Company of Heroes: Opposing Fronts

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já vim, ze pro porovnaní karet se to nehodí ... ale pro človeka co tuhle hru chce hrát, je to plne dostačující i s tim vsyncem - aspon vidí ze 90 procent času to jede na maximum a kdyz uz to padne, tak to predpokladam padlo, ze to čekalo na data z HDD :)

Jinak uz jsem se tu na to ptal - ale zkusim to znova. Fakt nikdo nevíte jakej je system rankování pri online hraní ?? Podle počtu vitezství to taky neni, fakt nevim jak ty ranky naskakujou.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

2SpeedyGT: ta 8800gts tusim bezala s vsync... bo ked som mal este x1950gt tak OC-ed 8800GTS 640MB bola 2xrychlejsia...

Inak uz som to pisal X-krat.... hra, hlavne skirmish je dost narocny na CPU...

2Senteced: ja si myslim, ze ten rank je za hodnoteny match ... autohra ... minuly tyzden som skusal a hraje sa napr 1v1 (podla toho co si navolis) na 500 Victory points ... co som hral 3 matche, ani jeden som neprehral:)
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Podle matched games se to určite neurčuje, ja hraju vicemene jen "basic match" (proste hry, ktery hostuju nebo kde se k nekomu prihlasim) a z tech hraju jeste tak 2/3 comp stomp (proti AI) zápasů a mam rank. 9, takze to je asi fakt podle počtu vitezství.

Tezko rict, ve FAQ jsem to nikde nenašel.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

zdravím, mám problém s Relic Online. buď je ta služba naprosto příšerná, nebo je problém u mě. skoro nikdy se mi nepodaří přihlásit, respektive podařilo se mi to jednou, jinak se se nestane vůbec nic a chce DVD, nebo se objeví přihlašovací obrazovka a pak řekne že jsou servery nedostupné. firewall jsem zkusil i úplně vypnout a nic, včera jsem udělal novou instalaci win (vista32) a stav stejný. jen mě zajímá jestli je to běžné, nebo je chyba na mé straně. díky
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

2PetrB: ako sem tam su vypadky servera...ale inak 99% casu nie je problem sa prihlasit na relic online...
nemavas nejake vypadky netu? Pripadne nejaky nekompatibilny router alebo nieco...
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

problém je, že se nepřihlásím i když mi net normálně jede. router to být může, je to krám za pár šupů, ale není na něm nastaveno nic zvláštního...a všechno ostatní funguje (třeba steam, jiné online hry). jediné co mě napadá, že můj ISP blokuje nějaký port, který to potřebuje, jinak nevím...
ale zvláštní je, že updaty to stáhlo. když to spustím s diskem a potom se zkusím přihlásit píše že navazaje spojení, ale pak se ani neobjeví ta přihlašovací obrazovka...
zas tak moc mě to nepálí, poněvadž online stejně hrát nechci, ale je to opruz s DVD, navíc se hra načte za 5 vteřin, pak se půl minuty pokouší automativky přihlásit a pak po mně stejně chce disk.
myslíte že by krabicová verze šla aktivovat přes steam?
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Tak potom cez miniimage+yasu a daemona...tak to funguje....pouzivam to tak aj ja, ked mi blbne net doma...aby som nemusel vkladat dvd...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Včera a hlavne dnes taky pozoruju vypadky spojení ... je to celkem běžný a podle stížností lidí na netu i bohužel dost častý.

Nejvíc me vytáčí, kdyz človek rozehraje bitvu, je spocenej jak pes, už soupeře tlačí a tesne před zničením základny to vyhodí connection lost, s tim že net jede v pohode ale proste jim zahapruje server, to by jeden vraždil :roll:

Jinak je treba mit povoleny určity porty, ale jestli si uplne vypnul firewall, tak by to jít melo. Nemáš pod tim puštenej Win firewall ?

EDIT: Jinak napriklad ted uz se nemůžu pripojit dve hodiny, proste nedele vecer, zlo ...

Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, nainstaloval jsem OF na původní COH a teď mi nejde ten původní spustit, máte to taky tak?... nebo dělám někde chybu?... :sad:
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Mailen píše:Ahoj, nainstaloval jsem OF na původní COH a teď mi nejde ten původní spustit, máte to taky tak?... nebo dělám někde chybu?... :sad:
povodny samostatne nepojde...da sa spustit s OF...a to tak, ze pridas serial s povodnych COH do COH OF...ale s tym, ze prides o ucet v povodnom COH
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

On vlastne ani neni důvod pouštet "původní verzi", OF obsahuje vsechny jednotky, takze stačí je "povolit" skrz to seriovy číslo...

Zrovna tak je to s kampaněma.

