http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=2
ještě je možnost použít 2xHD3870........
Moderátoři: Walker1134, PKBO

V tom případě přichází na řadu moje otázka z http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=117219 Jakou desku (sehnatelnou, tedy ne Skulltrail), aby na ní vše fungovalo.Mr. Dirk píše:Tak stačili by 2 celkem za cca 20-50k, ale tak volba je na tobě.X-COM píše: dát místo cpu za 20000 čtyři CPU za 20000, to už je rozdíl velký.
Napíšu OBRovi.BROS píše:Kde koupit HD3870X2 dual nevím ale tady OBR testoval Asus Radeon HD3870X2 1GB také se 4XDVI skus se ho zeptat kde ji vzal....
ještě je možnost použít 2xHD3870........

CPU: čtyřjádro Q6600.Tomco píše:CPU: C2D E8500
MB: GB X38-DS4
RAM: Kingston HyperX 4 x 1GB 1150 MHz
Case: Lian Li PC-P60 ArmorSuit - Black ( mate nekdo skusenosti s default vetrackama u Lian Li skrinek? Sou kvalitni?)

Co se tyce CPU... bude to na hry a obavam se, ze quad core v dnesni dobe dokaze plne vyuzit tak 2% her. A imho na hry je lepsi pretocene dvoujadro na 4.2 nez ctyrjadro na 3,6....X-COM píše: CPU: čtyřjádro Q6600.
MB: Po smrti mé P965-DS4 jsem pořídil X38-DS5 a přínos jsem nezpozoroval (navíc má zcela špatný layout). Nová DS5 mi umřela po přeflashování biosu z WIN - už nenastartovala, nepodařený flash.
RAM: Rozhodně 2x2GB
CASE: větráky lehce nadprůměrné. Dobrý průtok, průměrný hluk.

Jako ano, ale nebylo by lepší se na to kouknout i z dlouhodobějšího hledika?busy píše:jezis lenze ta hra ktoru mas spustenu ti nezohladni to ze tvoj procesor ma o 2000 bodov v 3d marku ako dual core a nespusti sa zrazu na dvojnasobne FPS. Rozhodne na hry dual core na vyssej frekvencii. nebude ani tak hriat

No prave porovnavam P35 a X38 DS 4 na obrazku a soket na procak u X38 je tak o dobry centimetr, mozna i vic posunuty do prave strany... skoro venku z deskyX-COM píše: (navíc má zcela špatný layout).

Pochybuji, že více jak 10% lidí (i jen z místních) během životnosti počítače zachová desku a změní procesor.busy píše:X-com ale musis pocitat s tym ze take C2Q omnoho viac hreje a ma omnoho vyssiu spotrebu. A mysliet do dalekej buducnosti neviem ci ma vyznam. Sam vlastnim Q6600 takze niesom odporcom quadcore, len si myslim ze dnes pre ludi co maju pocitac vyhradne na hry bude lepsi C2D a radsej casom ked bude treba kupit quad

No tahle deska minimalne rok imho vydrzi a myslim si, ze i vice pac jak vime Nehalem bude mit novy soket a x38 resp. x48 ma byt absolutni high end pro 775. P45 nepocitam, pac krome moznosti osadit DDR2 nebo DDR3 nic moc v porovnani treba s x38 neprinasi.X-COM píše: Pochybuji, že více jak 10% lidí (i jen z místních) během životnosti počítače zachová desku a změní procesor.
Já bych šel rovnou do Quad-Core.

Naprosty souhlassTano11 píše:CPU: môže byť E8400 alebo ak trváš na E8500
MB: ja osobne radšej asus, ale vnucovať ti ho nebudem
RAM: nevidím dôvod prečo brať viac ako 800MHz
Cena bude podle vseho dost vysokaMr. Dirk píše:No když už quada tak počkat na Q9***.
[/img][/code]