ja se jenom snazim prijit na to co je u te ATI spatneMíra píše:Stratosi... Nech toho.Já si tu nVidii stejně koupim a ty mi to nerozmluviš.
Proste nesnasim kdyz se nekdo vymlouva na veci ktere normalne vsem fungujou
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

ja se jenom snazim prijit na to co je u te ATI spatneMíra píše:Stratosi... Nech toho.Já si tu nVidii stejně koupim a ty mi to nerozmluviš.

1) po restartu vzdy zapomene jak se chovat k LCD TVStratos píše:
1) nic restartovat nemusim a to mam doma 3 monitory (LCD+TV+PROJEKTOR)
2) ja teda system zabrzdenej nemam urcite ti to dela neco jineho, mas vubec originalni OS?
3) Kterych funkci?

1) ja zapnu TV do karty a ta hned nastavi sama nativni rozliseni ktere sem tam mel nastaveno naposled, to same ProjektorLiveBomb píše: 1) po restartu vzdy zapomene jak se chovat k LCD TV
2) zabrzdeny to docela je, dela to CCC - overeno
3) viz. nutnost vzdy nastavovat rozsieni desktopu na LCD TV

V tom priade je to jeste horsi, protoze pak je CCC neprehledne a uzivatel musi sahodlouze neco hledat.Stratos píše: 3) jak jendou nastavim CCC si to pamatuje nekde nemas neco zaskrtly

1) AMD ma bud taktovani v CCC panelu ale u nekterych grafik nefunguje vesmes u NEREFERENCNICH karet apod.Míra píše:O obraz mi nějak nejde, ale docela mě naštvalo pár věcí...
1) funkčnost taktovacích utilit na ATi je mizivá... Už ani AT není to co býval...
2) v CCC se mi ani za boha nepovedlo rozjet taktování a ani tam nemám žádnou záložku
3) taktovací potenciál karty je taky na nic, pomohl by snad jenim Vmod

me to funguje s def nastavenim CCC panelu nekde sis proste neco zmenilLiveBomb píše:V tom priade je to jeste horsi, protoze pak je CCC neprehledne a uzivatel musi sahodlouze neco hledat.Stratos píše: 3) jak jendou nastavim CCC si to pamatuje nekde nemas neco zaskrtly

Vidis, opet potrebuju neco od 3 strany, abych mohl neco vyuzivat --> nedoladeneStratos píše: 1) AMD ma bud taktovani v CCC panelu ale u nekterych grafik nefunguje vesmes u NEREFERENCNICH karet apod.
STaci nainstalovat treba RIVA TUNER nebo ATT kde muzes nastavit i otacky v zavislosti na teplote karty apod.
Mam vse v defaultu a presto to zlobi. Nikde jsem nic neodskrtl.Stratos píše:me to funguje s def nastavenim CCC panelu nekde sis proste neco zmenil

Procital sem i kousek jinde a on vsude vnucuje ATInu.Míra píše:Jak tak to čtu, tady asi radu nenajdu, protože zatím jediný kdo je (hyper)aktivní je Stratos, který furt přesvědčuje ať vemu ATi.

ja jenom tvrdim ze co tobe nefunguje tak ostatnim funguje naprosot bez problemů tj je asi problem mezi zidli a klavesniciMíra píše:Jak tak to čtu, tady asi radu nenajdu, protože zatím jediný kdo je (hyper)aktivní je Stratos, který furt přesvědčuje ať vemu ATi.

Jine napajeni?Míra píše:Moc dobře vím, že OC je kus od kusu. Docela jsem se ale zarazil nad tím, jak jsi psal, že taktování v CCC funguje jen u refernčních karet, od čeho tedy vlastně jsou i jiní výrobci, když si tu samou kartu s tím samým čipem nemohu přetaktovat,.
v cem?Míra píše:ATi ovladače jsou prostě hnus.

problem je na strane vyrobce karty ne u ATI ta dodava jenom cipyMíra píše:No a to je právě to. Víse o tom a nikdo od ATi nehne ani prostem, aby to opravili.

a co reklamace?LiveBomb píše: v druhem pc mam ati 2600 pro , ta co tak zlobi od pocatku

lol dobre ses nechal odflaknoutLiveBomb píše:Na reklamaci byla, bohuzel je to i dle czc chyba ovadacu a za software se prece neruci.