zdravim, prosim o radu jak nainstalovat WIN na notas..pokazdy se mi stane ze mi instalacni program napise abych zkontroloval zda mam pripojeny HDD..pritom pripojeny opravdu je:) zkousel jsem i v BIOSu nastavitruzne mody pro HDD ale porad nic..diky za kazdou radu
// tak HDD jsem vyzkousel na jinym PC a funguje a ted mi to BIOS ani nenajde tak co s tim?
INSTALACE WIN NA NOTAS
Moderátor: Don
- paja13
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
INSTALACE WIN NA NOTAS
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Windows XP? Notebook má SATA disk? Myslím, že když budeš pět sekund tady hledat najdeš určitě nějakej návod ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- paja13
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
ano sata disk ma..a problem je dalsi vec ze k tomu nemam zadna cd s ovladaci..a BIOS mi ten hdd vubec nehodla najit..hledat bych urcite mohl ale momentalne nemam priliz casu nazbyt proto vyuzivam tuto moznost...
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
A proč jsi to všechno nenapsal do prvního postu? Ten čas je akorát blbá výmluva ...
Nicméně teda: Sežeň si ovladač na čipset nebo řadič disků v čipsetu (neřeknu ti jakej, poněvadž nevím, jakej máš notebook, že jo) a máš dvě možnosti: buď pomocí nLite zaintegrovat tenhle ovladač do instalačky Windows XP nebo si sehnat disketovou mechaniku a nahodit ho z diskety. Další možností je vypnout SATA Native mód v BIOSu...
Pokud disk nevidí ani BIOS zkus zkontrolovat jestli je správně připojený , jinak nevím...
Nicméně teda: Sežeň si ovladač na čipset nebo řadič disků v čipsetu (neřeknu ti jakej, poněvadž nevím, jakej máš notebook, že jo) a máš dvě možnosti: buď pomocí nLite zaintegrovat tenhle ovladač do instalačky Windows XP nebo si sehnat disketovou mechaniku a nahodit ho z diskety. Další možností je vypnout SATA Native mód v BIOSu...
Pokud disk nevidí ani BIOS zkus zkontrolovat jestli je správně připojený , jinak nevím...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- paja13
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
spravne pripojeny je, sata nativ je vyply ale proste ho nevidi..takze to kamosce asi hodim na hlavu kazdopadne diky za radu..Don Martinez píše:A proč jsi to všechno nenapsal do prvního postu? Ten čas je akorát blbá výmluva ...
btw ten cas opravdu neni vymluva :p