam mam lvl.10 tak do poradny bitvy bych te asi nevzal, ale nejakej comp stomp (vs AI) pro začatek by byl na odreagovaní fajn
Instalací patchů se neboj - ta hra je "dělaná"tak, ze ihned pri instalaci stahuje patche a neni jich malo, muze to byt i 300MB. Je treba to vse pretrpet a udelat, aby mohl človek hrat po netu ... Stojí to za to, nemusíš mit CD v mechanice apod.
OF muzes hrat samostatne, mas jen jeden klíč, takze muzes hrat pouze za Brity a Panzer Elite. Doufam, ze budeš hrát za Brity
EDIT: Jinak vzhledem k tomu, ze bys byl uplnej novacek, tak i kdyz tam mam lvl.10 tak do poradny bitvy bych te asi nevzal, ale nejakej comp stomp (vs AI) pro začatek by byl na odreagovaní fajn
- shadow
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
jj, to se u relicu bohužel občas stane ... Pokud si mel "štestí" a trefil si stahovani do doby vydaní novyho patche, tak je to zlo, no dej tomu ješte šancishadow píše:Právě, že ten downloading patche se vždycky kousnul, asi byly nějaké špatné servery. Zkuším to ale tedy ještě znovu.
- J X P
- Středně pokročilý

doporucuji stahnout patche z nezavisleho zdroje
http://www.patches-scrolls.de/company_of_heroes.php, konkretne z Mirror 2 [http] DLH.Net, Düsseldorf, Germany DLH.Net
jede to svizne, bez instalaci jakychkoliv downloaderu, bez cekani a nepozoroval jsem ani zadna jina omezeni. jinak pokud neznate pak je tento web nejlepsi na patche obecne, vcetne cz verzi. temer vzdy jsou zde driv nez treba i na webu cdprojektu
.
http://www.patches-scrolls.de/company_of_heroes.php, konkretne z Mirror 2 [http] DLH.Net, Düsseldorf, Germany DLH.Net
jede to svizne, bez instalaci jakychkoliv downloaderu, bez cekani a nepozoroval jsem ani zadna jina omezeni. jinak pokud neznate pak je tento web nejlepsi na patche obecne, vcetne cz verzi. temer vzdy jsou zde driv nez treba i na webu cdprojektu
---