2X Intel Tualatin 1,2GHz 512L2 133FSB
3 GB RAM PC133 ECC
2x 40GB HDD 10000rms 1x 160 mb/s 1x 320mb/s umístěné na RAID hotswap poli. Řadič SCSI/RAID má samozřejmě vlastní procesory a ecc ram. Největší škoda je že nemá AGP

Moderátoři: Walker1134, PKBO

O 60% rychlejší? ... rychlejší jsou možná tak disky, ale početní výkon určitě větší není.bigAry píše:Ono je dneska možná lepší koupit si tuhle 25kg bednu za 2000 než si za 5000 kupovat Core 2 Duo. Já mam Dual Core 1,4ghz a ten server je bezkompromisně o 60% rychlejší !

To myslíš vážně??smoula píše:Agp to ma zvysit ram a mohlo by to byt herni ne?

2x Intel Pentium III-E-C 1,15 GHz /256/1,75 není dostatečný výkon na hry. Nebo si snad uvěřil těm blábolům prodejce o C2D ? (nehledě na to že do AGP 4X výkonou grafiku neseženeš)smoula píše:Agp to ma zvysit ram a mohlo by to byt herni ne?
Ray tracing je jen metoda, jak konkrétně (v jakém softwaru) jí chceš využívat?smoula píše:A třeba co to použit na takovy Ray tracing by na tom použit nešlo.

Low-end grafika u mě není pořádná, ale jestli pro tebe jo - nebudem to řešit.smoula píše:Ja měl v snad v prvni desce s AGP GeForce 5700 a vse jelo v pořadku tudiž z toho usuzuji že by se tam dala dat i Ati HD 3850.
smoula píše:A s tim raytracingem sem myslel to co zde publikoval OBR na tom CoD4.
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... e68c4d4ee0
Tenhle "server" má 2x1,15 GHz.OBR píše:Funguje to perfektně, já na Quadu 3600MHz hrál plynule kolem 20fps na 800*600 Call Of Duty 4!
Tak se mi zdá Šmoulo, že bys měl taky začít něco brátsmoula píše:A ty bereš co

Tak timhle bys na 2 tulenich nepustil vubec nic. Kdybys jich mel tak 10, tak si mozna zahrajes diablo...smoula píše:A s tim raytracingem sem myslel to co zde publikoval OBR na tom CoD4