Ahoj, potřeboval bych poradit co by bylo pro mě nejlepší řešení. Mám desku s 945gz chipsetem grafiku 7300gt 520/1400 cpu dual core2140 a rozhoduji se
zdali koupim grafiku (pravděpodobně 3650tku256ddr3) nebo jestli mám koupit spíš novou desku (sli, plnohodnotný PCIEX16x, fsb nad 300 ). Na mojí desce je pciex4x a mám dojem že trochu spomaluje grafiku (7300gt) a že když do něj dám lepší grafiku (3650,8600gt), že nebude využitá naplno ale NEVIM TO, zase kdybych koupil desku tak se celkově zvedne výkon-hlavně grafický výkon a grafiku bych dokoupil později, cpu by šlo víc nataktovat (momentálně max 250fsb což je prd že jo) , takže co byste my spíš doporučily chci d otoho dát max něco kolem dvou tisíc a další případný upgrade až za měsíc. A hry hraju nenáročné -WOW, Trackmanie, ale chci si zahrát třeba i zaklínače atp.
EDIT: jde o to jestli mám koupit grafiku což je jednoduší ale možná že nebude využitá naplno, nebo desku a půl dne instalovat novej systém stim že grafiku dokoupim později.
Změna Sestavy
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Matias
- Začátečník

-
- Gerimo
- Mírně pokročilý

Podle me to je prast jako uhod. Ta sbernice 4x trosku brzdi, ale u grafik jako 7300gt nebo 3650 to jsou rady procent(podle me).
Ja bych ti asi doporucil tu 3650 (i kdyz bazarova x1950gt/pro by taky nebyla k zahozeni a vykonem by pomohla urco vic) a pak dokoupit novou desku.
Ja bych ti asi doporucil tu 3650 (i kdyz bazarova x1950gt/pro by taky nebyla k zahozeni a vykonem by pomohla urco vic) a pak dokoupit novou desku.
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire