jeho sestava: athlon x2 5400 (2x2,8ghz); 4gb ddr2; ati saphire 4850 512mb; vista ultimate 64
no běží mu hrozně. je to nehratelný. ale to bude spíš tim, že má 10gb volného místa na disku
Moderátor: Baneshee

taky sem všude četl 30 a maximálně 40 sec... Ale jelikož nahrávam videa furt tak dost u nějakejch videek sem viděl i 50 sekund.. u jednoho dokonce 51,5x_xxRICKxx_x píše:Integrovany nahravac v GTA IV nahrava max. 30sec. (cca.). Ked chces viac - Fraps

Tady to by mělo fungovatKynio píše:potřeboval sem reinstalnout winy tak sem si zálohoval savy, po reinstalaci sem instalnul GTA4, nahodil savy a co mi hra nevypíše > načtení uložené pozice selhalo. Zkontrolujte disk a zkuste to znovu.. já už měl dohraný 62% takže jak to do tý hry nacpu? díky

díky moc funguje to... =)Luks píše:Tady to by mělo fungovatKynio píše:potřeboval sem reinstalnout winy tak sem si zálohoval savy, po reinstalaci sem instalnul GTA4, nahodil savy a co mi hra nevypíše > načtení uložené pozice selhalo. Zkontrolujte disk a zkuste to znovu.. já už měl dohraný 62% takže jak to do tý hry nacpu? díky

Me hra taky nefunguje po upraveni. Tesil jsem se jak natunim nakladak a pak zapocne destruction derby.mr.jina píše:Zdravím, nevíte někdo jak nahrat nebo si prostě upravit třeba handling apod. ve hře u origo hry? Protože jakmile něco upravím, přepíšu tak se mi hra už nespustí při spouštění vyskočí to dosácký okno ale po chvíli se zavře a hra se nepustí.

robí to aj mne ale neviem čofonsii píše:Ja když dám start tak se mi tam začnou objevovat ty obrázky jako že se to načítá a načte se to¨ale někdy (skoro pořád) mi to dělá že když dám start tak se ty obrázky objevujou pořád dokola a nenačte se to ani třeba za 5 minut... když dám při tom načitani to tlačitko kterym se dostanu do windows a pak zase si tu hru otevřu z lišty tak se to hned potom načte ale chybi tam textury nevíte čím to je????