Testovat ci netestovat noteboky Apple?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

h4__ píše:To je přesně to, co jsem tu už několikrát zmiňoval - OSX vs Vista na stejněm HW - tedy na Apple stroji (kvůli licenční politice Apple)... Rozhodně to bude jeden z prvních testů svého druhu a hodně lidí by to ocenilo.
problem je v tom, ze Macistu v redakci nemame a od nekoho, kdo na Mac OS X dela 3x do roka by ten clanek nemel smysl...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

//edited by Teuzz: me druhe ja se pomatlo
Naposledy upravil(a) Teuzz dne ned 20. dub 2008, 18:47, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Teuzz píše:To musi mit clovek specializaci na Mac, aby posoudil kvalitu notebooku? Porad je to notebook a ne zrcatko do kabelky, ne? :)

Jako rozhodne musi vedet, kde se to pousti (ne z okna) a co s tim delat, ale vydrz baterky, kvalita displeje a dalsi zakladni veci se snad testuji stejne :)
ale kriste pane ja nemel na mysli test MacBooku, ale srovnani Windows Vista versus Mac OS X Leopard na stejnem pocitaci
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Sry, jsem nejaky pretazeny, hned me nemusis sjet...

Na Leoparda jsem se chystal, ale nebylo nikoho, kdo by ho mohl sehnat, dokonce jsem mel namireno na prednasku Apple, ale nakonec jsem skolu vynechat nemohl.
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“