Call of Duty 4: Modern Warfare MP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Kód: Vybrat vše

edit 2: diky jednomu cloveku, ktery mi napsal na xfire (bohuzel nevim nick zde na foru), se to vyresilo. nedela to cfg, ale nastaveni pamu (100% to dela pam 4.01, ostatni jsem nemel moznost vyzkouset). a jeste lepsi na tom je, ze kdyz to udela, da se alt+tab (prepnuti do win) a prepnete se zpet do hry, tak uz to nedela vubec... 
takze kdyz ti to udela, prepni se do win a zpet do hry. pak uz ti to neudela, jedine po nacteni nove mapy. ale zas takovy problem prepnuti zopakovat neni ne? :wink:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Ok, dik za radu. :D
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
fwefw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fwefw »

Čus, odinstaloval jsem hru a nechal si tam původní složku s nastavením ( na výzvu při odinstalaci ) a když jsem do ní hru znovu instaloval hlásilo mně to, že složka již existuje a instalace do ní způsobí nestandardní/chybné chování ( už nevím přeně ten termín ). Nemá s tím někdo zkušenosti :?
MB: Asus P5E3 - Intel X38 | RAM A-Data Vitesta EE 2x2GB 800MHz | HDD: Hitachi Deskstar P7K500 - 500GB SATA II | Procesor: Intel Core2 Duo E8400 @ 3,0 GHz | GK: Radeon HD6670 2GB DDR3 | Zdroj: Seasonic SS-600HT 600W OEM | Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | DVD: Samsung sh-s203b | Case: Thermaltake VG6000BWS Soprano RS100 | LCD: 24" Samsung 245B | Sound: Genius SW-HF2000
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

J, je to normální, musíš tu složku přesunout/zálohovat (po uninstalu) a pak ji po nové instalaci znovu zkopírovat... Osobně to ale komplentě uninstaluji a zálohuji jen cfg (mpdata jsou mi k ničemu, protože hraju jen na PAM serverech).
fwefw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fwefw »

h4__ píše:...
Akorát mě překvapila ta hláška při instalaci, že hra nebude fungovat správně :?
MB: Asus P5E3 - Intel X38 | RAM A-Data Vitesta EE 2x2GB 800MHz | HDD: Hitachi Deskstar P7K500 - 500GB SATA II | Procesor: Intel Core2 Duo E8400 @ 3,0 GHz | GK: Radeon HD6670 2GB DDR3 | Zdroj: Seasonic SS-600HT 600W OEM | Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | DVD: Samsung sh-s203b | Case: Thermaltake VG6000BWS Soprano RS100 | LCD: 24" Samsung 245B | Sound: Genius SW-HF2000
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Nevíte čím to je, že když nainstaluju COD4, tak se mi nevytvoří registry k této hře? Díky tomu si vlastně nezahraju online, protože klič se nikam neuloží. I s patchem i bez patche. Nevíte co s tím?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Frostys píše:Nevíte čím to je, že když nainstaluju COD4, tak se mi nevytvoří registry k této hře? Díky tomu si vlastně nezahraju online, protože klič se nikam neuloží. I s patchem i bez patche. Nevíte co s tím?
Ted ti trochu nerozumin mp setup je ulozenej v instalaci ty hry,tam odsud se kopiruje ten profil,ale slozka se vitvori az kdyz se pripojis do online hry
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Red Devil píše:
Frostys píše:Nevíte čím to je, že když nainstaluju COD4, tak se mi nevytvoří registry k této hře? Díky tomu si vlastně nezahraju online, protože klič se nikam neuloží. I s patchem i bez patche. Nevíte co s tím?
Ted ti trochu nerozumin mp setup je ulozenej v instalaci ty hry,tam odsud se kopiruje ten profil,ale slozka se vitvori az kdyz se pripojis do online hry
Prostě CoD4 mi v registrech neexistuje. Registry-> Start->spustit->regedit
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ja budu ted instalovat tak ti mrknu
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Red Devil píše:Ja budu ted instalovat tak ti mrknu
Ale ony tam musí být. Všichni je tam mají a když jsem to hrál tak před 1/2 rokem tak jsem je tam měl taky. Asi se mi nějak doje*ala instalace.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

oki
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Dnes jsem hrál fw na našem serveru a po odpojení a připojení na můj oblíbený server od dogsoldiers mi vyskočila hláška Global PB GUID Ban... Hned jsem zjišťoval o co jde na Evenbalace a nějak jsem se prohrabal na PBBans.com, kde jsem po zadání mého GUIDu zjistil, že jsem byl Evenbalancem zabanován za "empty or leaked CDKey"...

