Project Cat by bakua

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

bakua píše: a mam jeste kapku strach z toho e maska je z umele hmoty a ze na ni bude barva vypadat jinak, prinejhorsim bych vyrobil uplne novou masku ale byla by to sakra piplacka
z toho bych nemel strach, pujde striknout stejne jako zbytek
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
bagr_001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bagr_001 »

no na plastu a na kovu by trochu rozdil byt moh, ale pokud na cely case pouzijes stejnou podkladovou barvu, bude to v pohode :)
sauCEPan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sauCEPan »

ta bocnice je mazec! Me se to libi moc. :worship: :worship:
NOT WITHOU INCIDENT
m1ra
Nováček
Nováček

Příspěvek od m1ra »

nevím jak v realu ale na fotu vypadaj ty drápy fakt dobre
bakua
Nováček
Nováček

Příspěvek od bakua »

tak, po dlouhé době sem zase tu... už mám téměř vše natřeno, víceméně vyleštěno atd, fota tu hodím pak páč jedu na týden pryč... ale k věci:

potřebuju vaše kreativní duše

Obrázek

je to pohled na case zvrchu... černé plech, červené díra
tu díru potřebuju zakrýt, jakože tam bude nějaký tvar a bude to vystouplé... něco jako ten bok case co mám vystouplý, akorát mě nenapadá žádný reálný tvar

tak prosím něco vymyslete aby to ladilo k zbytku skříně a nezapomeňte že na tom budou ty regulátory
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

Ta bocnica sa mi paci no ale som zvedavi ako to bude ked to bude nalakovane cim to budes striekat?
bakua
Nováček
Nováček

Příspěvek od bakua »

klimo píše:Ta bocnica sa mi paci no ale som zvedavi ako to bude ked to bude nalakovane cim to budes striekat?
no jak sem řekl tak mám skoro všechno natřené... jediné co my chybí je právě kryt case, natřenou mám jen kostru a to pletivo, to jsem dělal penetrákem a je to dobré... ale s tím krytem si nejsem moc jistý, ono to totiž není jak natřít kromě štětcem a byly by tam asi šmouhy
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

bakua píše:
klimo píše:Ta bocnica sa mi paci no ale som zvedavi ako to bude ked to bude nalakovane cim to budes striekat?
no jak sem řekl tak mám skoro všechno natřené... jediné co my chybí je právě kryt case, natřenou mám jen kostru a to pletivo, to jsem dělal penetrákem a je to dobré... ale s tím krytem si nejsem moc jistý, ono to totiž není jak natřít kromě štětcem a byly by tam asi šmouhy
Tak stetcom to ani nahodov nenatirej :X
bakua
Nováček
Nováček

Příspěvek od bakua »

klimo píše:
bakua píše: no jak sem řekl tak mám skoro všechno natřené... jediné co my chybí je právě kryt case, natřenou mám jen kostru a to pletivo, to jsem dělal penetrákem a je to dobré... ale s tím krytem si nejsem moc jistý, ono to totiž není jak natřít kromě štětcem a byly by tam asi šmouhy
Tak stetcom to ani nahodov nenatirej :X
si myslím... akorát mě nenapadá nic jiného, sprej se mi moc kupovat nechce protože to sou další penízky
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

ono to taky o ničem jiném není...než o těch penízkách... :roll:

existuje kupa výrobců sprejů....nemusíš kupovat Motip..;) ale natírat to štětcem...to mi příjde jako hodně velká prasečina... :? pokud koupíš barvu + plnič...tak se podle mě s přehledem vlezeš do čtyřech stovek...možná i míň ;) - záleží akorát na tom, kolik budeš dávat vrstev barvy (od toho se samozřejmě odvíjí počet plechovek)
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

Tak tak ako hovoris cista pravda :)
sauCEPan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sauCEPan »

Tak hele vemte to z te druhe stranky proc je zazita norma, ze barva case musi byt hladka jak sklo? se stetcem se daj delat paradni veci! A pokud bakua se stetcem umi, bude to originalni!
NOT WITHOU INCIDENT
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

jiste, stejne tak mame originalni nater na strese
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Odpovědět

Zpět na „Projekty“