Beijing 2008 Olympic Games aneb Olympijské hry 2008

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Beijing 2008 Olympic Games aneb Olympijské hry 2008

Příspěvek od Frostys »

Dejv Rok 99FPS píše:
Frostys píše:Tak Beijing 08 mně baví mnohokrát víc. Napište sem, až budete příště hrát online.
Asi nevíte čím to je, že když se chci připojit do nějaké hry tak to na mně vyhodí něco ve smyslu, že hra už není k dispozici? Někdy se ale připojit na danou hru jde a někdy ne.
To mi občas uděla taky bude to nejspíš tím že už začli hrat tudiž se už nemužeš do započate hry přidat. Co mě ale doopravdy štvě je to že nemužu založit vlastni hru teď mam pocit že se mi to povede tak jednou ze 100 pkusu :cry: fakt mazec
Co to znamená, že se ti to povede jednou ze 100 pokusu? Co ti to udělá? Ostatní tě nevidí nebo ti to snad padne nebo co?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Co to znamená, že se ti to povede jednou ze 100 pokusu? Co ti to udělá? Ostatní tě nevidí nebo ti to snad padne nebo co?
Přímo ve hře mi to oznámí Failed Creating Competition Game
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Macho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Macho »

Po dlhsom case je to sportova hra, ktora ma fakt bavi ...
Hrajem na gamepade logitech a nemam s ovladanim problemi ... mne celko vyhovuje, ze kazada disciplina ma trochu modifikovane ovladanie ...

Hrajem olympijsky mod, podarilo sa mi vytvorit svetovy rekord v skoku do vysky .. najtazsie disciplina je kajak .. to sa zvladnut neda ...
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Macho píše:Po dlhsom case je to sportova hra, ktora ma fakt bavi ...
Hrajem na gamepade logitech a nemam s ovladanim problemi ... mne celko vyhovuje, ze kazada disciplina ma trochu modifikovane ovladanie ...

Hrajem olympijsky mod, podarilo sa mi vytvorit svetovy rekord v skoku do vysky .. najtazsie disciplina je kajak .. to sa zvladnut neda ...
A jak se ti na tom gamapadu hraje třeba sprint nebo skok do dalky prostě disciplíny u kterých jde o to co nejrychleji mačkat tlačítka. Ja to taky zkoušel na gamepadu ale neni nad klavesnici.
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
lukas85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukas85 »

Macho píše: Hrajem na gamepade logitech a nemam s ovladanim problemi...
A jak máš nastavené na tom gamepadu? ja mám taky logitech ale vubec mi tam nejde to mačkání A,B prostě ani tuk vůbec to nechápu mám to na 1,2 a vůbec mi neběží a nevím jak se to dá přenastavit...

Jinak jsem prokouknul to JUDO

WASD -zmáčknout podle šipky která se objeví
(jakmile se objeví nápis ŠANCE) což záleží jak rychle po objevení zmáčknete danou šipku tak mačkejte buď
U-H pro škrcení soupeře(automatické výtěztví)
H-J pro jeden ze 4 chvatů

Když vás škrtí on tak se z toho dostanete buď A-D nebo H-K

Zkoušel jsem se naučit to vzpírání ae podle mě to na klávesnici nemůže jít je třeba na to gamepad a páčkama a na sílu je točit proti směru a pak po směru....
Naposledy upravil(a) lukas85 dne pon 18. srp 2008, 10:36, celkem upraveno 1 x.
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

lukas85 píše:
A jak máš nastavené na tom gamepadu? ja mám taky logitech ale vubec mi tam nejde to mačkání A,B prostě ani tuk vůbec to nechápu mám to na 1,2 a vůbec mi neběží a nevím jak se to dá přenastavit...

(jakmile se objeví nápis ŠANCE) což záleží jak rychle po objevení zmáčknete danou šipku tak mačkejte buď
J-K pro jeden ze 4 chvatů

Zkoušel jsem se naučit to vzpírání ae podle mě to na klávesnici nemůže jít je třeba na to gamepad a páčkama a na sílu je točit proti směru a pak po směru....
No Ty klávesy H,J,K,U si musiš ke tlačitkum na gamepadu přiřadit v profilu ovladače Gamepadu. jinak to vzpirani mam gamepad nastaveny tak že mi ty kruhove ovladače celkem normalně fungujou bych řek takže ta prvni čast vzpirani mi jde normalně ale jak se dostanu do te druhe faze tak už to nějak nejde :(
Macho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Macho »

Vo vsetkych disciplinach kde sa na rychlost pouzivaju tlacitka A, B sa da pouzit aj kmitanie lavej alebo pravej analogovej packy ... tlacenie A, B je nepouzitelne ...

