Call of Duty 2 MP + Win Vista - nedaří se spustit MP
Moderátor: Baneshee
- Commanderwar
- Začátečník

-
Call of Duty 2 MP + Win Vista - nedaří se spustit MP
Lidičky mám windows vista home....a nedaří se mi spustit MP....normálni Single běží jako po másle, ale MP...se vždy nespustí s hlaškou systém přestal pracovat. Zkoušel jsem poslední verzi patche 1.3, a problem stale trva..netušíte nekdo???
//barco - edit názov
//barco - edit názov
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
- kul1k
- Mírně pokročilý

Re: Call of Duty 2 MP + Win Vista - nedaří se spustit MP
mam ten samy problem nedari se vubec vyresit 
kdo umi dobre anglicky nemohl by napsat na podporu do ACTIVISION? ja sem s AJ na stiru a nevim zda by mi vubec rozumeli a pochybuju ze ma activision ceske zastoupeni
kdo umi dobre anglicky nemohl by napsat na podporu do ACTIVISION? ja sem s AJ na stiru a nevim zda by mi vubec rozumeli a pochybuju ze ma activision ceske zastoupeni
Naposledy upravil(a) kul1k dne ned 14. zář 2008, 23:01, celkem upraveno 1 x.
NB:Acer Aspire V3 571G
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak panove nevim, zkousel sem ted cod2 mp najit si pres hru server a hral sem... win vista home premium... cod jelo pres steam
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- kul1k
- Mírně pokročilý

jenze me padne MP hnedka ani se nepusti to je ten problem
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
trosku sem zahledal nejedete nahodou na zvukovce realtec audio HD? psalo se tam neco ohledne nekolikanasobne instalace ovladacu
pak by to melo behat
edit: link na fora kde se to resi(nejspis to je ten samy problem)
http://forums.techarena.in/windows-vist ... 906905.htm
edit: link na fora kde se to resi(nejspis to je ten samy problem)
http://forums.techarena.in/windows-vist ... 906905.htm
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- kul1k
- Mírně pokročilý

ano jedu na realteku prosimte mohl bys mi udelat ceskej navod? pac ja sem na AJ tupec
ikdys se
ji ucim uz od 6 tridy
edit: tak sem skusil 5krat po sobe nainstalovat ovladac zvukovky a porad nic
ji ucim uz od 6 tridy
edit: tak sem skusil 5krat po sobe nainstalovat ovladac zvukovky a porad nic
- X-freder
- Nováček

-
Lidi uplně jednoduše najedte do složky cod 2 a kliknete pravim na codmp a dejte vlastnosti a až vyběhne okno tak dejte kompaktibilita tak dejte ražim kompaktibility windows xp a máte klid
děkuju děkuju za děkování
děkuju děkuju za děkování
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dekovat za co?
za tu radu, ktera je vzpomenuta snad desetkrat v ofiko threadu o cod2 a dokonce snad nesouvisi s timto problemem (co si pamatuji, tak tento postup platil jen pro ty, kterym hra nabihala pul minuty, prepnutim rezimu kompatibility se startovaci doba zkratila na dobu nabehu v xp)?
navic tento problem byl odstranen sp1...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- pextr
- Nováček

-
Měl jsem stejnej problém ale zapojil jsem sluchátka a už to funguje v pohode.
- kul1k
- Mírně pokročilý

mel sem podobnej problem a od doby sluchatek s mikrakem mi to vali ale taky sem provedl pusteni v rezimu kompatibility a updatoval vsechny aktualizace a drivery takze nevim proc to nejelopextr píše:Měl jsem stejnej problém ale zapojil jsem sluchátka a už to funguje v pohode.
- Honzajs39
- Nováček

-
na tohle jsem hledal dlouho odpověd a můžu říct, že ta mě fascinovala. Stačí když do zadního konektoru mikrofonu dáte jaké koliv zařízení na 3,5mm jack. Já sám jsem tam zapojil jen nejakej propojovací kabel a ejhle a fungovalo to. Takže kdo má s tímto problém stačí když do té zdířky na mikrofon píchnete cokoliv. Vyzkoušeno a funguje na 100%. 
- koppatch
- Nováček

-
no hej ja z toho chcípnu...sem zkoušel různý patche, cracky všechno a oni za to nakonec můžou sluchátka u kterých sem si rozsekal mikrák a vypojil je

- kul1k
- Mírně pokročilý

je to tragedie takovej BUG jak kravakoppatch píše:no hej ja z toho chcípnu...sem zkoušel různý patche, cracky všechno a oni za to nakonec můžou sluchátka u kterých sem si rozsekal mikrák a vypojil je![]()
- evolva
- Nováček

je to zvukovkou ... když uplně vypnete zvuk, ne jen mute, tak hra naskočí, tak sem musela vyměnit zvukovku a hraju o sto šest, je to pech no, ale je to tak
na codforu to tam píšou taky, že nikdo by ti to nečekal, že to bude dělat zvukovka