ahojte, šlo by nějakým způsobem uložit nastavené klávesové zkratky ( keys ) v mpc hc tak aby se mi pri nahrani nove verze programu nepremazaly?
dik
MPC HC klávesové zkratky ( keys )
- dech
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MPC HC klávesové zkratky ( keys )
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
- zombux
- Odborník PCT

Re: MPC HC klávesové zkratky ( keys )
možná blbá rada - máš poslední verzi MPC HC? jestli to třeba není bug ve starý verzi... jinak já mám nastaveno ukládání nastavení do ini souboru, nejsem si jistej jestli se tam dávaj i keys
ignorelist: kremrole a dezoláti
- dech
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja myslim ze mam 1.2.908.0 ja jsem teda jako nemel jeste moznost zazit ze by se mi premazalo nastaveni klaves kdyz si nahraju novou verzi mpc, ale logicky to podle me tak je - kdyz se nastaveni uklada do .exe programu a ja ho prepisu novou verzi tak se mi asi tezko nekam muzou ulozit moje nastavene zkratky. ano, je tam moznost ulozit nastaveni do .ini (aniz bych vedel esi se do toho ukladaji i ty klavesove zkratky) ale je to takove neprakticke, protoze si clovek vytvori .ini s nastavenim, naraje si novou verzi mpc hc, v nem si nastavi ze chce nastaveni ukladat do .ini a tim se mu prepise jeho puvodni .ini soubor a je po srande (v pripade ze si uklada mpc hc do stejneho adresare jako mpc hc predtim...jakoze to tak vetsinou je)...takze na to clovek musi myslet ze si musi zalohovat ten .ini a prepsat jim pak ten "prazdny" .ini vytvoreny novou verzi mpc hc.
no nic,zkousel jestli mi trebas nekdo nevytrete zrak necim lepsim nez je ten .ini ...tak treba jeste casem se neco objevi
no nic,zkousel jestli mi trebas nekdo nevytrete zrak necim lepsim nez je ten .ini ...tak treba jeste casem se neco objevi
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
- zombux
- Odborník PCT

nastavení se do EXE programu určitě neukládá (ukládá se do %APPDATA% tj stejně jako všechny per-user aplikace), a upgrade verze staré nastavení nepřepisuje...
- dech
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
aha, tak dikes, to sem nevedel...tak sem to heldal (mam visty) v users\jmeno\... ale nic sem moc nenasel,i pri zobrazeni systemovych a skrytych souboru.....ale je to jedno,esi se mi nepremazou klavesy pri "reinstalu" mpc hc tak to je jedno kde to je...
- zombux
- Odborník PCT

nepřemažou, spíš si dej bacha při reinstalu
- huld4`
- Začátečník

-
nechci zakladat zbytecne nove tema tak se zeptam zde...Jsou k MPC HC treba instalovat nejake kodeky? AC3 filter, DivX atd... ?
Asus TUF Gaming B550-PLUS, AMD Ryzen 5 5600, Kingston Fury 16GB Kit DDR4 3200Mhz CL16, MSI GeForce GTX 1660 SUPER, Seasonic Focus GX 750 Gold, Asus Xonar DX/XD, Fractal Design DEFINE R4 Black Pearl