baterie v notebooku nevydrží ani 5 minut
Moderátor: Don
- jar.zima
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
baterie v notebooku nevydrží ani 5 minut
při běžné cestě autobusem se mi notebook náhle vypnul..když jsem se ho snažil znova zapnout, nenaběhl ani do systému a zase se vypnul..doma sem ho připojil na síť a jel v pohodě..když sem ho potom zase odpojil (baterie byla nabitá na 100%), po necelých 5 minutách klekl..potom už se vypínal hned po zapnutí..po zapojení do sítě zase notebook běží v pohodě a ukazuje nabití baterie 96%..nevíte co s tím může být??
- RiCK
- Začátečník
Odesla ti baterie. Skus skusacku ci je v nej stava pri plnom nabiti a ked ne tak mas smolu.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- jar.zima
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- ChrastyII
- Začátečník
- kao
- Začátečník
- gn.jirka
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: baterie v notebooku nevydrží ani 5 minut
Taky mě to potkalo, baterka je v háji, ale ty máš výhodu, že je teprv 8 měsíců stará, takže ji máš ještě v záruce ...Já už ntb mám starej skoro 2 roky, takže baterku už nevyreklamujujar.zima píše:při běžné cestě autobusem se mi notebook náhle vypnul..když jsem se ho snažil znova zapnout, nenaběhl ani do systému a zase se vypnul..doma sem ho připojil na síť a jel v pohodě..když sem ho potom zase odpojil (baterie byla nabitá na 100%), po necelých 5 minutách klekl..potom už se vypínal hned po zapnutí..po zapojení do sítě zase notebook běží v pohodě a ukazuje nabití baterie 96%..nevíte co s tím může být??
- Cigi
- Začátečník
-
Bohuzel, na vetsinu baterii se vztahuje zaruka pouze 6ti mesicniTaky mě to potkalo, baterka je v háji, ale ty máš výhodu, že je teprv 8 měsíců stará, takže ji máš ještě v záruce ...Já už ntb mám starej skoro 2 roky, takže baterku už nevyreklamuju
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
- gn.jirka
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel, na vetsinu baterii se vztahuje zaruka pouze 6ti mesicni[/quote]
Rok máš na baterku ne:))???
Rok máš na baterku ne:))???
- spanysek
- Nováček
-
Ahoj, no tak tohle se přesně bohužel stalo i mě ..... vůbec jsem nevěděla čím to může bejt:-( tak jsem si na www.batteryshop.cz koupila novou baterku, a najednou všechno bylo v pohodě. Tak že by to i u tebe bylo tou baterkou co? ....
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Na baterku je normalni zaruka 2 roky, ale neplati to pro obvykle opotrebeni. Pokud chces reklamaci zkusit, tak co nejdrive.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W