Zas jeden problem s Alc650 VOLAM O POMOC
Moderátor: CageJ
- spajk
- Začátečník

Zas jeden problem s Alc650 VOLAM O POMOC
Vcera jsem si dones vyreklamovanou(K7N2 Delta L) desku na kterou jsem cekal skoro tech 30 dni.Dali mi kus za kus.No zapojim a bum vubec me nejede stereo repro.Kdyz to mam na 5.1 hraje vsechno jen ne predni dva,samozrejme jak je to jen na 2 kanalech tak nejede nic.Nainstalovany mam Realtekovi drivery nejnovejsi,zkousel jsem i ty ovladace od NVidie ale to uz vubec nic.Mam takovej pocit ze to tam zas ponesu.Jestli nekdo vite co a jak,tak prosim poradte at v tom servisu nedelam vola.Dikec.
Nic
- spajk
- Začátečník

Re: Zas jeden problem s Alc650 VOLAM O POMOC
Ted jsem zkousel solichat z jackem a zadny praskani nic,uplne mrtvi.spajk píše:Vcera jsem si dones vyreklamovanou(K7N2 Delta L) desku na kterou jsem cekal skoro tech 30 dni.Dali mi kus za kus.No zapojim a bum vubec me nejede stereo repro.Kdyz to mam na 5.1 hraje vsechno jen ne predni dva,samozrejme jak je to jen na 2 kanalech tak nejede nic.Nainstalovany mam Realtekovi drivery nejnovejsi,zkousel jsem i ty ovladace od NVidie ale to uz vubec nic.Mam takovej pocit ze to tam zas ponesu.Jestli nekdo vite co a jak,tak prosim poradte at v tom servisu nedelam vola.Dikec.
Nic
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na MSI KT3V se mi stalo něco podobnýho, zničehonic přestal fungovat zelenej jack (front), z modrýho (rear) šli zvuky hodně potichu, akorát červenej (sub/center) fungoval v pohodě. Reklamace to vyřešila. 
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- spajk
- Začátečník

Toho jsem se bal.Ted zas budu min14dni bez desky.Proc ja musim mit porad takovou smuluBorg píše:Na MSI KT3V se mi stalo něco podobnýho, zničehonic přestal fungovat zelenej jack (front), z modrýho (rear) šli zvuky hodně potichu, akorát červenej (sub/center) fungoval v pohodě. Reklamace to vyřešila.
Nic
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
u neopravitelny zavady mas narok na odstoupeni od kupni smlouvy..zadna vymena!! vem si abita nebo epoxe. nebo si kup tu desku co mam v podpisu bilym pismem, co ja si uz uzil 
http://www.spotrebitele.cz/
http://www.spotrebitele.cz/
Naposledy upravil(a) Alois dne sob 20. bře 2004, 13:35, celkem upraveno 2 x.
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- spajk
- Začátečník

To jsem nevedel.Zkusim to na ne.Hlavne ted neco udelat z tim zvukem.Ten me se.. ze vseho nejvic.V pondeli bych to tam vzal,jen doufam ze to neni necim jinym.Dik za pomoc[/img]Alois píše:u neopravitelny zavady mas narok na odstoupeni od kupni smlouvy..zadna vymena!! vem si abita nebo epoxe. nebo si kup tu desku co mam v podpisu bilym pismem, co ja si uz uzil
Nic
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vřele doporučuju omlátit jim to MSI o hlavu a vzít nějakou značku, která dneska na poli AMD vede...
Tedy buď Abit (NF7-S - sice trošku dražší, ale má zvukovku se SoundStormem), nebo Epox (8RDA3+ - trošku levnější, než ten Abit, nemá SoundStorm, a jinak to výbavou a výkonem vyjde nastejno. Má dvě síťovky
)
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hele na foru www.overclcking.cz je sekce reklamace..to si procti a bez na ne !!! hllaven se nenech zastrasit, klidnejim reknes ze kntaktuje sdruzeni na ochranu spotrebitele - co jsme slysle obcajsou schopni isepsat zalobu na prodejce...ten vymekne...spajk píše:To jsem nevedel.Zkusim to na ne.Hlavne ted neco udelat z tim zvukem.Ten me se.. ze vseho nejvic.V pondeli bych to tam vzal,jen doufam ze to neni necim jinym.Dik za pomoc[/img]Alois píše:u neopravitelny zavady mas narok na odstoupeni od kupni smlouvy..zadna vymena!! vem si abita nebo epoxe. nebo si kup tu desku co mam v podpisu bilym pismem, co ja si uz uzil
Občanský zákoník 40/1964 Sb. Změna: 58/1969 Sb.
ze dne 26. února 1964
§ 622
(1) Jde-li o vadu, kterou lze odstranit, má kupující právo, aby byla bezplatně, včas a řádně odstraněna, a prodávající je povinen vadu bez zbytečného odkladu odstranit. Není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné, může kupující požadovat výměnu věci, nebo týká-li se vada jen součásti věci, výměnu součásti. Není-li takový postup možný, může kupující žádat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit.
(2) Jde-li o vadu, kterou nelze odstranit a která brání tomu, aby věc mohla být řádně užívána jako věc bez vady, má kupující právo na výměnu věci nebo má právo od smlouvy odstoupit. Táž práva přísluší kupujícímu, jde-li sice o vady odstranitelné, jestliže však kupující nemůže pro opětovné vyskytnutí vady po opravě nebo pro větší počet vad věc řádně užívat.
(3) Jde-li o jiné vady neodstranitelné a nepožaduje-li výměnu věci, má kupující právo na přiměřenou slevu z ceny věci nebo může od smlouvy odstoupit.
§ 623
Vada, která vznikla neodbornou montáží nebo jiným neodborným uvedením věci do provozu, bude považována za vadu věci, pokud tato montáž nebo uvedení do provozu byly sjednány v kupní smlouvě a byly provedeny prodávajícím nebo jinou osobou na odpovědnost prodávajícího. To platí rovněž v případě, kdy montáž nebo jiné uvedení věci do provozu provedl kupující a vada vznikla na základě nesprávných pokynů uvedených v návodu k montáži nebo k uvedení věci do provozu.
§ 624
Má-li věc prodávaná za nižší cenu nebo věc použitá vadu, za kterou prodávající odpovídá, má kupující místo práva na výměnu věci právo na přiměřenou slevu.
§ 625
Práva z odpovědnosti za vady se uplatňují u prodávajícího, u kterého věc byla koupena. Je-li však v záručním listě uveden jiný podnikatel určený k opravě, který je v místě prodávajícího nebo v místě pro kupujícího bližším, uplatní kupující právo na opravu u podnikatele určeného k provedení záruční opravy. Podnikatel určený k opravě je povinen opravu provést ve lhůtě dohodnuté při prodeji věci mezi prodávajícím a kupujícím.
§ 626
(1) Práva z odpovědnosti za vady věci, pro které platí záruční doba, zaniknou, nebyla-li uplatněna v záruční době.
(2) Práva z odpovědnosti za vady u věcí, které se rychle kazí, musí být uplatněna nejdéle v den následující po koupi; jinak práva zaniknou.
(3) U věcí použitých práva z odpovědnosti za vady věci zaniknou, nebyla-li uplatněna do 24 měsíců ode dne převzetí věci kupujícím. Prodávající může tuto dobu v dohodě s kupujícím zkrátit, ne však méně než na 12 měsíců; tuto dobu uvede prodávající v dokladu o prodeji věci.
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- Pepo
- Začátečník

