Flash z windows

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Flash z windows

Příspěvek od LordikCZ »

Zdárek chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o prográmku co by uměl flashnout bios pro řadu GF8800 z windows..Mám problémy s disketovkou :sad:
CPU:Athlon64 X2 4200+,MB:Foxconn C51XEM2AA,
GK:BFG 8800GTS GPU:640,Ram:950 2xSeagate 200GB,SATA,4GB ram Transcend 800Mhz,Wather Cooling
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..pokud si myslím dobře, tak by to mělo jít i s CD flashovat ne? Jaký softem to děláš?..

Pokud si myslím špatně, opravte mě :oops:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

a neslo by to napriklad s USB KEY-om ???? tu je link http://www.msi-forum.de/thread.php?post ... #post74337 ked to funguje na BIOS na dosky mohlo by aj na GPU ...
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordikCZ »

kotas píše:..pokud si myslím dobře, tak by to mělo jít i s CD flashovat ne? Jaký softem to děláš?..

Pokud si myslím špatně, opravte mě :oops:
Stím cd by to normálně mělo jít ,ale moje mechnika je přez sata takže by to asi nenabootovala bez ovladačů
GK:BFG 8800GTS GPU:640,Ram:950 2xSeagate 200GB,SATA,4GB ram Transcend 800Mhz,Wather Cooling
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

ale nabootovala! taky na dvd přes sata a protož nemam fdd tak už to mam vyzkoušený
Jen další blázen, v bláznivém království.
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordikCZ »

Raoul Duke píše:ale nabootovala! taky na dvd přes sata a protož nemam fdd tak už to mam vyzkoušený
neva myslím ,že sem chtěl nabootovat instalačku w xp a nefakčilo to tak nevím.. JInak už sem to vyřešil pomocí bootovací fashky díky všem :-)
Mike78
Nováček
Nováček

Re: Flash z windows

Příspěvek od Mike78 »

Najed si na stranky vyrobce GK a tam by jsi mel najit urcite jak nove Biosi tak flashovaci program pro win. Pokud mas kartu od gigabyte je to az moc jednoduche....
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re:

Příspěvek od Shit »

IQLogic píše:a neslo by to napriklad s USB KEY-om ???? tu je link http://www.msi-forum.de/thread.php?post ... #post74337 ked to funguje na BIOS na dosky mohlo by aj na GPU ...
Přesně tak. Je to podle mně to nejlepší a zcela bezproblémové řešení. Používám tento způsob už několik let a max. spokojenost. :)
LordikCZ píše:
Raoul Duke píše:ale nabootovala! taky na dvd přes sata a protož nemam fdd tak už to mam vyzkoušený
neva myslím ,že sem chtěl nabootovat instalačku w xp a nefakčilo to tak nevím.. JInak už sem to vyřešil pomocí bootovací fashky díky všem :-)
Musíš změnit pořadí bootování v BIOSu MB a půjde to. :wink:
Mike78 píše:.. flashovaci program pro win....
Pravda, ale flash z woken nějak nemusím... :sad:
Mike78
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mike78 »

Kazdeho nazor, ale nevidim nejmensi problem flashe prez windows.Vcera jem flashnul bios na GB 8800GT a nejkolikrat na desce ruznych tipu u ruznych lidi, jednoznacne neni problem.Myslim, ze pravdepodobnost vypadku elektriny nebo nejakejch jinejch problemu jsou velmi,velmi mala a navic kde je psane ze podobny problem se nestane pod dosem??, samozrejmne za predpokladu, ze flashujete jak mate.
Ale jak jsem psal, kazdeho vec.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Flashování z windows je vždy riskantní už jen kvůli kernelu win, který může dělat problémy při přístupu k HW na low-level úrovni.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“