Po reinstalu OS (Win XP SP2) mi začala haluzit hlasitost. Klasicky v Creative Surround Mixeru (což je jen jinak vypadající nastavení zvuku co je normálně ve woknech od Creativu) nastavím Celkovou hlasitost na max. a Wave/MP3 také na max. jak jsem zvyklý. Problém je, že při používání WinAmpu se mi hlasitost u Wave/MP3 sama od sebe snižuje. Vypozoroval jsem, že pokud je Wave/MP3 na max. a ve WA snížím hlasitost na 1/3, tak t samé se provede i v nastavení Wave/MP3. Jiné přehrávače to nedělají.
Vyzkoušel jsem reinstal zvukovky a nic. Podotýkám, že předtím to X let a několik reinstalů jelo ok, tak netuším kde je problém. Dík za každý tip.
SB Live Value - haluzí hlasitost
Moderátor: CageJ
- Thellwin
- Administrátor

SB Live Value - haluzí hlasitost
Goldnoob team proud member!
- srna
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

Dík, už jsem se v tom začal trchu hrabat, protože to vypadá na ten WinAmp. Ale v tom nastavení mám jen waveOut output v2.1 ... nic jíného. A cokoli jsem s tím zkoušel dělat tak nic nepomohlo. Kromě vypnutí ovladání zvuku ve WinAmpu 
EDIT - dík za naťuknutí, vyřešeno reinstalem WA a zaškrtnutím instalace všech output pluginů
EDIT - dík za naťuknutí, vyřešeno reinstalem WA a zaškrtnutím instalace všech output pluginů
Goldnoob team proud member!
- srna
- Středně pokročilý

neni zac
krome toho to nedela jen winamp, ale treba taky SMPlayer, MicroDVD, Winfast PWR a dalsi ktery sefujou hlasitost podobne
ale winamp ma aspon moznost se v tom porejt a nastavit....ale taky v tech pluginech muzes dost zvorat, s nekterejma nastavenima to prestane hrat a pomuze jen reinstal Winampu
krome toho to nedela jen winamp, ale treba taky SMPlayer, MicroDVD, Winfast PWR a dalsi ktery sefujou hlasitost podobne
ale winamp ma aspon moznost se v tom porejt a nastavit....ale taky v tech pluginech muzes dost zvorat, s nekterejma nastavenima to prestane hrat a pomuze jen reinstal Winampu

- Wakizashi
- Začátečník

JUCK
Miluju vás, zrovna tenhle problém jsem teď měl taky. Ještě, že tu je PCTforum.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"