POtřeboval bych na icq člověka, který by mi mohl pomoci s nastavení wifi-ap na p5k-e wifi/ap desce ... Chtěl bych přes to nasdílet přes wifi net , který jde do toho pc kabelem. Včera se mi to nevím jak na chvíli povedlo, od tý doby mi to nejde a nejde, wifi a iphonu i kaiserovi vidím, připojím se do ní (na iphonu jen) pod heslem (WPA-PSK - TKIP) ale nefunguje net ... sdílení internetu jsem tuším zatrhnul, podle manuálu nastavení AP to taky nejede, tam ale nekompaktibilitu s net sharing píšou.Jaktože sem to ale včera rozjel ? FIrewall vypnut je ...
Kdyžtak 303 669 220 - budu vděčný za každou radu ...
Hledám : Člověk s zkušenostmi s WIFI-AP na Asus desce ...
Moderátor: Don
- owoce
- Začátečník

-
Hledám : Člověk s zkušenostmi s WIFI-AP na Asus desce ...
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
- Surgical
- Začátečník

-
Re: Hledám : Člověk s zkušenostmi s WIFI-AP na Asus desce ...
Vcelku WiFi/AP na deskách Asusu používám dost dlouho (měl jsem ho zfunkčněný na P5W-DH Home DeLuxe, na P5K Premim i na nynější P5Q3 DeLuxe) bez větších problémů. Podle popisu, jak nastavuješ síť, ICS atd. to asi děláš správně. Ale teď: Mě se iPhona na WPA-PSK s TKIP taky nepovedlo rozběhat (iPhone je kámoše, tak jsem se v něm moc nevrtal) na tu chvíli, co jsme potřebovali jailbreak a nainstalování aplikací jsem udělal síť Open a bez šifrování - iPhone šlapal jak fík. Kaisera nemám, mám TouchCruise, což je po HW stránce v podstatě totéž, a nemám s WPA-TSK problém, ale může záležet na konkrétní verzi ROM, kterou máš v cihle nahranou....případně zkontroluj, jestli nemáš nastavenu v cihle nějakou defaultní proxy adresu, tam může být problém.....
- owoce
- Začátečník

-
Re: Hledám : Člověk s zkušenostmi s WIFI-AP na Asus desce ...
Díky, jdu to omrknout
iphone už je vrácen chtěl sem to omrknout, ale nic pro mě...:-/ Dám vědět !
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě