MSI PT8 Neo-V (478, VIA PT800 + VT8237)
Moderátor: Eddward
- kanec
- Nováček
-
MSI PT8 Neo-V (478, VIA PT800 + VT8237)
Mam problem.Skladam kamaratovi comp a neviem ci tam mozem dat Celeron D.Pozeral som aj na stranke MSI ale nic som sa nedozvedel.Ak mate stymto chipsetom skusenosti dajte vediet.DIK.
- mhl
- Středně pokročilý
-
můžeš http://www.msi.com.tw/program/products/ ... 043&kind=1 , ale rači bych se podíval po něčem s intel chipsetem
- kanec
- Nováček
-
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- kanec
- Nováček
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- radonko
- Začátečník
-
via a intel
mam dosku od MSI s cipsetom 865 aj via PT 880 a musim povedat
ze obydva su stabilne, spolahlive a výkonné, urobil som medzi mimi porovnavacie testy CPU, HDD, memory adt. a výkonnoste sú na rovnakej úrovni /či sa to niekomu paci alebo nie/, v niečom je lepší intel a v niečom Via ale ten rozdiel je malý
....zatial som ich nepretaktovaval......takže to neviem porovna
ze obydva su stabilne, spolahlive a výkonné, urobil som medzi mimi porovnavacie testy CPU, HDD, memory adt. a výkonnoste sú na rovnakej úrovni /či sa to niekomu paci alebo nie/, v niečom je lepší intel a v niečom Via ale ten rozdiel je malý
....zatial som ich nepretaktovaval......takže to neviem porovna
- Cruise187
- Nováček
-
MSI PT8 Neo-V Kam zapojit zadní větrák?
Můžete mi někdo poradit prosím? Potřebuji zapojit větrák dozadu pod zdroj jak je tam na to to místo, ale na základní desce MSI PT8 Neo-V nemůžu najít druhej 3pin fan, do kterýho se to má zapojovat. Nevim, jestli se špatně koukám, ale jedinej takovej slot už je zaneprázděnej větrákem od procíku..takže nevim, kam bych ho měl zapojit. doufám, že mi někdo poradíte..dík 

- fab30
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Budes potrebovat neco takoveho.. <<-klik
- dendroid
- Začátečník
-
80 Mhz AGP frekvencia - MSI PT8 Neo-V
Zdarec
Dostala sa mi do ruk bazarova doska MSI PT8 Neo-V .Zaujimave je to , ze doska ma cca 4 roky a vyzera to tak , ze cele 4 roky bezala s AGP frekvenciou nastavenou na 80 Mhz ...Pritom to bolo uplne stabilne ...Nie je to nejak vela , ved default je predsa 66 MHz ?
Dostala sa mi do ruk bazarova doska MSI PT8 Neo-V .Zaujimave je to , ze doska ma cca 4 roky a vyzera to tak , ze cele 4 roky bezala s AGP frekvenciou nastavenou na 80 Mhz ...Pritom to bolo uplne stabilne ...Nie je to nejak vela , ved default je predsa 66 MHz ?
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý
Re: 80 Mhz AGP frekvencia - MSI PT8 Neo-V
dendroid píše:Zdarec
Zalezi na tom, jaka karta v ni jela.Nektere karty nejsou tak nachylne na vyssi takt AGP...
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |