Devil May Cry 4
Moderátor: Baneshee
- MireC22
- Začátečník

-
- ChrastyII
- Začátečník

- Hlavson
- Začátečník

- Sobo
- Středně pokročilý

Zatim jsem hral jenom demo, ale docela mne udivilo, ze hra si nejak popletla moji G25 s gamepadem. Plynem/brzdou chodim dopredu a dozadu, na radici pace mam jednotlive utoky a pomoci samotneho volantu mohu naprosto plynule udavat smer a delat tak treba obloukove zatacky. Divne je, ze ostatni hry na nej nereagujou, dokud ho nestrcim do zasuvky.
Ale za klavesnici bych byl stastnejsi, asi to vytahnu z USB.
Jinak optimalizace super, oproti LP velky pokrok.
Jinak optimalizace super, oproti LP velky pokrok.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- MireC22
- Začátečník

-
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ono aj LP malo relativne dobru optimalizaciu, tam klesa framerate hlavne pri roznych particle efektoch ktorych je tam strasne vela. Tu ich je naopak velmi malo, i v LP mam dost fps pokial nefuka snehova vanica alebo tam niesu velke vybuchy.
MireC22. ja hram na druhu obtiaznost (human by bola prilis lahka asi) a automatic off.
MireC22. ja hram na druhu obtiaznost (human by bola prilis lahka asi) a automatic off.
Naposledy upravil(a) MichiGen dne ned 14. pro 2008, 22:20, celkem upraveno 1 x.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- MireC22
- Začátečník

-
napiste tu ake komba pouzivate a viete vyuzivat exceed ?
ja sa to idem asi dnes ucit.
ja pouzivam zakldne kombo
forward + slash, potom si pritiahnem nepriatela, spodnym hakom ho vyzdivhnem ho do vzduchu tam ho trochu posramotim a prehodom zaklincujem na zem, ak este zije, tak ho cez vzduch stielam a nakoniec drop down slash
vyriesil som i nastavenie praveho analogu na logitechu (sluzi na smerovanie kamery)

ja sa to idem asi dnes ucit.
ja pouzivam zakldne kombo
forward + slash, potom si pritiahnem nepriatela, spodnym hakom ho vyzdivhnem ho do vzduchu tam ho trochu posramotim a prehodom zaklincujem na zem, ak este zije, tak ho cez vzduch stielam a nakoniec drop down slash
vyriesil som i nastavenie praveho analogu na logitechu (sluzi na smerovanie kamery)

IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- hurrican
- Začátečník

-
Ja som pouzival defaultne nastaveny gamepad.. a bolo to dobre ,pravy analog som mal na pouzivanie kamery... ale jedine co som zmenil..tak som zamenil strielanie so sekanim.. teda tlacitka.... Inac som to prave uhral..super gameska..nadherne filmecky.. ;o) len som skusal spustit nejaky z tychn ovych modov....ale stale si nemozem vybrat postavu....stale tam bilka len automatic ... neviem potom...
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
- lukas85
- Začátečník

Tak a je to ...Dohráno!!! Skvělá hra podle mě...až na 3 veci které bych vytkl:Kamera Někdy opravdu stojí za to
Loadingy Podle mě to nechali tak jak to s té konzole vzali a jaksi zapomněli že PC disponuje mnohem vetší pamětí
no a za třetí ten hrozný les ve kterém jsem se zamotal a proto ho nemám rád
Tak ted dát chvilku pauzu projet znova a čekat na další díl....

Edit: To je moje první serie Devil May Cry takže jsem se spíše učil ale určitě přitvrdím....Mám hrozně rád hry jak bojuju s Kombama které se postuzpně učím
A ještě jeden nedostatek mě napadl...tím že jsem to projel skoro na jeden zátah jsem to moc nepostřehl až na ten les...a jsou to Savy I když projdete checkpointen tak po uložení začínáte na začátku mise což mě celkem štvalo...Zvlášt ze začátku když jsem to bláhově uložil....
Tak ted dát chvilku pauzu projet znova a čekat na další díl....
Edit: To je moje první serie Devil May Cry takže jsem se spíše učil ale určitě přitvrdím....Mám hrozně rád hry jak bojuju s Kombama které se postuzpně učím
A ještě jeden nedostatek mě napadl...tím že jsem to projel skoro na jeden zátah jsem to moc nepostřehl až na ten les...a jsou to Savy I když projdete checkpointen tak po uložení začínáte na začátku mise což mě celkem štvalo...Zvlášt ze začátku když jsem to bláhově uložil....
Naposledy upravil(a) lukas85 dne stř 16. črc 2008, 21:29, celkem upraveno 2 x.
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...
- MireC22
- Začátečník

-
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
teda chtel jsem si koupit ovladac kvuli tyhle hre, ale nakonec sem se rozhod ze to skusim na klavesnici...
za Nera se to jeste dalo, ale za Danteho, za chvili budu umet hrat na piano a psat i nohama. A co se tyce toho LESA, zasek sem se tam pri uteku s dantem a myslel sem ze vyhorim z toho
bolely me prsty na pravy ruce, chodil sem porad dokola jak pako, a pomysleni ze kdyz se na to vyprdnu a tim padem pak budu muset zacinat ten les znova, me fakt dohanelo k silenstvi uz
solidne na*ran sem byl
ale nastesti sem to uz prosel...
- Sephiroth
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak konecne to mam doma:) A co me dostalo je nejen grafika, ale hlavne optimalizace... Vse na max a jede to jak po masle. Teda aspon v dx9:)
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Logue
- Začátečník

