Cheatujete?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Používate cheaty ?

Áno
18
22%
Nie
63
78%

Celkem hlasů: 81
Zub
Začátečník
Začátečník

Re: Cheatujete?

Příspěvek od Zub »

SpeedyGT píše:
Paul píše:...
Nebo IDKFA :-D
Necheatuju, akorát sem si nedávno zaplnul GTA2, tak se mi nechtělo procházet 1. město taxem to načítoval :lol:
a nebo IDDQD :))

priznam se, ja sem chatoval, na dovolene na sazave s pekne vychlazenou kátou :)
Naposledy upravil(a) Zub dne sob 6. pro 2008, 00:01, celkem upraveno 1 x.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Jo, udělal jsem to ve Far Cry myslim v předposledním levelu jak jste na vrcholu té antény museli zničitx těch raktometných mutantů, já měl poslední pozici tak blbě, že jsem neměl náboje atd..zkoušel jsem to dlouho, ale bez cheatu jsem to nedal..jako podvodník si nepřipadám :roll: někdy tu zaznívají až moc silácké řeči...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hraju jen single, a cheatuju docela často. můžete mě kamenovat :P ale hru si chci hrát tak jak já chci, a když se líp vyřádím s cheatem, tak ho prostě použiju.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Ka.Stan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ka.Stan »

Ja si i rad za cheatuju :oops: , ale jen v SINGLu pac jinak to nema smysl, navic to sam nesnasim jak mi nejaky maly smrad ci vytriskany pubertak kazi hru tim ze me treba 20x killne :angry2:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Když si chci zablbnout v singlu tak klidně, naklikám si suroviny v AoE, nahodím nesmrtelnost v FPS ... proč ne. Far Cry jsem stejně jako tom01 dojel jenom díky tomu (taky se v threadu o hře na mě hned někdo vyřádil). V multi ne, protože multi až an AoE nehraju.

Pokud to není v MP tak v použití cheatu problém nevidím. Hra má bavit a na frustrovat, takž když mi nějaký úsek nejde, proč si nepomoct. Samozřejmě, že větší radost mám, pokud dohraju hru bez těhle berliček, ale vždyť jde o h***o ...
Goldnoob team proud member!
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

V singlu ano, jako mladší jsem ani nedokázal dojet hru bez cheatů. Do návodů jsem se taky musel dost koukat:). V mp jsem u sebe nikdy nepoužil žádný spešl soft. Teda, abych byl upřímný pár měsíců jsem hrál s tečkou na monitoru. Pak mě to přestalo bavit. I ostatní cheaty jsme vyzkoušely(teda jen wh a aimbot-nic moc musim říct)
Jinak ale bugů ve hře plně využívám, nepřijde mi to nijak špatné.
Hra více hráčů na jednom servru, kteří jsou spolu na ts a radí si mi taky nepřijde nijak špatná, pro mě osobně se legrace násobí. Chápu, že to nasere, když vás dá někdo, kdo o vás předem ví, ale co.... nekempěte. Zas tak moc to na skillu nepřidá, když víte, kolik a kde přibližně na vás čeká nepřátel. Když jste lama, tak jste lama, ts ne ts.
Nevadí mi, když proti mě hraje hráč, který má zapnuté cheaty. Pokud to není nějakej pomatenec, běhající s SH a AB po mapě, nebo když vás typ dává přes stěnu s jasným WH. Pokud má třeba jen zapnutý WH a hraje, aby se to nepoznalo, neotočí se za každým kempem, nejde jakoby na jistotu(i takový cheateri existují) tak je to jejich problém. Aspoň je to pro mě větší výzva.
Stejně jsem spolu dalšími hráči pravidelně označován za cheatera. Stačí, aby jste dali někoho za bednou, když jste viděli, jak tam zabíhá a už jste cheater. Dost her u mě končí tak, že mám pěkné skóre a pak jsem pravidelně narčen cheatrem a někdo (ne moc dobrý hráč) mi znepříjemňuje hru až do doby, kdy ho zabiju a dostanu kick...nádhera.
Radši si zahraju s cheatrem, než s kreténem, co všem jen nadává a arogance z jeho přízpěvků jen čisí, nebo s těmi, kdož schválně napadají vlastní tým.
V dnešní době se prostě rovná cheater spolu s dobrým hráčem vyjma adminů (i když potkal jsem i admina, co nehrál dvakrát příkladně).
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

SA:MP - velmi krasna hra ... Hram to uz viac ako rok a ... raz som nasiel cheaty. Bolo to v prvych mesiacoch mojho hrania SA:MPu. V pohode som si kazdeho zabijal jak debil ale popritom som si neuvedomoval, ze vela ludi nenavidelo kvoli tomu. Po mesiaci som si uvedomil, ze SA:MP nieje len o zabijani ale aj o priateloch. Cheaty uz nepouzivam hodne davno a nasiel som si vela dobrych kamaratov a myslim si, ze to je to najlepsie v tejto hre :-)
v SP som cheaty nepouzil ani raz ! Nema to potom zmysel hrat ... tak isto je to aj s Counter Strike, nevidim zmysel pouzivania cheatov, ved ta hra je o uzivani si strielania (aj ked niesom nijaky CSák) a nevidim ziadny pouzitok v tom, ze kazdych zabijem za sekundu ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

SA:MP je dost dobré, nenašel jsem lepší online hru. Dycky s kámošem jsme se domluvili, jezdili spolu v aute, pak ale uz to začalo být o zabíjení což se mi moc nelíbilo, tak jsem je začal zatýkat, a bylo :)
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od traxiiik »

Hraju CoD2 MP už asi druhý rokem a necheatuju, ani na public servrech. Ale i v zápasech se narazí na týmy které cheatují nebo mají nepovolené configy.
V singlech tak asi v San Andreas nebo když sem dohrál nějaký auta tak sem pužil cheaty abych vyskoušel všechny auta atd..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“