Projekt: Evolution

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt: Evolution

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Názdárek. Je tu .... pokračovánííí! Dneska jsem jak jsem řekl udělal ty bočnice z plechu a zapracoval i na nasávání na bočnicích. Boužel jsem nestihl nasávání poohýbat, posvařovat a přivařit k bočnicí. Nevím jestli se k tátovy do práce tento týden vůbec ještě dostanu takže nic neslibuju. Doufám že mi to vyjde a v pátek to poohýbám a svařím :wink: . Jo a je to komplet 1-1,5 mm plech teď si nejsem jistej, ale byl docela silnej.

Takhle by to mělo vypadat na bočnicích:
Obrázek

Takhle nahoře - to až asi další týden.
Obrázek

A tohle je dnešní prácička, ta papírová ukázka je v měřítku 1:1 k plechu takže to bude stejně velký :wink: .:
Obrázek

Detail :wink: :
Obrázek
Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nebylo by lepsi vzit plast a horkovzdusnou pistoly? (Nebo klempirske kladivo a hrat si s plechem)
Tohle je az nechutne hranaty. :)
Lancer ma ostre hrany ale ne 90st. Tohle mi spis pripomina rusky tuzing.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Proč je ten plech tak domlácenej? Chtělo by to z pěkného materiálu a normálně to naohýbat v rádiusech, aby to vypadalo trošku jako originál.
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Aha špatně jsem se vyjádřil, to jak to je na těch fotkách to sice bude ale ty hrany se zaoblí tmelem nebojte to bych byl dobrej blázen kdyby to pěkně nesplývalo potom se skříní. Takhle hranatý to nebude nebojte. A nerovnosti na plechu se vyřeší taky tmelem. Tohle určitě nebude finální podoba tech nasávacích otvorů nemějte strach :wink: .
Obrázek
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Už jse těším až bude hotovo to nasávání!
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Toho tmelu ale na radiusy bude muset byt priserna vrstva.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak zase nějaký příšerný rádiusy tam nebudou. Nemám rád auta co sou strašně zaoblený. Ale 90 stupňů tam určitě nebude. A toho tmelu no nevím, ale nebude to snad tak strašný.
Obrázek
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Pokud vím tak tam těch 90° budeš muset mít, aspoň podobný a radius je v mm jestli se nepletu.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Aha ... No já myslel že myslíte tu plochou hranu na boku nasávání. Ta půjde trošku zkosit tím tmelem. Udělal jsem to naschvál takhle abych to měl na obou stranách naprosto stejný, a pak ty zkosení dodělal tmelem. :wink: .
Obrázek
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nazdárek. Dneska jsem ohnul a vyklepal to nasávání, chtěl jsem to svařit ale nestihl jsem to.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
:wink:
Obrázek
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hmm hezké
Ossis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ossis »

Nechces dat pod ty krytky nasavani nakou mrizku bo neco takovyho?
AMD Sempron 2500@2800+ (skt. A) | 768MB RAM CL2.5 | MSI KT6V Delta fisr | Palit GeForce 7600GT AGP [560/1400] - Accelero S1 rev.2 | WD Raptor 74GB | Fortron 450W | Genius HF-1250X
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jasný, příjde tam perforovanej plech od AC ryanu :wink: .
Obrázek
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Zatím to vypadá dost nadějně... držím palce
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

To nasávání vypadá fakt luxusně! Nemůžu se dočkat finále.
Mod čerpadla by Godric | Puddle jumper mod | Obrázek
E2140 1.6 -> 2.88 | X1950GT 500/600 -> 621/675 | A-Data 2*1GB 800 -> 960 | 965P-DS3 | Enermax Liberty 400W | Barracuda 7200.11 1TB | Godricův blog
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nazdárek dneska jsem dodělal to nasávání na bočnicích. Na bočnicích ještě zbývá dokitovat nasávání, osadit panty, vyříznout okno, no .. je toho ještě dost. :wink: Jo a to bodování přijde samozřejmě ještě zbrousit.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Je ty máš tuhle case tu jsem chtěl ještě když sem ani nevědel co je to casemodding.A jak tam chceš ukotvit ty bočnice?Jinak super
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ta case není zrovna nejlepší volba ... Jinak myslím že už jsem psal že budou otvíraný na panty.
Obrázek
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Taky pro jsem si jí nekoupil!
Daviid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daviid »

Ta case byla jako moje první ale bylo tak hrozne dír tak to vubec nechladilo to hrozný... doufám ze dnes jeste budou nejaký fotky a mas to pekný 8-)
My home PC : Procesor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz Zakladni deska: ASUS P5B - Intel P965 Paměť: 3072MB[2x 512]+[2x1024] DDR2 800MHz KINGMAX HDD: WD 120 GB Grafika: ATI Radeon HD 4650 Monitor: 20' DELL AS500 System: Windows 7 Ultimate Skříň: EUROCASE
Odpovědět

Zpět na „Projekty“