Druhy pocitac pouzit jako druhy monitor, jde to?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
JdouciKolem
Nováček
Nováček

Druhy pocitac pouzit jako druhy monitor, jde to?

Příspěvek od JdouciKolem »

Zdravim,
doted jsem pouzival notebook a mel k nemu pripojeny doma vetsi LCD monitor. Nejak mi zacal chybet vykon a tak jsem si prikoupil klasicky desktop a k nemu pripojil stavajici monitor.
Strasne mi chybi druhy monitor, moc jsem si na tohle zvykl, obvzlast treba pri prekladani je to nedocenitelna pomucka. Jenze druhy se mi nechce kupovat, respektive na nej ted ani ted nemam penize. Ale notebook co jsem doted pouzival jsem si nechal, obcas se preci jen notebook hodi.

Chci se zeptat. Nenapada vas zpusob, jak treba pres sit donutit ten notebook pracovat jako druhy monitor/druha plocha? Napr pres vzdalenou plochu vidim to stejne co na desktopu, jen bych potreboval, jestli existuje nejaka utilitka/programek, ktery z toho notebooku udela jen terminal, ktery bude zobrazovat pres sit druhou plochu k tomu desktopu? Proste vyuzit na nem jen ten monitor?

Moc by mi to pichlo :(
JdouciKolem
Nováček
Nováček

Re: Druhy pocitac pouzit jako druhy monitor, jde to?

Příspěvek od JdouciKolem »

Tak me to nedalo a i kdyz jsem se po tom uz jednou pidil, tak ted jsem narazil hned po chvilicce na odpoved, nevim jak jsem to mohl prehlednout. Ted se jeste podivat po nejake freeware variante.
http://www.cdr.cz/a/11230
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Druhy pocitac pouzit jako druhy monitor, jde to?

Příspěvek od €agle »

Free varianta je ZoneScreen. Není to tak pokročilé jako MaxiVista, na druhou stranu je to zadarmo a dokáže to jako další monitor použít třeba i PDAčko. Další vychytávkou je, že klient i server může být jeden počítač, takže si v podstatě můžeš vytvořit další plochu uvnitř okna.
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“