Moderátor: L4mka

NJ, to jsem zapomněl asi napsat, předek ještě finální barvou natřenej neniBez_n1ck píše:sry, ale tenhle modrosedej blivajz mi k tomu nijak moc nesedi

Kde přesně? Ono to se bude ještě vylepšovat, ale každá rada dobráM4r1hu4n3 píše:...ale ten zevnejsek se mi moc nelibi, neco mi tam chybi

JJ, něco takovýho bych tam rád udělal. Jak jsem psal, je to zatim jen jakoby neupravená finální barva. Na všechny serepetičky a detaily musim ještě nakoupit štětečkyM4r1hu4n3 píše:myslim ten zadek, je to takovy jeste moc poznatelny ze je to jen natreny, libila by se mi nejaka imitace kamene
To vysvětli, prosím.Dadas píše:Podle mě nebyl využit potenciál předlohy.

Ale ono to celý bude z cihliček (alespoň většina casu), jen nebudou všechny plastický z hlíny ale namalovaný. Potisk jsem zavrhnul asi na 2. stránce. Nechci mít malovanou case a k tomu umělej potisk. Dvířka - napadlo mě tohle. Nechtěl jsem, aby bylo všechno jakoby kamenný. Pochopitelně budou ještě upraveny, aby víc ladily se zbytkem "zřícenosti".Dadas píše:...

Bez_n1ck píše:tak kdyz 15% tak nerikej, ze mas namalovano, abys uz tam moh dat komponenty![]()
Kde je tu napsáno, že je to domalovaný?Sir_-_Death píše:...začal jsem barvit kostru a předek. Chci si do skříně dát HW a nechci ho pak znova vyndavat...
Za co, prosimtěDadas píše:Hm, tak to se omlouvám, ale i tak by bylo skvělé, kdyby to bylo celé pokryté plastickými cihličkami.

hh, nejak jsem to po ty dobe preklasifikoval na "chci si tam dat HW, tak sem to nabarvil"Sir_-_Death píše:
Kde je tu napsáno, že je to domalovaný?

PohodaBez_n1ck píše:sry

tak tohle je nejluxusnejsi mod ktery jsem zatim videl fakt nadheraDadas píše:Bylo by ale skvělé, kdybys udělal tak komplexní mod, jako je třeba DOOM MOD, nevím autora, ale je to rozhodně zajímavé, ale té práce...
http://youtube.com/watch?v=a89yRqqK1T8

Sakra, takže si jich všímáte. Nějak se tam mršky dostalyBez_n1ck píše:Hzky nohy![]()
Sliboval, ale sešlo z nich. Na předku už je toho až dostBez_n1ck píše:Nesliboval ty si nekde nekdy nejaky sibenice ??