9 tlačítek u herní myši ? Kčemu je využíváte (př. u COD4/CS

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
panborat
Nováček
Nováček

9 tlačítek u herní myši ? Kčemu je využíváte (př. u COD4/CS

Příspěvek od panborat »

Uvažuji nad koupí Razor Lachesis ev G9. Jak máte u her (CS, COD, ...) naprogramované tlačítka - na jaké činnosti? Díky
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: 9 tlačítek u herní myši ? Kčemu je využíváte (př. u COD4/CS

Příspěvek od Ryck »

Vlastnim tu krasku od razeru lachesis a tlacitka vyuzivam v CS: leva bocni: HG; FG;; prava bocni: SG; Need help;
v Cod pouzivam pouze 2 a to na hg a SG
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Dogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dogg »

jak prosimte dosahnes na ty prava bocni? (predpokladam ze si pravak). ja mam razer diamondback a ty bocni tlacitka napravo jsou naprosto nepouzitelna. je to u lachesis uz lepsi?
a ty 2 tlacitka navrchu (za koleckem) nepouzivas - daji se pouzit i v kritickych okamzicich?

chtel bych lachesis kvuli uzasnemu vzhledu ale hlavne kvuli tlacitkum, protoze ve WoW se hodi kazde volne tlacitko :)
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Ano, ve wow pouzivam vsechna (vcetne vrchnich) a v strileckach si na nich nechavam zmnenu citlivosti - napriklad ct - de_dust2, typicky priklad, jdu s awp a jdem na B, tak kreju pruchod, snizim citlivost a headshot.
Do wow doporucuji rozmistit na mys nejfrekventovanejsi tlacitka :)
Dosah na tlacitka leva je bezproblemovy a na horni prave taky, na dolni prave musim mirne pohnout mysi a v cs to obcas vadi, proto jsem jej prestal vyuzivat.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“