Fotoaparat pro pritelkyni
- Holda
- Středně pokročilý
Fotoaparat pro pritelkyni
Ahoj, resime ted s pritulou vyber noveho fotaku pro ni. Za mesic ma narozeniny, tak jsme si rekli, ze neco poridime. Rozpocet je kolem 12000,- Kč. Momentalne ma EVF Oly C-760UZ. Ja premyslel nad tim poridit Oly E-410 se setakem. Od EVF se nelisi velikosti, ma LiveView a vystup je urcite lepsi...
Dalsi vyhodou tohohle reseni by bylo to, ze ja mam jiz relativne obsahle vybaveni na Oly E-500, takze by nebyl problem ji pujcovat skla atd...
Nebo byste meli jine a lepsi reseni?
Dalsi vyhodou tohohle reseni by bylo to, ze ja mam jiz relativne obsahle vybaveni na Oly E-500, takze by nebyl problem ji pujcovat skla atd...
Nebo byste meli jine a lepsi reseni?
.
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak jestli chce přejít na dslr, tak proč ne, olympus se dají sehnat levně v poměru ktomu co umějí, a když ty sám máš olympuse a výbavičku k němu, tak na pučování skel a podobně, tak olympus je jasná volba, a to sem zainteresovaný canonista
All I know is that I know nothing.
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
- crashPC
- Mírně pokročilý
- nemistis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý
- nemistis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Zaručeně - mrkni na ceny, z původních 699E za DZ kit spadly na 580E, což je imho bezkonkurenční cena.Holda píše:povim ti, ze tohle me taky napadlo, ale E-500 uz je pro ni asi moc tezka
Ale objevil jsem, ze v polovine kvetna vyjde E-420 s cipem z E-3, coz se mozna vyplati pockat
A nebo s novým pancake Zuikem 25/2.8 taktéž za 580E (ten objektiv má <100g!!!).
- Holda
- Středně pokročilý
- no-X
- Středně pokročilý
- matejicek
- Černá karta
-
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
No-Xi No-Xi zacinas byt trosku dost mimo. Zkusil ses zamyslet nad tim jestli fotak s pevnym ohniskem je pro holku ktera prechazi z ultrazoomu to nejlepsi? Kor pokud bude stat trebas 15 tisic?no-X píše:Pokud ti vyhovuje širší ohnisko a chceš menší rozměry, možná by stálo za to popřemýšlet i o DP1, není-li čekání problém Kompaktní rozměry, 28mm ohnisko a výstupy srovnatelné s 10-14MP DSLR
Vsichni samozrejme vime ze se na Sigmu tesis jak malej Vena, to ale neznamena ze ji musis vsude cpat.
- no-X
- Středně pokročilý
sx02: Pokud se tu mluvilo o E420 v kitu (25/2.8 ), tak pro uživatele, který neuvažuje o dalším objektivu a spíš ocení kompaktnost, je to velmi vhodná alternativa. Objektiv s pevným ohniskem jsem ani nenvrhl já, Holda proti němu neprotestoval, a proto jsem DP1 zmínil. Jestli přítelkyně plánuje mimo 25/2.8 nosit ještě další objektivy (což nemohu vědět), pak nic nenamítám
Jinak se nenech mýlit, DP1 kupovat nebudu, rozměry pro mě nejsou kritérium.
Jinak se nenech mýlit, DP1 kupovat nebudu, rozměry pro mě nejsou kritérium.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Holda
- Středně pokročilý
ty skla prave moc neresim a asi by jsme vzali set s pancakem, protoze ostatni "normalni" skla mam ja, takze by to nebyl problem. Vicemene jsme uz rozhodly. Mala plastova E-3 za smesnou cenu
Naposledy upravil(a) Holda dne sob 8. bře 2008, 14:04, celkem upraveno 1 x.
.
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- xanathar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: