ASRock 939N68PV-GLAN - chladič CPU + potíže z napájením

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
L@nce!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ASRock 939N68PV-GLAN - chladič CPU + potíže z napájením

Příspěvek od L@nce! »

Zdravím mám desku ASRock 939N68PV-GLANa mám dva takové menší probémy.1.AMD Cool 'n' Quiet sice funguje ale neregukuje otážky ventilátoru byť je regulace v biosu zapnutá větrák má 3650rpm a na staré desce MSI měl pouhých 800rpm tak newím zajímalo by mě jestli to mužu přenastavit nějak jinak nebo je někde chyba a 2.při každém vypnutí pc jej vypínám ze sítě (tlačítko na zásuvce) a pokaždé když ho z5 zapojím chci jej zapnout musím počkat cca 30-80sec když tak neučiním a zapnu jej hned komp se zapne rozdvítí se diody HDD a POWER stabilně roztočí se HDD a Ventilátory ovšem monitor se nezapne a komp ani neboootuje prostě jenom "hučí" uajímalo by mě jestli je to vlastnost desky nebo vada přece jenom desky od ASRock jsou mutanti :)
Master-blaster PC : Asus EEE 1005HA CPU: Intel Atom N280 1,66GHz RAM: 1GB DDR2 HDD: 250GB 5400ot/min GPU: GMA 950
LaRosse
Nováček
Nováček

Mám taky Asrock,

Příspěvek od LaRosse »

ale jinou desku, nicméně ani mě cool and quiet otáčky nereguluje, rychlost jader ale ano.

Na otáčky používám SpeedFan.
L@nce!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L@nce! »

už je to vyřešeno měl jsem 3pinovy fan a deska reguluje pouze 4pinove tak sem si koupil jeden slusny od AC a vpohodě :-)
Master-blaster PC : Asus EEE 1005HA CPU: Intel Atom N280 1,66GHz RAM: 1GB DDR2 HDD: 250GB 5400ot/min GPU: GMA 950
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“