Fallout 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Fallout 3

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak jasný, v dnešní době už je pomalu povinnost, aby hra byla 3d. Ale jak už tu psalo x lidí přede mnou. Prostě to už nebude ten fallout, jak ho známe. To většinu lidí a fanoušků štve. Bude to prostě střílečka s inventářem a stejným jménem... Nebude obsahovat ten typický falloutovský humor, který je pro zaryté fanoušky klíčový. Navíc pochybuju, že se tam setkám s něčím takovým, jako že budu sbírat unikátní věci jako to dělal kámoš ve falloutu 2... Neplnil ani hlavní úkol, prostě si dělal jenom skládku unikátních věcí ze hry. Taky si myslím, že tam těžko můžu očekávat takové ty typické fámy, které se objeví někde na internetu na fórech a lidi je pak strašně hledají :) Dodnes si pamatuju, jak jsme si někde přečetli, že se ve f2 dá vytvořit atomovka a několik dní jsme se snažili přijít na to, jak :D
Tohle právě na hrách miluju, viz třeba gtasa, kde jsem několik hodin trávil v lesích a čekal na yetiho nebo v poušti hledal ufo :D Tyhle věci výborně prodlužují hratelnost...

Tady se bojím, že prostě půjdu po hlavním úkolu, za pár hodin ho dodělám, ještě se začnu v půlce nudit, protože budu pořád ve stejném prostředí a jakmile dokončím hlavní úkol, tak se objeví titulky a po nich menu a hru budu moct smazat, páč nebudu moct pokračovat ve hraní, což by měla být u her s otevřeným světem podle mě normální věc a u falloutu, stejně jako u gta by to měla být povinnost...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

No ta moznost hrat po dokonceni dal byla (oficialne) jen ve Fallout 2 ... ale velky otevreny svet hned neznamena ze se musi pokracovat dal vem si Gothic Serii pokud by vysledny vysledek byl (dejove) podobny tomuhle konceptu tak to ze nebude otevreny svet po dohrani hry nicemu nebude vadit (toulat se muzes dost behem hrani nic te nebude nutit postoupit dal v pribehu), Pokud budou Questy ale podobne vic Oblivionu (coz doufam ze ne protoze u oblivionu sem nedokazal ani s OOO modem vydrzet dyl jak 6-7H cisteho casu) tak zavreni sveta po dohrani by byla chyba :-)
Ono jde oto ze Inovativnost (velka invativnost) nebo as prilisne tlpjeni na velmi starych principech se dnes ve hrach ktere se planuji jako "komercne uspesne" nenosi je to prilis velke riziko.Ani Diablo III neni kopii Diabla II s lepsi grafikou (nebo spis s grafikou mirenou vice pro americke obcany kteri miluji pastelove barvy :-) ).
Dalsi moznost je jeste Free scena ale pokud nejde o nejaky kompletni mod pro puvodne komercni tituly (jako tet pripravovany Fallout 1.5 Resurection) tak but ma velmi spatne technologicke zpracovani nebo naopak bezvadni technologicke zpracovani ale pribehove a pojetim nestoji zanic.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

http://www.madbrahmin.com

Scany recenze ve Score.
Je dost spoileroidní, včetně screenů, za tohle by si Tukan zasloužil pověsit za koule do průvanu (ne doslova).
Nakonec jsem jí raději ani nečet celou, ale jeden solidní kiks mi neušel - vyzdvihuje tam perk "Mysterious Angel", přičemž to má bejt pravděpodobně "Mysterious Stranger", a ten perk byl taky v původních Falloutech, takže to není nic k oslavování.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

V Levelu dali hře 10 z 10ti :) ...v levelu je ta recenze docela dobrá :)
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

pre purchase za 55 dolaru na steamu
http://store.steampowered.com/app/22300/
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

kdo ma volnou ctvrt hodinku a chce si zavzpominat tak doporucuji :) http://www.gametrailers.com/player/42026.html
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Tak gametrailers.com udelily hodnoceni 9,4/10..... recenze tady v HD http://www.gametrailers.com/player/42126.html

jinak xzone.cz ho bude mit na sklade v patek odpoledne v Praze a v Brne nekdy rano v sobotu :) no a ty co neplatej za hry tak ty to asi uz maj :mrgreen:
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

A ty co za hry platěj ale preferujou angličtinu už ho maj taky :P : ).

