Predvcerom som si kupil 1Gb. DDR 400Mhz Kingston a som si objednal este dalsi. Dal som tam tu jednu 1Gb. ( predtym som tam mal 2x 256Mb. ) tekze teraz tam mam 1Gb. + 256Mb. bo jednu 256ku som vybral. PC mi islo v poho kym neprisla druha RAMKA (tiez to iste 1Gb.) . Takze dal som tam aj tu druhu a co vidim? Nejde mi PC
Potrebujem pomoc s RAMkou !!!!!
- RiCK
- Začátečník

Potrebujem pomoc s RAMkou !!!!!
Hojte.
Predvcerom som si kupil 1Gb. DDR 400Mhz Kingston a som si objednal este dalsi. Dal som tam tu jednu 1Gb. ( predtym som tam mal 2x 256Mb. ) tekze teraz tam mam 1Gb. + 256Mb. bo jednu 256ku som vybral. PC mi islo v poho kym neprisla druha RAMKA (tiez to iste 1Gb.) . Takze dal som tam aj tu druhu a co vidim? Nejde mi PC
!!! Takze vybral som spet tu druhu 1Gb. RAMku a spustil som PC ale ani takto to neslo. Tak som skusil preinstalovat Windows s 2x 1Gb. a neslo !!!! Vybral som jednu 1Gbku (dal som spet 256ku takze 1Gb. + 256Mb.) a uz to instalovalo. Prosim vas
, pomozte mi preco mi nejde dat aj to druhe 1gb.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Mirek E.
- Začátečník

-
napiš co máš za desku, ale vypadá to, že tvoje deska podporuje jen 1.5Gb ram tak proto ti to s 2Gb nejde 
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- RiCK
- Začátečník

ee, v manuali na desku mam max 3Gb. RAM aj aj na nete som nasel svoju desku a aj tam max. 3Gb. RAM. Moja maticna deska -- Matsonic MS9127C
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- RiCK
- Začátečník

OK vyriesene - nastavenie v BIOSe. Neviem co som prestavil
ale uz to ide 
- Mirek E.
- Začátečník

-
- RiCK
- Začátečník

Radsej to necham tak jak to je
hlavne ze ide 
- Mirek E.
- Začátečník

-
hm tak to si pěkný machr
a co budeš dělat až ti to někdy sparne no?
a jinak nechápu k čemu máš 2Gb ram když máš takovou šitku grafiku
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně to tím MemTestem projeď, kolaps při práci je víc než nepříjemný.x_xxRICKxx_x píše:Radsej to necham tak jak to je hlavne ze ide
Já mám taky shitky grafiky a mám 4GB RAM. Ono se na počítači dělají i jiné věci než jen hraje. Třeba pro práci s obrázky výkonnou grafárnu prakticky nepotřebuješ, ale málo paměti je znát hodně nepříjemně.19 Míra 94 píše:...jinak nechápu k čemu máš 2Gb ram když máš takovou šitku grafiku
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6