J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

ja jsem kombinaci Relic Online UPC internet nerozjel. pripojil jsem se na server, chvilku i videl hrace, ale casteji jen prazdnou obrazovku a disconnect.

nevim, jestli to bylo individualne u mne, nebo je to nejaky obecnejsi problem. no nevadi, originalku jsem pak aspon mohl s klidnym srdcem darovat, ale mrzelo mne to. CoH:OF jsem ovsem jiz nezakoupil.
---
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

ha, tohle jsem mel číst dřív ..

Pořád totiž premlouvam kamoše aby zakoupil OF a hral se mnou online, ale jede taky pres UPC. No tak uvidíme, verim, ze pri spravnym nastavení smerovaní portů to snad jet musí.
(i když osobne u sebe bez smerovaní a s nim nepozoruju temer rozdíly, ke spouste hračů se stejne nenakonektim)

J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jenze sente, ja mel pripojeni prime, bez routeru a vsechny porty vice mene pod kontrolou pouze meho FW. resil jsem to pomerne dlouho, ale nakonec to vzdal, protoze ono vlastne ani nebylo resit co. FW jsem vypnout samozrejme zkousel a nic. proto mi dej vedet, jak to slape kamosovi ... jsem sam moc zvedavy, jestli slo o nejaky problem na urcite vetvi UPC ;).
---
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, tvá slova jen potvrzujou to, čeho se obavam .. vůbec nehraje roli, jak je človek připojenej (přímo nebo krz router) - s nekteryma hračema se vůbec nespojí.
Problem bude asi na straně relicu, protože se mi občas stane, že s kamošema, se kteryma jeden den hraju uplne v pohodě a bez laggů, se druhej den ani nespojim.

Otazka a poslední možnost co me napadá, je zřízení verejny IP, jestli to pomůže ...

Jinak je škoda, že ti to nejde, rad bych si zahral s nekym odsud, znam tam jinak snad jedinyho čecha, v chatu se tam moc nezdržuju, prijde mi, že ho okupujou 13ti lety smradi :oops:

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já mám ASUS 8800 GT a k ní je OF bundlováno, před časem jsem to zkoušel nainstalovat a posléze spustit, ale nějak to chtělo stahovat nějakej patch hned při spuštění a ten downloding se vždy zastavil a tím to skončilo, tak to zatím letělo z disku, ale když tě tady vidím tak zoufalého, tak to ještě zkusím :), abych ve střednědobém horizontu ten MP s tebou mohl dát :).

Snad mně to bude bavit.. no.. je to přeci jen strategie, tedy ne úplně mé kafe :roll:

P.S. Původní CoH nemám ani jsem nikdy nehrál. Ale ten datadisk by měl být instalovatelný a hratelný samostatně ne?
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No vyborne :)

Instalací patchů se neboj - ta hra je "dělaná"tak, ze ihned pri instalaci stahuje patche a neni jich malo, muze to byt i 300MB. Je treba to vse pretrpet a udelat, aby mohl človek hrat po netu ... Stojí to za to, nemusíš mit CD v mechanice apod.

OF muzes hrat samostatne, mas jen jeden klíč, takze muzes hrat pouze za Brity a Panzer Elite. Doufam, ze budeš hrát za Brity :roll: Osobne totiž hraju vicemene jen za spojence a za "axis" jsem odehral asi jen 3 zapasy, kdyz me kamoši premluvili, ted mi to tam akorat kazí statistiku, nemam rad tu zatracenou nemeckou armádu :lol:

EDIT: Jinak vzhledem k tomu, ze bys byl uplnej novacek, tak i kdyz tam mam lvl.10 tak do poradny bitvy bych te asi nevzal, ale nejakej comp stomp (vs AI) pro začatek by byl na odreagovaní fajn :)

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Právě, že ten downloading patche se vždycky kousnul, asi byly nějaké špatné servery. Zkuším to ale tedy ještě znovu. :)
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

shadow píše:Právě, že ten downloading patche se vždycky kousnul, asi byly nějaké špatné servery. Zkuším to ale tedy ještě znovu. :)
jj, to se u relicu bohužel občas stane ... Pokud si mel "štestí" a trefil si stahovani do doby vydaní novyho patche, tak je to zlo, no dej tomu ješte šanci :)

J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

doporucuji stahnout patche z nezavisleho zdroje

http://www.patches-scrolls.de/company_of_heroes.php, konkretne z Mirror 2 [http] DLH.Net, Düsseldorf, Germany DLH.Net

jede to svizne, bez instalaci jakychkoliv downloaderu, bez cekani a nepozoroval jsem ani zadna jina omezeni. jinak pokud neznate pak je tento web nejlepsi na patche obecne, vcetne cz verzi. temer vzdy jsou zde driv nez treba i na webu cdprojektu :-).
---
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“