jo uz jsem je v poho taky dostal sice jsem zkusil nejaky cary a natrel jsem to nejakou srackou a mec byl modrej...Dobre zkusim si tu kocku udelat, jo jeste kde nani vezmu recept?Swat píše:To NACH: Kočku jako hotovej elixír jsem taky nesehnal,ale podařilo se mi sehnat ingredience na její výrobu,tak se budeš muset poohlídnout.A ty dvě kytky jsem normálně rozsekal mečem bez problémů.Jestli si to dobře pamatuju tak se po mě oháněly,ale stačilo postupovat jako při normálním souboji tzn.čekat na správný okamžik a klikat...
The Witcher/Zaklinac
Moderátor: Baneshee
- NACH
- Začátečník

Naposledy upravil(a) NACH dne ned 30. bře 2008, 13:54, celkem upraveno 1 x.
MSI B350 TOMAHAW, RYZEN 5 1600, Noctua NH-U12S 2xNF-F12 PWM, Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, Crucial MX100 256GB, WD Black 1TB WD Blue 1TB, LG GSA-H30N SATA, MSI GTX970 4GB GAMING 4G, Creative X-Fi Xtreme Gamer, Enermax Revolution87+ 650W, NZXT S340, Samsung SyncMaster S23A350H, Logitech G300, Bloody B254, Logitech X-230, Logitech G230, Windows 10 64bit, Razer Onza Tournament, ASUS Memo Pad Smart 10,1" + Folio key
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- AElfgar
- Nováček

-
No vzhladom na to, ze sa pyta aj na to, ako namiesat elixir lastovicka, predpokladam ze to hra na najlahsej obtiaznosti. Na hard, by sa bez tychto znalosti nedostal asi ani cez prvu kapitolu.Wuuduu píše: Ako moze mat clovek, co sa dostal tak daleko s niecim problem, nechapem, sorry... jedine, ak to hras na nejakej HARD obtiaznosti.
Pavel P.:
Elixiry mozes miesat len v meditacnom mode. Kliknes na ikonku alchymie v pravom hornom rohu. Nalavo mas zoznam elixirov, ked kliknes na elixir lastovicka, automaticky sa ti vsetky potrebne ingrediencie pridaju do jednotlivych slotov. Potom uz len kliknes na ikonu zmiesat a potom na ikonu zahajenie meditacie. To je vsetko.
Pokial nemas dostatok ingrediencii, nemozes ten elixir namiesat. Potrebujes na to vitriol, 2xrebis, aether a alkohol s privlastkom "kvalitny zaklad na pripravu elixirov" alebo bily racek.
- NACH
- Začátečník

Nevite nekdo kde sezenu recept nak kocku? nebo jeji prisady?
MSI B350 TOMAHAW, RYZEN 5 1600, Noctua NH-U12S 2xNF-F12 PWM, Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, Crucial MX100 256GB, WD Black 1TB WD Blue 1TB, LG GSA-H30N SATA, MSI GTX970 4GB GAMING 4G, Creative X-Fi Xtreme Gamer, Enermax Revolution87+ 650W, NZXT S340, Samsung SyncMaster S23A350H, Logitech G300, Bloody B254, Logitech X-230, Logitech G230, Windows 10 64bit, Razer Onza Tournament, ASUS Memo Pad Smart 10,1" + Folio key
- J X P
- Středně pokročilý

Bez si hezky projit web zamereny na zaklinace http://www.thewitcher.cz/index.php?action=par&id=94
najdes tam spoustu odpovedi i na otazky, ktere jsi jeste nevyslovil a verim, ze se ti bude mnohem lepe hrat.
p.s. i kdyz nechapu, proc si zakladni principy neprojdes v manualu nebo prirucce, ktera je prikladana.
najdes tam spoustu odpovedi i na otazky, ktere jsi jeste nevyslovil a verim, ze se ti bude mnohem lepe hrat.
p.s. i kdyz nechapu, proc si zakladni principy neprojdes v manualu nebo prirucce, ktera je prikladana.
---
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
AElfgar píše:...
...
- J X P
- Středně pokročilý