Neví někdo co s tím, hledal jsem na Evenbalance fóru i na PBBans fóru a ještě nikde jsem nenašel postup řešení zabanování originálního CDKeye. Je to na reklamaci? Samozřejmě nikomu jsem můj klíč nedal a nikde jsem ho ani nenechal (párkrát jsem ho použil v Battlezone herně, ale vždy jsem ho pečlivě smazal z registrů a následně odinstaloval hru + každý den se tam reinstalují PC).

Jsem bezradnej, je fakt, že mám přístup k pár CD klíčům dočasně zdarma, bohužel novou hru bych si dříve, či později musel koupit. Takže ještě jednou, je to na reklamaci? Dá se to nějak řešit, nebo prostě musim vyhodit znovu x stovek za novou hru? :-(
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

mam problem. satHNUL SEM PATCH ALE POKAZDE TO HODI CHYBU nOT ENOUGH SPACE ON DISK. MAm volneho 48GB..chybu haze 112. Nekdo skusenost?
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

hlupak píše:mam problem. satHNUL SEM PATCH ALE POKAZDE TO HODI CHYBU nOT ENOUGH SPACE ON DISK. MAm volneho 48GB..chybu haze 112. Nekdo skusenost?
nemas vic disku?
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

axloth píše:
hlupak píše:mam problem. satHNUL SEM PATCH ALE POKAZDE TO HODI CHYBU nOT ENOUGH SPACE ON DISK. MAm volneho 48GB..chybu haze 112. Nekdo skusenost?
nemas vic disku?
vyreseno.
Jelikoz je to samorozbalovaci soubor takze potrebuje Win/Temp{ disk G u me}
a ja mam "Gecko" skoro plny...smazal sem tempora.file ziskal 1,2Gb a uz to nabehlo v pohode.
dik :)
Dojmy z Map:?
Chinatown....moc presviceny(Neco jak WinterCrash),
TV stanice...nic moc mohla bejt vetsi.
Treininkova stanice ze Singlu ...uplne o nicem
Vekovni mapa, obrostla, zajimava,dobra na snipereni...jedina dobra
pak je tam jeste myslim jedna nebo 2 nejsem si jist ale zadna extra to neni...platit bych za to nechtel(JAk Na Xboxu) a nejaky Custom_mapy jsou mnohem lepsi nex tyhle.
Hodnoceni pro me (Ultra-Mega-NoobKilla-UberSnipu a PwnageRagera ziskava MAP PACK 5/10
:wink:
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

Zatím jsem neměl možnost nový patch vyzkoušet, ale moc se těším. Doufam, že budu víc nadšenej než ty....
MK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MK »

Mám podobný názor na nové mapy. 1 venkovní je opravdu celkem dobrá, 2 se dají hrát, ale mohlo to být lepší. Tréninková stanice o ničem.
Asus P5K Deluxe, E8400 @4200Mhz 1.4V, Thermalright Ultra-120 Extreme, 933Mhz 4x1GB A-DATA, WD5000AAKS + silencer, Gainward 8800GTS 512MB @780/1850/2230, X-Fi Fatal1ty, Corsair HX520, Lian Li A10, Nec 20WGX2
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Nový patch konečně zmenšuje účinnost AK74u, což je bomba pro klanové zápasy (kde je stejně P90 zakázaná). Taky je trochu jiné kopání velkého kalachu.

K mapám - všechny jsou pro ligové zápasy nepoužitelné, snad jenom Carentan (Chinatown) je ok, kdyby ho zasadili do krásného letního rána.
DAVEmon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAVEmon »

už sem to řešil na esubě ale musím to říct i tady. Já sice s malým kalachem a velkým kalachem hraju dlouhou dobu, ale vůbec sem žádný rozdíl nepoznal. Jenom mám pocit, že se mi lépe střílí :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“