plug and play extension pro bios
Moderátor: Eddward
- madman83
- Nováček

-
plug and play extension pro bios
ahoj..chtel jsem se zeptat..mam windows vista a pokazdym spusteni mi to pise, ze to postrada plug and play extension pro bios, snazil jsem se to nekde najit, ale neuspesne..vzdy jsem stahnul jen nejaky dokument..mohl by mi nekdo prosim poradit..dekuji
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: plug and play extension pro bios
Mne jde plug and půay zapnout v biosu ale bylo to viple tak sem to tak nechal.je treba to zapnout ?madman83 píše:ahoj..chtel jsem se zeptat..mam windows vista a pokazdym spusteni mi to pise, ze to postrada plug and play extension pro bios, snazil jsem se to nekde najit, ale neuspesne..vzdy jsem stahnul jen nejaky dokument..mohl by mi nekdo prosim poradit..dekuji
- madman83
- Nováček

-
- Fifi
- Středně pokročilý

Jedná se o jednoduchý softwarový přepínač v BIOSu. Vzhledem k tomu, že jsi neuvedl typ desky a verzi BIOSu napovím, že se bude nacházet v advanced settings, třeba v záložce PCI PnP. Hodnota se může jmenovat Plug and Play OS support, nebo nějak podobně. Je třeba ji přepnout ze stavu disabled na stav enabled.
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je treba to fakt zapnout ? Nebo to je jedno...Fifi píše:Jedná se o jednoduchý softwarový přepínač v BIOSu. Vzhledem k tomu, že jsi neuvedl typ desky a verzi BIOSu napovím, že se bude nacházet v advanced settings, třeba v záložce PCI PnP. Hodnota se může jmenovat Plug and Play OS support, nebo nějak podobně. Je třeba ji přepnout ze stavu disabled na stav enabled.
- Fifi
- Středně pokročilý

- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: