Blend ano to je správne, nic to nemeni na tom že máš hodne nataktovánoPoděs píše:Já dám taky torture test a pak to 3. odzhora.
PRIME95 - Diskuze, problémy a vše okolo
Moderátor: Don
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Poděs
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Pupik4
- Nováček
-
Re: PRIME95 - Diskuze, problémy a vše okolo
Zdravím
Potřeboval bych poradit, stavěl jsem novej počítač a testoval ho na prime 95, moc tomu nerozumím proto přikládám náhled. Test jel cca 20h, (je to takhle v pořádku?) Teploty při testování byly procesor max 52, disc 28, GPU 44 . Dík Radek
Potřeboval bych poradit, stavěl jsem novej počítač a testoval ho na prime 95, moc tomu nerozumím proto přikládám náhled. Test jel cca 20h, (je to takhle v pořádku?) Teploty při testování byly procesor max 52, disc 28, GPU 44 . Dík Radek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- kotas
- Středně pokročilý
Mno z toho screenu to vypadá právě že blbě, pokud se nemýlím...zkus spíše ORTHOS PRIME, což běží na jádře z PRIME právě, tady: http://www.sosej.cz/Software/Systemove- ... 004-Orthos
když máš dual, stačí ho spustit, jednou, jestli QUAD, tak ho zapni dvakrát apod..ale sám jsem ho už cca rok nepotřeboval, tak doufám, že je pořád stejně spolehlivý........
když máš dual, stačí ho spustit, jednou, jestli QUAD, tak ho zapni dvakrát apod..ale sám jsem ho už cca rok nepotřeboval, tak doufám, že je pořád stejně spolehlivý........
- lubo22
- Začátečník
-
Ahojte mam pretaktovane CPU i7 10700KF na 5,1GHz. Skusil som nejake testy: cinebench r23 30min-OK, Aida 2hodiny-OK, OCCT 8.0.1 subor udajov: velky, rezim: extremny, typ zataze: variabily- 1h OK. Idem skusit prime95 v30,5 a do 5sekund PC zamrzne, vypne ho a restartuje sa. v com je problem? nestabilne CPU alebo ina chyba? Alebo taky program nepouzivat?
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Prime95 je ultra zátěž, ale viděl bych to na špatné OC Respektive nestabilní.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete na zde!
Delidy a návrhy PC na míru najdete na zde!
- lubo22
- Začátečník
-
Skusil som zapnut velky test v prime. Nechal som to zatial 30minut bezat a teploty do 72stupnov. Viac sa mi cakat nechcelo. Na konci napisane: Test completed 0-errors, 0-warnings.
Ale ak zapnem maly test, ventilatory sa riadne rozbehnu teplota vyleti na 100stupnov a PC vypne
EDIT: Skusil som small FFT povypinal som AVX. Test som nechal zatial len 15min bezat teploty do 93°C a TDP-210W
Ale ak zapnem maly test, ventilatory sa riadne rozbehnu teplota vyleti na 100stupnov a PC vypne
EDIT: Skusil som small FFT povypinal som AVX. Test som nechal zatial len 15min bezat teploty do 93°C a TDP-210W