Ja som si tlacitka najpprv nastavil v profile ovladaca Logitech - hlavne trebalo prestavit pravu analogovu packu - os x a y treba vymenit ....
Filip1131
Nováček
Nováček

Příspěvek od Filip1131 »

ako sa ovlada dzudo strasne to potrebujem pls
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Filip1131 píše:ako sa ovlada dzudo strasne to potrebujem pls
Když to tak strašně potřebuješ, tak jistě nebude problém si to v tomhle topicu najít.
Filip1131
Nováček
Nováček

Příspěvek od Filip1131 »

prosim vas nemohly by ste mi to dzudolepsie vysvetlit stale prehravam a ked stlacom to co mam podla toho co tu bolo pisane.
lukas85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukas85 »

Tak ještě jednou šipky co se tam objevují jsou přesný ekvivalent k WASD. Jediné co musís dělat je co nejdřív po tom co se objeví šipka zmáčknout správný směr pomocí WASD a počkat jestli si byl dost rychlý a zazní takový zvuk a napíše se nápis šance Potom musíš co nejrychleji mačkat buď H-U (škrcení) do kterého když pak soupeře dostaneš tak mačkáš A-D aby se vzdal nebo H-J pro jedno z komb. Toť vše :)
Filip1131
Nováček
Nováček

Příspěvek od Filip1131 »

ty si už aj niekedy vyhral
lukas85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukas85 »

No vyhrál :-D Jsem prostě dobrý 8-)

Jinak tady na fóru jsou napsané jak hrát všechny disciplíny....akorát že je to anglicky a vzpírání podle toho pořád nic.... :(
Filip1131
Nováček
Nováček

Příspěvek od Filip1131 »

ja to ale stale neviem vyhrat furt to nejde wes stacam wasd podla toho co ukaže a furt ma on chyti ked ma skrti to to este odvratim a kedma ide odkopnut tak nikdy a nikdy som ho este ja neskrtil ani neppodkopol a vzdy ked stalic ves tie sipky tak vipise good take nieco nikdy nie perfect chapes stale newem vyhrat a ani som ssa k tomu nepriblizil a este mi nejde ani beh cez prekazky.Inak vsetko vyhravam.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Musíš zkrátka zkoušet a podle ukázané šipky (W=nahoru, S=dolu apod.) reagovat co nejrychleji. Pod jmény vidíš jak jsi uspěl oproti protivníkovi a on proti tobě. (Good, Bad apod.)
Romi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Romi »

mam jeden dotaz,dá se hrát ve dvou(nebo vice?)lidech na jednom PC a jestli jo,tak muzou oba hraci hrat na klavese?jeden hrac wasd+dalsi pismena a druhy sipky a numericke cislice
Majklicek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majklicek »

lukas85 píše:

H-J pro jeden ze 4 chvatů

čaw hele...nemohli by ste me nejak poradne vywsvetlit to JUDO v Beijing 2008??...jako ty sipky (WASD) chápu a jak se dostat ze skrceni a chvatu ale nevim..jake nejakej chvat mam udelat....ptž kdyz se objevi chance.,..tak mackam ty tlacitka co sou v navodu jak zbesile j a dole v levo akorat nabihaj nejaky jecka..potrebuju to k pokracovani ve hře :-( :( :( :sad: :?: :?: :?: :?:
Romi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Romi »

a pls nmate nekdo zkusenosti jestli funguje v teto hre gamepad od spolecnostu speed link?
Majklicek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majklicek »

Romi píše:a pls nmate nekdo zkusenosti jestli funguje v teto hre gamepad od spolecnostu speed link?
Nefunguje 8)
Romi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Romi »

a nevis jestli to de pro dva na jedne klavesnici?pls
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“