Rok 2001 a "převratná" technologie FMD

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rok 2001 a "převratná" technologie FMD

Příspěvek od Henry_CZ »

Ahoj, před chvílí jsem našel jeden hodně zajímavý článek :

Kód: Vybrat vše

http://cdr.cz/a/1005
Hodně mě to zaujalo, je tam krásně vidět jak spousta prodejů a vývojářů naslibovala a slibuje určité technologie, které se mnohdy nikdy nerealizují a zapomene se na ně. Při téhle příležitosti jsem si vzpomněl na jeden úvodník v Computeru 14 dní, kde se psalo o jakési Irské firmě, která sestrojila přístroj, který produkuje více energie než se do něj investuje - první perpetum mobile na světě. Prý byla ještě firma tak "sympaticky skromná", že se sama nad tím podivovala a zvala si různé experty na testování, ale ti to prý vždy potvrdili. Dnes se potom slehla zem. Steně jako o vynálezu o kterém je tento thread.
Co si o tom myslíte ?
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Tedy o perpetuum mobile nevim, ale to co linkujes je komercne dostupna technologie. Akorat ze vyvoj trhu, lobysti s autorskejma pravama a podobna verbez tohle smetli ze stolu podle modelu "zmeny musi prichazet postupne, aby se na tom dalo rejzovat co nejvic".
Velky korporace uz tento holograficky zaznam muzou vyuzivat, ale cena takove hracky je v radech milionu korunek. Jeste nenastal ten spravny cas pro masove rozsireni, takze cena dolu nesleze a bezny uzivatel ani netusi ze to existuje.
viky58
Černá karta
Černá karta

Re: Rok 2001 a "převratná" technologie FMD

Příspěvek od viky58 »

Je to víborna technologie ,,, ale je to problem o kterém Aigor UP , no a já dodám na tohle jedině tyhle "svi ně" nepodporovat (myšlono tak že výrobci a dovozci atd nám diktujou co mame kupovat ! )

No ja už mám 3 mněsice obědnané media DVRW DL a pořát mi je neni nikdo schopen dodat :evil: :evil: ,, to jako příklad :roll:
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“