Zatím jsem na to moc neměl čas, strávil jsem tam cca 4 hodiny (před 10ti minutama jsem to vypnul), dojmy lehce rozpačitý...na jednu stranu mě to bavilo, na druhou je tam spousta takovejch "immersion breakerů"...taky myš má v exteriérech lehoučkej lag, přestože fps jsou nad 40..ale díky VATS se to dá.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Paul píše:A ty co za hry platěj ale preferujou angličtinu už ho maj taky :P : ).
jj, ja si pro to jdu uz zejtra takze to vydrzim :D :razz:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak teď jsem se na jednom zahraničním fóru dočetl, že v závislosti na způsobu dokončení quest linie u bratrstva oceli se pak dá pokračovat ve hraní i po dokončení hlavní quest linie... Pokud by to byla pravda, tak by to bylo supr.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

hypnotic666 píše:Tak teď jsem se na jednom zahraničním fóru dočetl, že v závislosti na způsobu dokončení quest linie u bratrstva oceli se pak dá pokračovat ve hraní i po dokončení hlavní quest linie... Pokud by to byla pravda, tak by to bylo supr.
no tak to by byl masakr...jestli to tak bude tak to bude super zprava :)
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Ma uz niekto original krabicovu verziu? Aka je tam ochrana? Dik.
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Je tam securom, ale jenom ten co kontroluje disk..žádná aktivace ani limit na počet instalací tam není.Ale za to se pravděpodobně bude bít s daemon tools a tak...ale už na to vydali i nějakej patch.

Zedus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zedus »

Tak jsem si to dnes za 1190kč zakoupil a rychle naistaloval po 5 hodinach hraní mě hra nijak neoslovila z puvodniho Falloutu zbyl leda tak název ... člověk ktery dělal pipboye musel byt dobry blbec protože větši nepřehlednost jsem opravdu neviděl chybi naprosta graficka podpora bagu (kdy jsem se ve 2jce kochal svou pumpujici brokovnici) ale i to bych překousl ale fallout 3 je zatim pro mě jen dalši z nudných střileček

zjištení
- špatná navigace (nevim proč neni klasicka mapa)
- Vats system (naprosta blbost)
- pipboy nepřehledny nudny negraficky
- zatim strašná nuda

nevím jak vy ač to muže vypadat graficky jako crisis nebo cokoli jineho tahle slatanina nikdy nebude nástupcem Falloutu protože Fallout měl ty podstatné věci které ho dělaly neprekonatelným a to tahový system, neskutečná zabava od začatku do konce, totalně ustřelené dialogy a šilené kecy při jakemkoli ukonu.

Ted zvažuji zda to vubec hrat dal a neprodat to dokud to ma ješte cenu :evil:
AMD A64 3200+ | Asus K8N4-E Deluxe | 2x 1024 DDR | ATI Readon 4850 GDDR3 512 MB | 640GB WD SATA | case Thermaltake Soprano | fans Noctua | Logitech MX 518 | SteelPad QcK | Logitech Wave | 22" LCD Samsung T220 | Audigy platinum | Logitech Z4-e | Sennheiser 150
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

ja mam krabicou verzi...ted sem ji zkousel instalovat ...ale samozrejme chyba! "MAM DOST ZAVAZNY PROBLEM! Vlozim orginalni cd do mechaniky zacne se nacitat autorun a vyskoci chybova hlaska! : Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application" .... nevim jaky spravnejsi DVD mam jeste vlozit?!"

ted sme zjistil ze mi nefunguej ten Launcher...kdyz vlezu do cd a dam setup tak se zapne instalalcni obrazovka.....ale cestina se prej musi nastavit prej pres ten Launcher nebo co
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Walker píše:ja mam krabicou verzi...ted sem ji zkousel instalovat ...ale samozrejme chyba! "MAM DOST ZAVAZNY PROBLEM! Vlozim orginalni cd do mechaniky zacne se nacitat autorun a vyskoci chybova hlaska! : Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application" .... nevim jaky spravnejsi DVD mam jeste vlozit?!"

ted sme zjistil ze mi nefunguej ten Launcher...kdyz vlezu do cd a dam setup tak se zapne instalalcni obrazovka.....ale cestina se prej musi nastavit prej pres ten Launcher nebo co
a nemas daemon tools ci mozna i neco jako alcohol :?:
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

goelr píše: a nemas daemon tools ci mozna i neco jako alcohol :?:
to prave ze nemam vubec ani jedno...pred 2 hoduinama sem doinstaloval ciste XP....

zkousel sem to ted v notebooku a tam to taky pise chybu pri poklepani na autorun ale jinou ze ten soubor je poskozen.....takze bych to videl na poskozene DVD....ej to mozny?! asi jo
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Já to hraju a moc mě to baví :) Jenom nevím, kde se v Megatonu zadarmo vyspat... ten nocleh se mi pořád platit nechce :|
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Nevim jak to, ale ve F3 mi nedeje stredni repro u 5.1. Normalne v XP bez problemu jede, ale ve hre ani tuk. Nevite co s tim?Mam Audigy a Genius home theatre 5.1.
Dekuji za rady!
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Don#2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don#2 »

Zdravím, nevíte jestli je ve hře maximální level?A jestli ne, je ve hře pořád za co získávat XP?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“