nocni rezim u kamery jvcgr-d340e
- vendy bik
- Nováček
-
nocni rezim u kamery jvcgr-d340e
dobry den,mam kameru jvcgr-d340e.a neumim u ni zapnout nocni rezim,ze predu je na kamere cerveny sklicko pod cockou,a ja si myslim ze by se tam mela rosvitit nejaky svetylka jako je to na jimych kamerach.kamarad mi rekl ze nocni rezim je pokud na panelu ovladani zmacnu sipku do prava a je tam napis night,tak jsem to udelala a nataceni v tomto rezimu je roztresene jakoby spomalene a hrozne tmave ze tam stejne nejde nic skoro videt.ve predu se nic nerosvicovalo.prosim o radu.diky predem
- Surgical
- Začátečník
-
- Sten
- Žlutá karta Bazar
-
Re: nocni rezim u kamery jvcgr-d340e
ty tvoje "svetylka" jsou infracervene, takze okem je neuvidis, a ano, to hnusne, bezbarevné, roztřesené je noční režim, teda na hovno
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak zas bych ten noční režim neodsuzoval. Spousta kamer ho má udělanej dobře.
PS: To, zda ti IR přisvětlení funguje si můžeš ověřit velmi snadno. Zapni noční režim, dojdi k zrcadlu a namiř kameru do zrcadla tak, aby na sebe viděla. Pokud je vše v pořádku, měl bys na displeji (nebo v hledáčku) vidět tu tmavěčervenou část pod objektivem svítit.
PS: To, zda ti IR přisvětlení funguje si můžeš ověřit velmi snadno. Zapni noční režim, dojdi k zrcadlu a namiř kameru do zrcadla tak, aby na sebe viděla. Pokud je vše v pořádku, měl bys na displeji (nebo v hledáčku) vidět tu tmavěčervenou část pod objektivem svítit.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- HentaiRush
- Začátečník
Trhaně se ti to zdá proto, protože kamera nastaví vyšší citlivost snímání obrazu a prodlouží expoziční časy jednotlivých obrázku, tím se zmenší framerate z nějákých 30fps na dejme tomu 4fps s tím, že senzor zachytí víc světla... Červený sklíčko pod objektivem má každá druhá kamera, ale nutně to neznamená, že se pod ním objevuje IR vyzařovač, ale příjmač od dálkového ovládání...
U některých kamer IR vyzařovač je a funguje to skvěle i v absolutní tmě.. U mé kamery IR vyzařovač pod sklíčkem není, a mám v plánu vyrobit amatérskou alternativu... viz. jiný topic http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=57&t=128021
U některých kamer IR vyzařovač je a funguje to skvěle i v absolutní tmě.. U mé kamery IR vyzařovač pod sklíčkem není, a mám v plánu vyrobit amatérskou alternativu... viz. jiný topic http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=57&t=128021
Wannabe dickface... :]