to neni zadna uroven alchymie, ale zalezi pouze na kvalite pouziteho zakladu (tedy alkoholu/oleje/prachu)
zaklad = 3 sloty
kvalitni = 4 sloty
nejkvalitnejsi a bily racek = 5 slotu
ve hre se s tim nejkvalitnejsim alkoholem moc nepotkas, ale uvarit racka je levne a velmi univerzalni, navic jemu staci pouze zakladni alkohol.
a nezapomen, ze musi jit o destilat, zadny pivo nebo vino tam nemichej, z toho uvaris maximalne fernet, nikoliv vlastovku
.
no a i kdyz se opakuju, tak tady najdes finalni verzi prirucky, ktera ti pri alchymii velmi pomuze http://uloz.to/113063/Zaklinac%20-%20Al ... 0v1.41.zip
zaklad = 3 sloty
kvalitni = 4 sloty
nejkvalitnejsi a bily racek = 5 slotu
ve hre se s tim nejkvalitnejsim alkoholem moc nepotkas, ale uvarit racka je levne a velmi univerzalni, navic jemu staci pouze zakladni alkohol.
a nezapomen, ze musi jit o destilat, zadny pivo nebo vino tam nemichej, z toho uvaris maximalne fernet, nikoliv vlastovku
no a i kdyz se opakuju, tak tady najdes finalni verzi prirucky, ktera ti pri alchymii velmi pomuze http://uloz.to/113063/Zaklinac%20-%20Al ... 0v1.41.zip
Naposledy upravil(a) J X P dne pon 31. bře 2008, 15:11, celkem upraveno 1 x.
---
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- AElfgar
- Nováček

-
- mungo
- Začátečník

-
Ale no tak, bud neznejsi. Skor keby sa rozumne vyjadril co su to tie jeho fazy, ja magor nad tym maturujem, lebo dryaky varim o dusu spasenu a to som len v 2 kapitole.AElfgar píše:No asi nie dost, ked si neprisiel na taku zakladnu vec ako pisal JXPPavel.P. píše:já nejsu žádný blb! Já sem namíchal lektvarů hodně moc...
.
Pavel P. - dryaky, ktore pojmu 5 prisad sice existuju, ale su extremne zriedkave - aspon zatial (kapitola 2). Takze si vzdu uvar zopar "Bilych rackov" (white gull).
S mastami je to horsie, standard su 4 ingrediencie do kazdeho zakladu, ked potrebujes 5 musis kupit lepsi tuk ako medvedie sadlo a pod., alebo napr. ja momentalne v klastornej stvrti zabijam psov - psie sadlo vezme 5 prisad. Len to zabijanie psov je hnusna praca, tie chudata sa ani nebrania, len knucia. To radsej rezat vrahov od Salamandry.
Mas dohromady asi 4 moznosti.NACH píše:Nevite nekdo kde sezenu recept nak kocku? nebo jeji prisady?
1. si asi prespal. Zakladne recepty pokial viem som ziskal este v Kaer Morhen od alebo Vesemira alebo Triss. Kocku asi tiez. Obcas ti rozne receptury prezradi nejaka postava
2. zajst k predavacmi knih (Antikvarista). Na predmesti Wyzimy by si ho mal najst cez den v krcme, sedava oproti vchodu uplne vpravo akoje vycap
3. experiment
4. "podvodik" a pozriet si informaciu z externych zdrojov. Ja osobne neexperimentujem a pouzivam len tie receptury, ktore naozaj ziskam, aj ked mam tu prirucku
Apropo - modry mec? Na modro mi ho sfarboval myslim olej proti preludom, ktory predava Abigail a ten na rastliny nezabera. Ale na barghestov a na konci na Bestiu. Takze ak nemas olej na konkretny typ protivnika a nezabera ani nejaky "vseobecny", pouzi niektory brusny kamen.
A pokial naozaj hras predmestie Wyzimy, tak trpaslici kovac predava za 35 orenov cinfriedsky olej - slusna vec, ked bojujes s protivnikmi, ktory citia bolest, najma ludmi, alebo s potvorami a nemas este strieborny mec. Ja som si ho urobil mensiu zasobu, pretoze je to vynikajuca cena. Ide don 5 prisad a len sadlo nan ta vyjde na viac, nez ten hotovy olej. A trpaslik ti povie aj recept.
- J X P
- Středně pokročilý

prirucka neni zadny podvod, vis co mi dala praca a experimentovani ? btw. je printer firendly na barevne inkoustove tiskarne. Doporucuji oboustrany tisk.
je to proste jen dalsi knizka, kterou u antikvaristy ve hre nekoupis a ma pomoci pri samotnem hrani. pouzivat ji neni nutne, ale kdyz clovek vykysne a chce jit do temnoty bez svetla, tak se recept docela hodi. btw. na alchymii se recepty vyskytuji temer na vsechny RPG. Vedet neznamena pouzit a ani pouzit neznamena podvadet. I v Zaklinaci je snadne neco minout a proc kvuli tomu rozehravat novou hru, ze
.
Ja si napriklad take vubec nepamatuju, kde jsem ke kocce prisel
.
je to proste jen dalsi knizka, kterou u antikvaristy ve hre nekoupis a ma pomoci pri samotnem hrani. pouzivat ji neni nutne, ale kdyz clovek vykysne a chce jit do temnoty bez svetla, tak se recept docela hodi. btw. na alchymii se recepty vyskytuji temer na vsechny RPG. Vedet neznamena pouzit a ani pouzit neznamena podvadet. I v Zaklinaci je snadne neco minout a proc kvuli tomu rozehravat novou hru, ze
Ja si napriklad take vubec nepamatuju, kde jsem ke kocce prisel
---
- mungo
- Začátečník

-
Ajaj Herr Kapitän, nastartuj svoju VIIc a nabehni niekam do pravej atlantickej burky za ucelom znizenia telesnej teplotyJ X P píše:prirucka neni zadny podvod, vis co mi dala praca a experimentovani ? btw. je printer firendly na barevne inkoustove tiskarne. Doporucuji oboustrany tisk.
je to proste jen dalsi knizka, kterou u antikvaristy ve hre nekoupis a ma pomoci pri samotnem hrani. pouzivat ji neni nutne, ale kdyz clovek vykysne a chce jit do temnoty bez svetla, tak se recept docela hodi. btw. na alchymii se recepty vyskytuji temer na vsechny RPG. Vedet neznamena pouzit a ani pouzit neznamena podvadet. I v Zaklinaci je snadne neco minout a proc kvuli tomu rozehravat novou hru, ze.
Ja si napriklad take vubec nepamatuju, kde jsem ke kocce prisel.
Peace be with You. OK? Nic zle som nemal na mysli
Nepisem predsa podvod, ale podvodik a este k tomu dany do uvodzoviek. Proste to uvadzam ak poslednu moznost, ked niekde zakysne a nevie si poradit. Samozrejme sa nebudem mucit behanim po jaskyni s faklou a naslednym mlatenim ghoulov v absolutnej tme. Ale dal som mu zoznam, ako sa podobnej situacii vyhnut. A tiez pisem, ze ju mam, ale pouzivam len tu cast alchymie, ktoru objavim v hre.
Sama prirucka je skvela hlavne na hladanie potrebnych prisad a najma tych s roznymi doplnkovymi latkami a pri samotnej priprave - tu sa autori hry moc nevytiahli.
Ale pokial potrebujem nejaky elixir a mam na vyber alebo zaplatit knihovnikovi, alebo pozriet do prirucky, tak mi nejako podvedome pride rozumnejsie pre pocit z hry ten zvitok kupit. A tiez ta to obcas stavia pred nutnost volby - napr. Dedek v Bazinach a jeho recept na jed obesencov. Samozrejme, ze som si mohol povedat, ze vsak ten recept mam v externom zdroji a dedka majznut. Ale zmizlo by Geraltovo lavirovanie medzi cynickym pragmatizmom a tuzbou konat spravne.
Kazit si hru je predsa mozne oboma smermi, aj prehnanym pouzivanim navodov, aj naopak prilisnym masochizmom. Btw., ja si tiez obcas skonzultujem niektore kroky s navodom, nech mi zbytocne nevypadnu nejake questy. Predas len nemam nekonecno casu to hrat 3x po sebe
- J X P
- Středně pokročilý

