Dobrý den,
prosím o radu s kartou AVerMedia AVerTV hydrid + FM cardbus (model E506 kupovaná v roce 2006 - umí Mpeg2 dekodování) do PCMCIA slotu. Používám ji v noťasu, ale chtěl jsem ji mít vloženou i do stolního komplu. Našel jsem na internetu kartu
http://www.axago.cz/cz/produkty/pci--pc ... IP-50.html
a zajímalo by mě, jsetli bude tv kara fungovat (jestli není PCMCIA TV karta nějakého jiného typu, než podporuje výše zmíněná redukce do PCI)
Díky moc za pomoc.
TV - karta
- somo
- Nováček
-
- Surgical
- Začátečník
-
Re: TV - karta
O TV kartě píšeš, že je ve formátu cardbus, tebou uvedený PCI adaptér je určen pro PCMIA, Cardbus atd.
Z toho plyne, že, že TV karta do něj padně jako p...l na hrnec.
Rádo se stalo.
Z toho plyne, že, že TV karta do něj padně jako p...l na hrnec.
Rádo se stalo.
- somo
- Nováček
-
je sice pravda, že to vypadá dle specifikace, že to bude fungovat, ale prodejce karty mi tvrdí, že to fungovat nebude, protože je to prý pro určeno pro vifiny a tv kartu to nezvládne ... tak nevím asi by to chtělo vyzkoušet, nebo jestli už to někdo zkusil
- Surgical
- Začátečník
-
Cardbus je sběrnice, nic víc. To máš jako tvrdit, že PCI slot zvládne WiFi kartu, ale TV-Tuner ne.
Implementace Cardbusu v notebooku je btw. prakticky shodná s řešením přes přídavnou kartu do PCI slotu (stejný chip).
Implementace Cardbusu v notebooku je btw. prakticky shodná s řešením přes přídavnou kartu do PCI slotu (stejný chip).