z toho bych nemel strach, pujde striknout stejne jako zbytekbakua píše: a mam jeste kapku strach z toho e maska je z umele hmoty a ze na ni bude barva vypadat jinak, prinejhorsim bych vyrobil uplne novou masku ale byla by to sakra piplacka
Project Cat by bakua
Moderátor: L4mka
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- bagr_001
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- sauCEPan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- m1ra
- Nováček
-
- bakua
- Nováček
tak, po dlouhé době sem zase tu... už mám téměř vše natřeno, víceméně vyleštěno atd, fota tu hodím pak páč jedu na týden pryč... ale k věci:
potřebuju vaše kreativní duše

je to pohled na case zvrchu... černé plech, červené díra
tu díru potřebuju zakrýt, jakože tam bude nějaký tvar a bude to vystouplé... něco jako ten bok case co mám vystouplý, akorát mě nenapadá žádný reálný tvar
tak prosím něco vymyslete aby to ladilo k zbytku skříně a nezapomeňte že na tom budou ty regulátory
potřebuju vaše kreativní duše

je to pohled na case zvrchu... černé plech, červené díra
tu díru potřebuju zakrýt, jakože tam bude nějaký tvar a bude to vystouplé... něco jako ten bok case co mám vystouplý, akorát mě nenapadá žádný reálný tvar
tak prosím něco vymyslete aby to ladilo k zbytku skříně a nezapomeňte že na tom budou ty regulátory
- klimo
- Nováček
- bakua
- Nováček
no jak sem řekl tak mám skoro všechno natřené... jediné co my chybí je právě kryt case, natřenou mám jen kostru a to pletivo, to jsem dělal penetrákem a je to dobré... ale s tím krytem si nejsem moc jistý, ono to totiž není jak natřít kromě štětcem a byly by tam asi šmouhyklimo píše:Ta bocnica sa mi paci no ale som zvedavi ako to bude ked to bude nalakovane cim to budes striekat?
- klimo
- Nováček
Tak stetcom to ani nahodov nenatirej :Xbakua píše:no jak sem řekl tak mám skoro všechno natřené... jediné co my chybí je právě kryt case, natřenou mám jen kostru a to pletivo, to jsem dělal penetrákem a je to dobré... ale s tím krytem si nejsem moc jistý, ono to totiž není jak natřít kromě štětcem a byly by tam asi šmouhyklimo píše:Ta bocnica sa mi paci no ale som zvedavi ako to bude ked to bude nalakovane cim to budes striekat?
- bakua
- Nováček
si myslím... akorát mě nenapadá nic jiného, sprej se mi moc kupovat nechce protože to sou další penízkyklimo píše:Tak stetcom to ani nahodov nenatirej :Xbakua píše: no jak sem řekl tak mám skoro všechno natřené... jediné co my chybí je právě kryt case, natřenou mám jen kostru a to pletivo, to jsem dělal penetrákem a je to dobré... ale s tím krytem si nejsem moc jistý, ono to totiž není jak natřít kromě štětcem a byly by tam asi šmouhy
- Alan Wake
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ono to taky o ničem jiném není...než o těch penízkách...
existuje kupa výrobců sprejů....nemusíš kupovat Motip..
ale natírat to štětcem...to mi příjde jako hodně velká prasečina...
pokud koupíš barvu + plnič...tak se podle mě s přehledem vlezeš do čtyřech stovek...možná i míň
- záleží akorát na tom, kolik budeš dávat vrstev barvy (od toho se samozřejmě odvíjí počet plechovek)

existuje kupa výrobců sprejů....nemusíš kupovat Motip..

Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
- sauCEPan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: