Fallout 3
Moderátor: Baneshee
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Fallout 3
Rozhodne tu hru zkusim....ale ted opravdu zvazuju jestli si to vubec koupim........jako na oko to je pekny ....ale treba ten system souboju?! i kdyz clovek pri 19% sanci nepritele zastreli ( treba to bylo zrovna stesti zrovna v prezentovanym videu) se mi zda fak blby....a taky mi vadi jak je z toho cejtit Oblivion...ta hra uz jen kuli tomuhle neni originalni
aspon toto je muj pocit
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29063&r=top
# Kameru půjde z pohledu vlastních očí oddálit do klasického third-person pohledu nebo až téměř izometrického náhledu (okolo 5. minuty).
Tohle mě potěšilo
# Kameru půjde z pohledu vlastních očí oddálit do klasického third-person pohledu nebo až téměř izometrického náhledu (okolo 5. minuty).
Tohle mě potěšilo
- kotas
- Středně pokročilý

óó, já se tak masně těšim, fallout 2 je moje nejlepší RPG, dohráno asi 5x, jedničku jsem dohrál "jenom" 2x..doufám, že trojka neztratí původní kouzlo a nádech, jako tomu bylo u předchozích dílů, no uvidíme..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- zombux
- Odborník PCT

já myslím že to bude dobrý, jen od toho člověk nesmí čekat pokračování původních falloutů (místo toho je lepší hrát Van Buren)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- N3rth
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
presne jak to rekl zombux....ale i tak si myslim ze ten svet udelaly docela dost dobre
vypada to zajimave hlavne vsechnz ty trosky...a libi se mi moznost projet hru jak stelth nebo absolutne vsechny rozsekat...kazdy si najde to svoje si myslim
cpu:8x80ghz...gk:4xgtx895 9000mb....ram:80gb....hdd:5x100TB....monitor:3D 200"
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jasně, hraj si Van Buren a jeho jedno město, jeden Vault s hromadou bugů (techdemo je techdemo).zombux píše:já myslím že to bude dobrý, jen od toho člověk nesmí čekat pokračování původních falloutů (místo toho je lepší hrát Van Buren)
Já od toho pokračování původních Falloutů čekám, přestože je považuju za dvě nejlepší hry všech dob, tak pro mě jsou nejlepší díky atmosféře, příběhům, dialogům atd. Na tahový boje a izometrickou perspektivu sere pes, už když jsem před deseti lety hrál dvojku, tak jsem chtěl aby trojka byla first/third person a já si mohl ten vault, ty lokace "osahat".
Teď ještě aby Bethesda neposrala ty dialogy, příběh atd.., ale to se uvidí až si to zahrajem.Z těch videí a dojmů lidí co to hráli (viz fórum No Mutants Allowed) jsem ale pozitivní.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no me polejva pocit ze to datum konce rijna asi nestihnou
je to ani ne za mesic
a moc infa zatim nebylo
krom videi.....chtelo by to treba oficialni hw naroky a treba nejakej seznam zbrani nebo tak
nebo potvory treba ktery uvidime ktery se ukazovaly i ve dvojce.... 
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na 100% to za měsíc a pár dnů vyjde. Ale určitě tam bude zase spousta bugů jako v Oblivionu...
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- NicitelHW
- Nováček

-
Co se tyce tech HW naroku tak uz davno jsou.
Doporuceno: Nejake 2jadro na 2Ghz
2 GB RAm
8600GT s 256Mb pameti
BYly na tiscali pred mesicem.
Doporuceno: Nejake 2jadro na 2Ghz
2 GB RAm
8600GT s 256Mb pameti
BYly na tiscali pred mesicem.
- spike18
- Černá karta

-
Paul: No, Oblivion zrovna nějak moc na poměry Bethesdy zabugovaný nebyl 
Vím, že se chystá česká verze, jak dlouho to bude trvat?
Vím, že se chystá česká verze, jak dlouho to bude trvat?
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No CD Projekt robil ceske titulky do DMC 4 dva mesiace od worldwide vydania
takze Fallout neviem kolko potrva..
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti přes 2000 neopravených bugů, z toho spousta quest breaking a několik přímo game breaking ones přijde jako nezabugovaný, tak se nedivím, že nás vývojáři považují za betatestery.spike18 píše:Paul: No, Oblivion zrovna nějak moc na poměry Bethesdy zabugovaný nebyl
Oblivion bez neoficiálních patchů (které prakticky všechny ty bugy opravily) je jako jízda rallye bez ochraných prvků - můžeš to přežít (bugům se vyhnout), ale je velká šance, že se to nestane (na bug narazíš).
Ty dva jednomegový patche co Bethesda vydala aby zalátala ty nejkritičtější bugy jsou výsměch.
- spike18
- Černá karta

-
Raději přečti pozorněji co píšu, ale něco mi říká, že to bude zbytečné, tak speciálně pro Paula:
Napsal jsem na poměry Bethesdy, tj. studio, které stojí mimo jiné za sérii TES. Předchozí díly, tj. Arena a Daggerfall byly tak zabugované, že bez patchů nešly dohrát vůbec. Morrowind na tom byl o poznání lépe a Oblivion už byl takřka bez /závažných/ chyb. Ostatně, hru jsem dohrál v základní verzi na 100% a chtělo to jen jeden command do konzoly a podle fór nejsem vyjímka. Takže asi tak
Nicméně, jsme hrubě OT, pokud máš další dotazy, tak PM, ale hlavně slušně šmudlo 
Napsal jsem na poměry Bethesdy, tj. studio, které stojí mimo jiné za sérii TES. Předchozí díly, tj. Arena a Daggerfall byly tak zabugované, že bez patchů nešly dohrát vůbec. Morrowind na tom byl o poznání lépe a Oblivion už byl takřka bez /závažných/ chyb. Ostatně, hru jsem dohrál v základní verzi na 100% a chtělo to jen jeden command do konzoly a podle fór nejsem vyjímka. Takže asi tak
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Šmudlu si nech od cesty, já nic neslušnýho ani urážlivýho tvým směrem nepsal.
To, že ty jsi na žádnej gamebreaking bug nenarazil vypovídá jenom o tom, že jsi měl štěstí. Mě se např. po dohrání questový linie Knight of the Nine stal takovej bug, že když jsem si sednul na libovolnou židli, tak jsem se zasekl a mohl se jen rozhlížet. Takže jsem se například nemohl vůbec dostat do Shivering Isles (protože vyžaduje sednutí si a pokec s Haskillem), a pár dalších questů by bylo rozbitých.A to je jen jeden příklad, těch bugů je mnohem víc. Neoficiální patche to ale naštěstí spravily.
Jasně, dohrát Oblivion narozdíl od Daggerfallu v základní verzi možný bylo. Ale zaprvé je dneska Bethesda několikrát větší společnost než v době vydání Daggerfallu (tudíž víc testerů), a za druhý je Oblivion (i Morrowind) nesrovnatelně menší rozlohou i rozsahem činností než Daggerfall.
I tak to ale odladit musí bejt peklo - to nikdo nepopírá. Ale že tam Bethesda nechala přes 2000 bugů je prostě FAKT, a že se na to vysrala a nechala to spravit komunitu (a místo toho si účtovala za brnění pro koně a podobný kraviny) je taky FAKT.
To, že ty jsi na žádnej gamebreaking bug nenarazil vypovídá jenom o tom, že jsi měl štěstí. Mě se např. po dohrání questový linie Knight of the Nine stal takovej bug, že když jsem si sednul na libovolnou židli, tak jsem se zasekl a mohl se jen rozhlížet. Takže jsem se například nemohl vůbec dostat do Shivering Isles (protože vyžaduje sednutí si a pokec s Haskillem), a pár dalších questů by bylo rozbitých.A to je jen jeden příklad, těch bugů je mnohem víc. Neoficiální patche to ale naštěstí spravily.
Jasně, dohrát Oblivion narozdíl od Daggerfallu v základní verzi možný bylo. Ale zaprvé je dneska Bethesda několikrát větší společnost než v době vydání Daggerfallu (tudíž víc testerů), a za druhý je Oblivion (i Morrowind) nesrovnatelně menší rozlohou i rozsahem činností než Daggerfall.
I tak to ale odladit musí bejt peklo - to nikdo nepopírá. Ale že tam Bethesda nechala přes 2000 bugů je prostě FAKT, a že se na to vysrala a nechala to spravit komunitu (a místo toho si účtovala za brnění pro koně a podobný kraviny) je taky FAKT.
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OT: Ja ted OBlivion nainstaloval ...hral ...a dohral....(hlavni pribeh) no a na nejaky extremni bugy sem opravdu nenarazil
me se to hralo ok...a mel sem to bez modu...
Ta cestina se asi bude delat dlouho no
Ta cestina se asi bude delat dlouho no
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Švédskej PCGamer - 81%.
viz http://nma-fallout.com/
viz http://nma-fallout.com/
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
81% je celkom slusne hodnotenie, myslim ze recenzent bol zrejme i dost prisny takze z toho bude slusna hra.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Slušné je, ale píše tam že je vše nasáčkované do malého prostoru, že někde je hlouček škorpionů a 30 metrů dále je přátelské obydlí. A na začátku je napsáno .. Fallout 3 IS "Oblivion with guns"