Bioshock

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Bioshock

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

nevite jak pouziju tonikum? uz jsem sebral asi tri ale nevim jak je aktivovat...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

pokud si pamatuju tak je musíš dát do příslušných slotů v genové bance
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

PetrB píše:pokud si pamatuju tak je musíš dát do příslušných slotů v genové bance
Jo, tak nějak je bylo..mít na ně místo...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Mailen píše:Ahoj chci se jen zeptat ohledně patche... když ho instaluju tak mi to háže asi 5x hlášku, old file not found... To by asi nemělo že? Zkoušel jsem worldwide patch ai ten german/english. Jinej jsem nenašel. Nevíte kde je chyba?
Díky.

Uhm, mám takovej pocit že tohle dělá u her který sou cr*knutý :roll: , jelikož je změněnej .exe soubor. ale nerad bych někoho podezrival bez dukazu, pokud to tak neni, přijmi moji omluvu :wink:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Nevíte, jestli půjde nainstalovat čeština na Steam verzi?
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

tak to by me taky zajimalo :)
R0cky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0cky »

chtěl bych se zeptat. titulky prej neseděly uplně přesně je už to nějak opravený nebo se to nijak neopravilo?

EDIT: špatně jsem se vyjádřil. mýslim právě češké titulky. jestli ty jsou v pořádku(?)
Naposledy upravil(a) R0cky dne čtv 5. úno 2009, 22:03, celkem upraveno 1 x.
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

opravil to první patch,ale jak je na tom čeština netuším
Enigma
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Enigma »

Tuhle hru jsem hrál a ne jednou, už pošesté za sebou jsem ji dohrál. A řeknu vám, BioShock dokáže přepsat přes obrazovku váš genetický kód.
Youki
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Youki »

R0cky píše:chtěl bych se zeptat. titulky prej neseděly uplně přesně je už to nějak opravený nebo se to nijak neopravilo?

EDIT: špatně jsem se vyjádřil. mýslim právě češké titulky. jestli ty jsou v pořádku(?)
Patch 1.1 opravil titulky ale len anglicke.Ceske su stale posunute.Mam dojem ze by niekto musel spravit cestinu na verziu 1.1.
CPU: Core i7-3930K @ 4400Mhz / 1.30V, MB: Gigabyte GA-X79-UD5, RAM: G.Skill RipjawsZ 4x2048MB DDR3 2133 9-11-10-28,VGA: 2 x Gigabyte 580 GTX SLI @ 855/1710/4200, HDD: Corsair SSD Force Series 240GB,2x WD Caviar Black 1TB SATA3,PSU: Enermax Revolution ERV950EWT,Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Keyboard: Logitech G19,Mouse: G9x + Razer Destructor,LCD: 30"HP ZR30w,Case: CM HAF X,OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
R0cky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0cky »

aha tak dík aspoň za odpověď.
vim, že někde to bylo fakt "zprasený" tak jsem doufal, že by to nějak mohli upravit, zvlášt u takový hry :|
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

ak si chcem zazalohovat savy z Bioshocku, staci si zazalohovat zlozku

Kód: Vybrat vše

C:\Documents and Settings\beardie\Dokumenty\Bioshock\SaveGames
alebo treba zazalohovat aj nejake ine subory?

mam steam verziu
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
lubo188
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lubo188 »

Zdravim reinstaloval som win a ja dmnt som si zabudol zalohovat savy hral som v levely Arcade 2 kd esu tie stromy potreboval by som savy niekde s tej urovne bol by niekto ochotny poslat mi ich kto tuto kru prave hra? dakujem. Sad
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

lubo188 píše:Zdravim reinstaloval som win a ja dmnt som si zabudol zalohovat savy hral som v levely Arcade 2 kd esu tie stromy potreboval by som savy niekde s tej urovne bol by niekto ochotny poslat mi ich kto tuto kru prave hra? dakujem. Sad
tam se dostanes asi tak za 2 hodiny hrani :)
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Tak jsem si našel konečně čas a dohrál (zahrál znovu), dobrý konec. (a pak jsem se mrkl na špatný na YT ;-) )

Určitě je to dobrá gameska, atmosféra dobrá, příběh středně-dobrý, plasmidů, toniců a zbraní dost na vyřádění, vizuálně hodně dobré, soundtrack fajn...

Mnoho věcí mi tam ale nejde moc přežvýkat - automaty, létající střílny a kamery... a vůbec taková nekonzistence toho světa. Ty dva konce jsou trochu... moc černobílé a klišovité. Navíc mi kapánek už lezl krkem ten styl hraní, kdy člověk narazí na nějakou překážku a musí půl hodiny hledat nějaký plasmid nebo součástky - není to špatně, ale B. je toho fakt plný. Bez těchto logických chybiček, trochu přívětivější hratelnosti a charakterizace hlavního hrdiny by to bylo "epic". :-)

8/10 (9/10 to není kvůli existenci System Shocku, kterého B. těžce obšlehnul :-D)
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

cuz nejde me rozchodit bioshock na win 7 64bit nevite na to naky figl?
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Steam verze mi na nich funguje, takže nacházet všechny patche a zkusit znovu...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nevite nekdo jak ve hre zapnout AA pod dx10?
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

HEAD píše:Nevite nekdo jak ve hre zapnout AA pod dx10?

Přímo ve hře nelze AA zapnout ,je potřeba jej vynutit v ovladačích.
Intel Core i5-3570K +Cooler Master Hyper N520| MB> ASUS P8H77-V LE (bios 1301) |
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

To taky nepomaha..Zkousel sem i nhancer a taky nefunguje.
pouzivam 186.18 win7 64.

EDIT:Tak uz to funguje-je potreba to zapnout natvrdo v globalnim nastaveni.Pokud to zmenite jen v profilu pro hru, tak to nebude fungovat.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“