Re: Devil May Cry 4
Caute,
Rychla otazka: Ma sa tato hra rada Athlonom XP ?
Rychla otazka: Ma sa tato hra rada Athlonom XP ?
- m1na
- Začátečník

Celkem dobra hra hlavne kvuli tem videim. Skoda ze si japoncici usetrili praci a druha pulka se odehrava v tech samejch mistech a 3 x bojovat s tema bosama ... Ale zas je to neco uplne jinyho nez sem hral takze solidnich 70% bych tomu dal ale hrat to znova urcite nebudu.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja to hram na Legendary Dark Knight mode a musim povedat ze je to fest huste, zapnut si k tomu Turbo tak niekto kto tu hru nepozna by len neveriaco krutil hlavou. Tam kde boli predtym 4 nepriatelia je ich teraz 3-4x tolko a este k tomu su tam taki co boli predtym az v poslednej tretine hry, teraz su hned na zaciatku.
- Hlavson
- Začátečník

Docela mě mrzí, že Dante je o dost pomalejší. Nero byl lepší
A taky nemá tolik dobrejch schopností mno...
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dante ma schopnosti ovela viac, Nero je ale taka dobre vyvazena postava ktora sice nema hromadu stylov ale da sa s nou ucinne ist na kazdeho nepriatela. Ak sa ti zda Dante pomaly tak si zapni Turbo mod 
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak sem se konecne taky pustil do hrani a musim rict ze zklaman nejsem
uz demo naznacilo a plna potvrdila ze tahle hra je proste pecka:-).
Moje prozatimni pocity ze hry sou takovy ze vyvojari se zamerili hlavne na hru Nera, proste je tam mnohem vic veci na "skillovani" nez u Danteho, at uz exceed bo blbnuti s devil bringerem + spousta komb proste i lip vypada nez u Danteho. U nej je hodne zajimavy to prepinani stylu, otvira se spousta ruznejch postupu (ono je to asi i trochu potreba vzhledem k tomu ze bossove sou evidentne staveny pro Nera aka Devil bringer rules them all).
Co me trochu mrzi je vyber zbrani pro danteho, Rebellion je jasnej, Gilgamesh je obdoba Beowulfu coz byla asi nejoblibenejsi zbran v trojce a nejvic vhodna na delani uberkomb, takze to by komunita Capcomu neodpustila kdyby tu tohle nebylo, zatimco Lucifer mi prijde jako zbran totalne nanic, kdyby dali nejakou obdobu Cerberuse nebo aspon A+R z trojky udelaj lip, naopak Pandorina skrinka jako palna zbran me hodne pobavila a u toho videa kdy ji Dante ziska sem se hodne nasmal:).
Animackam neni co vytknout, typickej "az moc stylovej" humor z trojky zustal a pro me jako fanouska Danteho je potesujci fakt, ze v tomhle ohledu se Nero na Danteho nechyta ani nahodou. Po pribehovy strance ..mno ..shodli sme se s kamosem ze to neni spatny ale oproti trojce tu neni tak silnej "hlavni antihrdina", zkratka Vergil je nenahraditelnej:)
Moje prozatimni pocity ze hry sou takovy ze vyvojari se zamerili hlavne na hru Nera, proste je tam mnohem vic veci na "skillovani" nez u Danteho, at uz exceed bo blbnuti s devil bringerem + spousta komb proste i lip vypada nez u Danteho. U nej je hodne zajimavy to prepinani stylu, otvira se spousta ruznejch postupu (ono je to asi i trochu potreba vzhledem k tomu ze bossove sou evidentne staveny pro Nera aka Devil bringer rules them all).
Co me trochu mrzi je vyber zbrani pro danteho, Rebellion je jasnej, Gilgamesh je obdoba Beowulfu coz byla asi nejoblibenejsi zbran v trojce a nejvic vhodna na delani uberkomb, takze to by komunita Capcomu neodpustila kdyby tu tohle nebylo, zatimco Lucifer mi prijde jako zbran totalne nanic, kdyby dali nejakou obdobu Cerberuse nebo aspon A+R z trojky udelaj lip, naopak Pandorina skrinka jako palna zbran me hodne pobavila a u toho videa kdy ji Dante ziska sem se hodne nasmal:).
Animackam neni co vytknout, typickej "az moc stylovej" humor z trojky zustal a pro me jako fanouska Danteho je potesujci fakt, ze v tomhle ohledu se Nero na Danteho nechyta ani nahodou. Po pribehovy strance ..mno ..shodli sme se s kamosem ze to neni spatny ale oproti trojce tu neni tak silnej "hlavni antihrdina", zkratka Vergil je nenahraditelnej:)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- MireC22
- Začátečník

-
presne tak, Dante owns Nero, len treba mat jednotlive styly na max a vediet dobre mixovat zbrane. Jednoducho Dante je ovela viac HC i ked Nero s jeho exact a maxact da tiez zabrat.MichiGen píše:Dante ma schopnosti ovela viac, Nero je ale taka dobre vyvazena postava ktora sice nema hromadu stylov ale da sa s nou ucinne ist na kazdeho nepriatela. Ak sa ti zda Dante pomaly tak si zapni Turbo mod
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4