Race Driver GRID

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

Dejv Rok 99FPS píše: K tomu ovladani měl jsem stejny problem a chce si to jen dobře nastavit ve hře a vše bude OK v option controls Advenc nastav položku linearity na nulu a vše bude OK
- diki moc, pomohlo to :)
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

zdravim kdo jezdi na volantu G25 log? Mel bych otazecku, jestli nemate prohozenou spojku s plynem? Kdyz dam custom mod, tak sice muzu nastavit vlastni tam sice pedal plyn je ok napravo, ale zase razeni nefacha.

Dik
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak první hodnocení :

Eurogamer - 9/10

IGN - 8.7/10

PGCZine -9/10

CVG - 8.8/10

zatím slibný.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
montana
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od montana »

http://www.kulturakriplu.net

Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

montana píše:...
:lol: :lol: To jsem ani nevedel, ze se to da az takhle "rozmontovat". Na cem jezdis, na mysce?? :D Jinak jo, je to rukama. :)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

tak pomalu ale jiste ubejva bouracu a kazicu teto hry, zatim je to na dobry ceste
Cze_Diablo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cze_Diablo »

Zdravim,

demo už hraju nějaký ten den, ale za boha nemůžu přijít na to, jak se mění startovní pozice, vždycky startuju poslední a u toho BMW to je celkem problém. Jednou sem startoval 19., což fakt nevim jak se mi to podařilo...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Když se startuje nová session, tak se startovní pozice určuje podle toho, kdy zmáčkneš SHIFT (ready).Když to zmáčkneš jako první, budeš startovat jako první, když jako poslední, budeš startovat jako poslední.

Po prvním závodě se to pak určuje podle toho jakej jsi dojel, jestli první, tak budeš startovat jako poslední, jestli poslední, tak naopak.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Cze_Diablo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cze_Diablo »

Ty mluvíš o onlinu já sem mluvil o single závodění, sorry nenapsal sem to :)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Sakra, jak se nastavuje Gamepad, jezdeni na klavesnici je vopruz , kuli obsasnemu hrani kupovat volant nebudu
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

durod píše:Sakra, jak se nastavuje Gamepad, jezdeni na klavesnici je vopruz , kuli obsasnemu hrani kupovat volant nebudu
Cože? no přece v nastaveni ovladani! klikni na funkci kterou chceš změnit pak stiskni zdasemi ctrl a pak tlačitko na zapnutem gamepadu a je to
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Depooo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Depooo »

Na gamepadu je to dost dobře hratelný
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

ale iba so zapnutou kontrolou trakcie, bo inak treba analogove triggery.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Dneska jsem si zahrál na optimistu, a pokusil se rozehrát GRID na klávesnici :lol: Katastrofa :-D
Ale podle příspěvků zde jsem to víceméně očekával, ale nemám finance na volant (i když by se šiknul i na více her 8)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Hmmm, já na klávesnici odjezdil přes 200 online závodů, z toho jich cca polovinu vyhrál - takže fakt nechápu ty vaše problémy...
Ikdyž je pravda, že mám zaplý ty assissty, plus to složitý nastavení mám na default..jenom jsem přehodil šipky na numpad, a nastavení kamery na WSAD - takhle se mi to hraje ideálně.
Ovládá se to na klávesnici skvěle.I v singlu jsem se zapnutým "Pro Mod", Extreme obtížnost, a s nastavením kamery v autě vyhrál několkrát všechny závody několikrát.

Ikdyž, v driftu mám problém - tam ani za nic nemůžu překonat dva miliony (a viděl jsem lidi, kteří tam dělaj 70 milionů - mě prostě ty vlajky ne a ne přičíst vždycky 20K).

Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Paule, nechapu, jak to muzes hrat s tema assistama, vdyz to pak je jenom NFS v lepsi grafice. Jakoze s tema assistama to na sipkach muze hrat kazde male decko, pri vyjezdu ze zatacky dam plny plyn a auto se zadnim pohonem ani nedostane smyk, natoz aby se pretocilo. Me bavi zvladat smyky, proste jsem rad, ze to auto ridim ja a ne nejaky debilni Core 2 Duo procesor, nebo nejaky jiny sulin. V nejblizsi dobe se chystam koupit volant, tak uvidim. :)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Možná to bude právě tím, že mi tenhle styl závodů vyhovuje ? Já jsem právě na NFS vyrůstal, hrál jsem všechny od jedničky v roce 1995 po Most Wanted, a užíval jsem si je.Undergroundy, Carbon a ProStreet se mi nelíbily vůbec, takže jsem je vynechal.

Mám prostě tohle ježdění, nakloněný víc k arkádě než k simulaci, rád. Z hardcore simulací jsem hrál jen RBR, na to jsem měl půjčenej i volant..bavilo mě to, ale to vypětí všech sil u každýho závodu mě ve výsledku nebavilo tolik jako pohodový ježdění v GRIDu : ).

Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

taky se priklanim k Paulovi, mam volant ale stejne jezdim na klavesnici a mam zaplne asistenty.
a maximalne mi to vyhovuje, protoze me bavi zavodit, byt v prvni skupince a prat se o kazde misto, podjizdet v zatacce na brzy, vymejlset figle jak predjet, cekat na chybu protivnika prede mnou.. to me bavi...
a ne hrat to jako simulaci a pri kazdym pridani plynu skoncit v hodinach.
to pak mas starost se udrzet na trati natoz zavodit.
vsadim se ze skoro vischni co to hraji online a umisteji se vepredu maji vsechny asistenty zaple. ten trosku otrlejsi si tak maximalne radi sam.

jinak paule, jaky pohled pouzivas? z kokpitu?
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

ja taky jezdim na klavesce, se zaplou kontrolou trakce.. Celkem fajn, radim si sam a de to, sice se umistuju tak v pulce pole, nemam vychytany razeni atd atd.. ale to se nak poda.. hlavne aby uz byla plna

Zub: Ja jezdim z kokpitu, krom driftu teda, tam mam pohled za autem, abych trosku kontroloval zad auta.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jojo, já taky většinou kokpit, drifty vždycky pohled za autem, ten vyšší.Občas si tam ale dám tenhle pohled i při normálních závodech, abych se pokochal grafikou : ).

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“