souhlasim, navod je pomocnik, nikoliv jedina mozna cesta k dohrani. a kdo si chce hru uzit, tak jede poctive, protoze v takovem pripade kazdy podvadi jen sam sebe ...
p.s. mozna jsi to nestastne napsal a hlavne, s takovymto nazorem na prirucku jsem se nesetkal. myslim, ze zaklinace hraji preci jen lidi, ktere bavi cist, objevovat, premyslet a taci dokazi zachazet i s navody tohoto typu. Vzdyt si to vem kolik spoileru jsi mel primo zabaleno u hry v oficialnim pruvodci ... ale o alchymii a ingrediencich, o kterych to cele hodne je ani tuk ... nebo spis velmi vagne.
p.s. mozna jsi to nestastne napsal a hlavne, s takovymto nazorem na prirucku jsem se nesetkal. myslim, ze zaklinace hraji preci jen lidi, ktere bavi cist, objevovat, premyslet a taci dokazi zachazet i s navody tohoto typu. Vzdyt si to vem kolik spoileru jsi mel primo zabaleno u hry v oficialnim pruvodci ... ale o alchymii a ingrediencich, o kterych to cele hodne je ani tuk ... nebo spis velmi vagne.
---
- mungo
- Začátečník

-
Ale vsak prave preto som to napisal do uvodzoviek a ako zdrobneninu a az ako posledny bod. Samozrejme, ked som nejakym sposobom zmeskal recept na kocku, tak nebudem behat po kryptach poslepiacky, alebo bojovat s ghoulami potme. Hardcoristi su ina kategoria, ale ti si zas pripravia 125 testovacich elixirov, 50x otravia Geralta a 1 z nich sa nakoniec prejavi ako kocka
Ja nahodou pokladam tu prirucku za super - mam perfektne skatalogizovane igrediencie, takze viem, kde ich mam hladat, ked mi nejake chybaju a co potrebujem, ked chcem aj nejaku dodatkovu vlastnost. A tiez su v nej receptury prehladnejsie, nez v hernom menu.
Akurat vravim, ze si nou neulahcujem hru v tom, zeby som pouzival recepty, ktore som este neziskal. A ze nerobim nove receptury experimentalne, pretoze kedze som uz tie recepty videl, tak vlastne neexistuje ziadna neznama.
Ja nahodou pokladam tu prirucku za super - mam perfektne skatalogizovane igrediencie, takze viem, kde ich mam hladat, ked mi nejake chybaju a co potrebujem, ked chcem aj nejaku dodatkovu vlastnost. A tiez su v nej receptury prehladnejsie, nez v hernom menu.
Akurat vravim, ze si nou neulahcujem hru v tom, zeby som pouzival recepty, ktore som este neziskal. A ze nerobim nove receptury experimentalne, pretoze kedze som uz tie recepty videl, tak vlastne neexistuje ziadna neznama.
- ChrastyII
- Začátečník

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neviem ci to tu uz bolo, dokument o ceskom dabingu.
http://youtube.com/watch?v=va9xEbNhQxE
Takze trochu divny dabing nie je ani tak chyba daberov, ako sa dozvieme herci vobec nevedeli v akej situacii dana postava reaguje atd.
http://youtube.com/watch?v=va9xEbNhQxE
Takze trochu divny dabing nie je ani tak chyba daberov, ako sa dozvieme herci vobec nevedeli v akej situacii dana postava reaguje atd.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- J X P
- Středně pokročilý

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section ... nal-pc_oskBonusweb.cz píše:Cena neutrality, tak se jmenuje první oficiální dobrodružství od CD Projektu, které obsahuje přes dvě hodiny příběhu, rozšiřujícího RPG Zaklínač podle knih polského spisovatele fantasy Andrzeje Sapkowského. Nové grafické vychytávky, dosud neznámé postavy, více možných zakončení. To vše dostanete, pokud si stáhnete nejnovější patch 1.3. Nové Geraltovo dobrodružství samozřejmě využívá mapy a prostředí původní hry, ačkoliv děj nového příběhu se odehrává právě v blízkosti hradiště Kaer Mohen, kde trénují zaklínači. To vše je vytvořeno na editoru D´jinji, který umožňuje tvořit další dobrodružství z fantastického Geraltova světa. Stahovat patch s editorem můžete zde.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Kašpec
- Mírně pokročilý

Zdravím, našel by se někdo, kdo by byl tak hodný a poslal mi save ze začátku třetí kapitoly, kde předtím zachránil Abigail a při pitvě obvinil detektiva Raymonda ??? Musel jsem reinstalovat Winy a neuložil jsem si savy ... 
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