vypnutí pc

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
pitrzpatyevenju
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

vypnutí pc

Příspěvek od pitrzpatyevenju »

mám problém kterej mně štve,,čas od času mi zničehonic pc vypne,,po znovuzapnutí mi vůbec OS ani nenaběhne a dioda na monitoru jen bliká,dám mu vždy jednodenní odpočinek a pak zase frčí bez problému...po odejmutí case a zapnutí se po chvilce ozve takové málo slyšitelné zasyčení od desky a pc ani nenaběhne,vrčí sice dál ,ale prostě je mrtvý a dioda na monitoru jen bliká a bliká a bliká...zkoušel sem odvézt pc k odborníkům,ale potřetí návštěvě už sem se cejtil trapně,protože u nich to fungovalo normálně!pokaždé sem ho přivezl domů a pc bez problémů běželo,ale ty jednodenní anomálie mně fakt se*ou
ptám se..kde bych měl hledat chybu?u zdroje?desky?kondenzátory ani nic jinýho nafouklý či jinak zdeformovaný není,speedfan ukazuje standartní teploty..
podotýkám že sem vyzkoušel pc na všech zásuvkách(kvůli podpětí sem si je i přeměřil,ale sou ready ) v bytě,ale kde mi další pc normál běžej tohle se ani nehne ,je to teda starší spíše "raritní" pc,ale na ten surf to stačí..
MB MICROSTAR 6378- ViaKLE133 VGA mATX ScA
CPU Amd Thunderbird K7 900
chladič „V-Type“ socketA DMI
SDRAM PC133 256MB KINGMAX
HDD SEAGATE U6 20GB-5400rpm
Morex MidiTower 687 250W ATX
pitrzpatyevenju
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pitrzpatyevenju »

tipuji to na zdroj a paměť RAM..covy na to?popř.doporučte co s tím,hry nehraju,pc je pouze na surf!
Commanderwar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Commanderwar »

Odbornici jsou na prd. Mam doma jedno PC ktere mi čas od času děla naprosto to same. Odbornici, mi řekli že mi vyhořel, pač tenkrat me nešel pustiti vůbec, jen blikal monitor. Tak jsem to cele pc rozebral. profoukal a znova sestavil a pul roku to neudelalo. Pak to občas tak jednou za mesic opet uděla. Vetšinou vyndám grafickou kartu, zandam a pak to zkouším tak dlouho dokud nenabehne. Já osobně nevím čím to je. Ale je to znamka že ten pc už je v řiti. Mě zatím pomahalo to vyndani ty graficky a znovu uasunutí do slotu. Protože monitor je napojenej na grafiku.
I když nevim jak u tebe, mě se normalne pc rozjede, pouze se nechyti monitor( ten je v pořadku, zkoušel jsem i jiny) Takže bud je chyba v grafice, a nebo a to spíše v ty zakladovce
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“