skus si kupit nejaku zvukovku ak mas peniaze na zvys,
doporucujem ti hercules fortisimo III, alebo digifire 7.1
u nas na slovensku stoji 1800 sk aj s DPH
doporucujem ti hercules fortisimo III, alebo digifire 7.1
u nas na slovensku stoji 1800 sk aj s DPH
MB: Epox 8RDA3+ rev2.1 nForce2 400 MHz FSB,CPU: AMD Athlon 2500+ /333 Barton,HDD: S-ATA Seagate 120 GB 8MB Cache,VGA: Ati Saphire Radeon 9600 XT,SOUND CARD:Hercules Gamesurround DigiFire 7.1,LCD: Proview 17" 780,REPRO: Genius HT 5.1,CD-RW: Asus 52x32x52
- spajk
- Začátečník

- spajk
- Začátečník

- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno kdyz jsme na ne nasadil S bracket nic jsme nejumperoval a jelo to od zacatku korektne...spajk píše:Cau mel bych na tebe otazecku.Nevis prosim o nejakych jumprech na tom Msicku ktery by meli neco delat ze zvukem?Dal jsem to kamosovi na zkousku,tak to ted nemam doma a on prave cosi mlel ze to muze byt spatne na jumprovany ale vic o tom nevi.Nevis o tom neco?Dikec mazec
kamos co ma MSI s kt600 jumperovat musel, takze! podivej se poradne do manualu, mozna to bude chtit krapanek prenastavit
- spajk
- Začátečník

Mno kdyz jsme na ne nasadil S bracket nic jsme nejumperoval a jelo to od zacatku korektne...
kamos co ma MSI s kt600 jumperovat musel, takze! podivej se poradne do manualu, mozna to bude chtit krapanek prenastavit[/quote]
Jo dikec nejak to budu muset zpytlikovat.Neumim totiz moc anglicky,ale to nejak pude.Ja jsem taky jel pres ten S Bracket ale stejne nic(sorry za opozdeny edit).
kamos co ma MSI s kt600 jumperovat musel, takze! podivej se poradne do manualu, mozna to bude chtit krapanek prenastavit[/quote]
Jo dikec nejak to budu muset zpytlikovat.Neumim totiz moc anglicky,ale to nejak pude.Ja jsem taky jel pres ten S Bracket ale stejne nic(sorry za opozdeny edit).
Nic
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
spajk píše:Mno kdyz jsme na ne nasadil S bracket nic jsme nejumperoval a jelo to od zacatku korektne...
kamos co ma MSI s kt600 jumperovat musel, takze! podivej se poradne do manualu, mozna to bude chtit krapanek prenastavit
Jo dikec nejak to budu muset zpytlikovat.Neumim totiz moc anglicky,ale to nejak pude.Ja jsem taky jel pres ten S Bracket ale stejne nic(sorry za opozdeny edit).[/quote]
kdyby nejhur, hod mi soukromou zpravu prelozim ti to
- spajk
- Začátečník

kdyby nejhur, hod mi soukromou zpravu prelozim ti to[/quote]Alois píše:spajk píše:Mno kdyz jsme na ne nasadil S bracket nic jsme nejumperoval a jelo to od zacatku korektne...
Diky uz jsem to spachal.Jede to.Tak se mej cau
Nic