Výběr objektivu pro Canon
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Holda - Povětšinou Tele bývají na ty lepší fotky (70-200), tak nevím, stím IS apod. souhlasím, ale ultrazvukové ostření nevím, to je pro mě pro AF skla standart, a AF sklo bez ultrazvuku bych dnes už nekoupil... Určitě tě tele chytne, a časem budeš kupovat lepší . Například když jsem prodával objektiv 18-55, tak ho kupoval člověk, aby měl něco na domácí focení, a jako svůj běžný objektiv používá Canon 70-200/2.8. Nechci ti to rozmlouvat, musíš vědět sám co chceš , ale když bazarová sigma 70-300 a canon 100-300 jsou skoro ve stejné cenové relaci, tak proč kupovat tu sigmu
All I know is that I know nothing.
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
- Holda
- Středně pokročilý
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak to je dobrá cena. V době když sem po něm pokukoval, ještě za něj chtěly na bazarech min. 3000. Jinak zkoukni aukro, tam sou celkem levně:
http://www.aukro.cz/item387230776_sigma ... n_eos.html
a co jsem koukal, tak se prodávaj i doslova za pakatel:
http://www.aukro.cz/item365951393_sigma ... n_eos.html
ta cena asi mluví i za sklo
http://www.aukro.cz/item387230776_sigma ... n_eos.html
a co jsem koukal, tak se prodávaj i doslova za pakatel:
http://www.aukro.cz/item365951393_sigma ... n_eos.html
ta cena asi mluví i za sklo
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Když už tu radíte, tak se taky zeptám. Co si myslíte o tomhle teleobjetivu http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p202055 ... eosdigital a tomhle záklaďáku http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p202055 ... dc-(canon)
Cena je hodně nízká, tak by mě zajímalo, co si o tom myslíte.
Cena je hodně nízká, tak by mě zajímalo, co si o tom myslíte.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- Holda
- Středně pokročilý
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Holda:
no nevim, spíš to bude tim, ono zkoušet z ruky na 300mm se závěrku 1/80, je trošku víc sebevražda
Ono IS, ano, funguje, ale moc jeho příznivce nejsem. Mám jeden stabilizovanej objektiv, ale IS jsem na něm zapl snad jen dvakrát. Jednou když jsem zkoušel zda-li funguje , a podruhé v kostele kde nešla elektrika (1/10s - 1/15s, F5.6, 70mm, ISO(H)=3200)
Když jdu fotit s tele, tak si beru monopod. To je nenahraditelný pomocník, na menší objekty se prefektně ostří, a pokud se soustředíš, tak krásně udržíš na 300mm i tu 1/80.
no nevim, spíš to bude tim, ono zkoušet z ruky na 300mm se závěrku 1/80, je trošku víc sebevražda
Ono IS, ano, funguje, ale moc jeho příznivce nejsem. Mám jeden stabilizovanej objektiv, ale IS jsem na něm zapl snad jen dvakrát. Jednou když jsem zkoušel zda-li funguje , a podruhé v kostele kde nešla elektrika (1/10s - 1/15s, F5.6, 70mm, ISO(H)=3200)
Když jdu fotit s tele, tak si beru monopod. To je nenahraditelný pomocník, na menší objekty se prefektně ostří, a pokud se soustředíš, tak krásně udržíš na 300mm i tu 1/80.
- Holda
- Středně pokročilý
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jak si řikal, že netoužíš po USM, tak myslím že si asi tolik nepomužeš (opticky)
K tomu že nebyl čas, tak nevím proč si dával F9 když si už nemohl udržet závěrku na danou vzdálenost, nebo asboň zvýšit citlivost...
K tomu že nebyl čas, tak nevím proč si dával F9 když si už nemohl udržet závěrku na danou vzdálenost, nebo asboň zvýšit citlivost...
- Holda
- Středně pokročilý
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
- Holda
- Středně pokročilý
tak kdo by mel zajem, tak vystup primo z fotaku bez uprav na 300-176-70mm a vsemozne clony je tu
Quantaray.rar
To sklo je pro me nad F6 vcelku adekvatni cene, neco z toho dostat jde.
Pres vikend si pujcim tu 70-300 IS USM a uvidim, co mi prinese navic....ale asi to bude neporovnatelne...to je zase boj penezenka vs. konicky
Quantaray.rar
To sklo je pro me nad F6 vcelku adekvatni cene, neco z toho dostat jde.
Pres vikend si pujcim tu 70-300 IS USM a uvidim, co mi prinese navic....ale asi to bude neporovnatelne...to je zase boj penezenka vs. konicky
.
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
PzKpfw VI Tiger - pokud vím tak ano, prostě klasika . Jinak u USM se mi málo stane že to projede, pokud teda dodržuju min. ostřící vzdálenost. Ale v případě USM, je to jedno, protože se stejně hned vrátí zpět, hold ultrazvukové ostření forever
Holda - 70-300 IS USM? Tak to ho překonáš . Jinak s tou peněženkou si nedělej starosti, já taky co vydělam, hned jde do foto techniky
Holda - 70-300 IS USM? Tak to ho překonáš . Jinak s tou peněženkou si nedělej starosti, já taky co vydělam, hned jde do foto techniky
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ono USM taky není dokonalý. Namiř ho na oblohu, kde jsou zrovna ne moc ohraničený mraky a hned uvidíš, jak začne cestovat sem a tam. Jakmile ho ale namíříš na kontrastní místo, ostří bleskurychle, to je fakt.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj