Skopirovanie operacneho systemu

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
mamutik
Začátečník
Začátečník

Skopirovanie operacneho systemu

Příspěvek od mamutik »

Dobry den. Mam stary pocitac s windows 98 ale na malom HDD. Chcel by som ho cely skopirovat na 20GB HDD. Je na to nejaky program, popripade ako sa to robi [navod]. Dakujem
marty1
Nováček
Nováček

Re: Skopirovanie operacneho systemu

Příspěvek od marty1 »

ja osobne pouzivam acronis, ktery umi klonovat disky. ono to urcite umi vice programu, ale tenhle mi vyhovuje. na win 98 nekolikrat otestovano. novy disk zapojis do pc, pres pruvodce acronis nastavis klonovani a hotovo. myslim, ze acronis je 30 denni demo, takze si ho muzes zdarma stahnout a vyzkouset. www.acronis.cz
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Skopirovanie operacneho systemu

Příspěvek od OndraSter »

Jo, acronis. Škoda, že při kopírování druhý partišny na novej disk vytuhnul, tím jsem ho odsoudil. Líp u mě posloužil Norton Ghost, ale nevím, jestli ještě má nějaký vývoj (nebyl zdarma, ale i tak), tím jsem poprvé překopíroval systém jako nic :up: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“